![]() |
kiedys z Groclinem wyciagnelismy z 0:2 na 3:2 to może z Amicą też sie uda. Zresztą Lech dzisiaj wygra, za tydzien przegra z jakąś Arką więc to nie problem, poprostu sezon zacznie się od nowa. Żal by tylko było porażki u siebie
|
Problem w tym że Lech robi na reymonta co chce..a Wislacy nie oddali jeszcze celnego strzału...a jest już 20 minuta.
|
A czy ta przewaga Lecha jest rzeczywiście taka miażdżąca, czy po prostu udało im się takie dwie sytuacje wykorzystać? Bo meczu nie oglądam, tylko relacje sobie czytam...
|
Pawełek to dramat. Muszą coś wcisnąć do przerwy.
|
Lech gra bardzo mądrze i tak naprawdę na nic doping kibiców w Krakowie (i z Krakowa i z Poznania) jest świetny.
W Lechu swietnie gra Stilic i Lewandowski , w Wisle walczy Boguski, a bardzo kiepsko Pawelek i Cleber.. To tyle dla tych co nie ogladaja. |
|
trzeba strzelić minimum 1 bramkę do przerwy i nie powinno być źle
|
Naprawdę...interwencje Pawełka to jest jakaś masakra.
Ten facet nie umie zupelnie grac na przedpolu! |
chłopy, spokojnie. Jeszcze 3/4 meczu przed nami to raz.
Zdarzało się już z takich początków dobry koniec dostać to dwa. Tragiczny początek każdemu się może zdarzyć, po co zaraz te płacze, jakby jaki koniec świata był? Będzie dobrze. A nawet jak popłyniemy - a pokażcie mi takich, co nigdy nie przegrywają. Też trzeba umieć, widać niektórzy zapomnieli. Pewnie, że 1-0 lepsze do odrabiania niż dwójka ale co począć jeśli Lech dobry jest :) |
a mnie wkurza to, że znów będą się komentatory spuszczać na nazwe Lech... nawet jak Wisła jeszcze dwie bramki strzeli... problem w tym, że to dalej Lech atakuje... ja piernicze, co się stało z tą drużyną po Barcelonie?
edit: 37'... czegoś takie się nie spodziewałem... Wisła tylko przeszkadza na boisku Lechowi...no wstyd. |
35 minuta i Wisla ciagle nie oddala celnego strzału na bramkę..
|
Lech jest lepszy trzeba to przyznac. to ze wpadly im dwa farfocle to inna sprawa, ale sa lepsi (do 30 minuty) sa swietnie zorganizowany, kazdy wie co ma robic, bardzo szybko wyprowadzaja kontry. jak mowilem, do przerwy nie zmieni sie nic, licze ze Skorza w przerwie przemowi chlopakow do glowy i cos sie ruszy
|
zalamalem sie ... co oni robia!! zaraz stracimy trzecıa!! Trzeba grac swoje a nıe wypıerdzıelac pılke jak najdalej
|
Najbardzie szkoda ze stracilismy te bramki na poczatku, niemielismy czasu zeby sie rozpedzic:/ Musimy cos szczelic, ale komentatorzy beda sie podniecac lechem...kurde
|
niech sie podniecaja, dobrze, to Lech bedzie pod presja jako druzyna na ktora wszyscy licza stawiaja i sie podniecaja.
|
z taką grą to my sobie możemy pograć w ping ponga :|
|
jaki znowu fart... lech zmarnowal 2 setki
zarzad niech nadal pozyskuje pilkarzy na pozycje NAJMOCNIEJ obsadzoną... |
Bardzo mi sie podoba gra Lecha..ciasno w srodku pola, szybko w ataku, mądrze w obronie..i co dziwo walczą tak jakby to oni przegrywali 2:0, co już jest dziwne nieco.
WIsła w ogole nie ma skrzydeł, a środek jest zbyt tłoczny by cokolwiek zrobić. Póki co bardziej się zanosi na 3 bramkę dla Lechitów niz na pierwszą dla Wisly.. |
Pawel Brozek bardzo dobrze kryty... oby w przerwie Skorza ostro opie...li pilkarzy
|
Pawełek....coś niesamowitego..
|
OK.... Pawelek....
|
Koniec gry
I my mamy wygrać MP ? Śmiechu warte. Z taką grą to możemy czyścić buty drużynie z Londynu ... |
PaweŁek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
|
w koncu jedna z tych kontr musiala sie tak skonczyc, w dodatku Pawelek pokazal ze jest gówno wartyy
****a jestesmy bici przez jednego z najbardziej znienawidzonych rywali 0:3, boli |
Mecz już przegrany,pa pa zwycięstwo...
|
No to po meczu, nawet wisla nie odrobi takiego winiku, a przy dzisiejszym graniu Wisly i Lecha to malo prawdopodobne
PS 0:3 |
Nie... 0:3
|
ja pier.... nie wierzę. Po prostu nie wierzę
|
ej jest chyba juz 3:0 ... wiecej nie trzeba mówić
|
przykro to pisac, ale Skorza chyba sie pomylil.. Cantoro imo pierwszy do zmiany, drugi Glowa, po ktorym widac, ze byl kontuzjowany. Lobo tez nie wnosi praktycznie nic do ataku..
I niestety rozum podpowiada, ze ciezko bedzie to wyciagnac. Nie mamy czym za bardzo straszyc.. ale puki pilka w grze.. |
Pawełek posrany jest... :/ :(
|
Wszystkie noże w kieszeniach mi się otworzyły. Gdzie oni maja ambicje.
|
i ****a dobrze, moze ta porazka nauczy zarzad, zeby wreszcie ruszyc dupy i sie zajac tym zespolem, bo to sie w pale nie miesci, emeryci jak sobol, cantoro, baszczu, slaby pawelek nie daja rady
|
Heh nie wiem co sie naszym porobilo.. To juz kolejny mecz w ktorym gramy strasznie, zaczelo sie od Slaska..
|
Amen....
Pawełek...Ehh... Szkoda gadac...;/ |
Przynajmniej skonczy sie wysmiewanie i lekcewazenie Lecha. Na obecna chwile sa faworytem do mistrza no. 1.
Mam nadzieje, ze powalczymy w drugiej polowie. Nie takie przypadki swiat widzial. |
Najsłabszy to jest Pawełek, Diaz, potem Głowacki i Cantoro. Nie ma dyskusji..... żenada!
Gdzie są teraz ci pseudoznawcy od teorii że nie potrzebujemy wzmocnień bo wszystkich powieziemy na luzie w lidze!!!!! PS Znowu Skorża eksperymentuje przed meczem pucharowym i znowu cienizna jak z Cracovią!!! Te puchary to nam bokiem wychodzą! |
Oni już przy 1 bramce wyglądali jakby wiedzieli że knock out będzie...
Łomatko Pawełek to jest naprawdę trochę miękki w nogach |
Cytat:
Piłkarzom Lecha się chcę, piłkarzom Wisły się nie chce. Tyle w temacie. |
nie piszcie mi tu o etyce dziennikarskiej tylko pytajcie RN i innych co zrobili z zespolem!!!!!!!
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:08. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl