Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Jak? Gdzie? Kiedy? (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Karnety 09/10 - Wiosna 2010 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=4563)

matern 16.07.2008 16:05

ja wlasnie wrocilem z WŚ wczesniej nie mialem karnetu i kupilem bez problemu w wolnej sprzedarzy na D3
Nie ma na co czekac z kupnem bo braknie:)

gris 16.07.2008 16:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez regan (Post 568413)
gris - zapewne tam gdzie ty kupujesz kazdy ma swoje miejsce!

A Ty to kto? Selekcjoner kibiców jakiś? Pytam się bo były na D sytuacje, że osoby z karnetami "grzecznie" wypraszały kibiców, którzy zajęli należące do nich miejsce. Dlatego się pytam, bo teraz pewnie większość będzie mieć karnety.

Coglin 16.07.2008 17:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez South (Post 568433)
na D siedzi a raczej stoi sie gdzie chce !

na D4 jak najbardziej, ale juz na boki roznie to bywa.

Ksawery 16.07.2008 18:11

Na D4? :> No to na bok od D4 czyli D3 to jest niezły hardcore żeby stanąć gdzie się chce :p

WiselkaMLP 16.07.2008 18:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez matern (Post 568501)
ja wlasnie wrocilem z WŚ wczesniej nie mialem karnetu i kupilem bez problemu w wolnej sprzedarzy na D3
Nie ma na co czekac z kupnem bo braknie:)

ja tak samo dzisiaj bylem i na D3 wiec bezproblemowo to przejdzie ... wiec wbijajcie po karnety !!

arsfan14 16.07.2008 20:25

Co za różnica czy masz karnet na D3 czy D1? - żadna i tak jak przyjdziesz wcześniej to zajmiesz miejsce jakie ci pasi...

A po drugie to wszystkie karnety na 100% nie zejdą... Chyba że zagramy w LM ale to dopiero na nową rundę można będzie zakupić...

!!IRIVER!! 16.07.2008 20:31

Tak, szczególnie, że w następnej rundzie nie gramy u siebie... ;] Bez gadania - wszyscy zapier.. do WŚ i kupować karnety!!

bakusNH 16.07.2008 20:44

ja mam na d1 i tak bede chodzil na d3 :)

Mario Nh 16.07.2008 21:31

Jak dobrze wiecie z poprzedniej rundy, na młyn składa się cały sektor D.

D1, D2, D3, D4, D5

Tak więc na kolejno wymienionych sektorach obowiązuję głośny i nieustanny doping.
Kupując karnet na trybunę D musicie się liczyć z tym że tam meczu najzwyklej w świecie nie obejrzycie. Nie tylko na trybunę północną ale i na sektory A, B oraz E na mecz przychodzimy ubrani w czerwoną koszulkę ( tzw. akcja - "wszyscy na czerwono " )

Mam nadzieje że wszyscy którzy zakupili karnet na sektor D lub mają zamiar to zrobić są świadomi wyboru jaki dokonali. Jeśli wiecie już dziś, że zamiast żywiołowego dopingu wolicie na mecz wziąć ze sobą koleżankę i wspólnie z nią przestać/przesiedzieć z rękoma w kieszeni przez 90 minut to zapraszamy na pozostałe trybuny.

Tutaj macie plan stadionu ( eng. ) co by się który zgubił w tym co napisałem lub będąc już na samym stadionie ;)

plan stadionu ( klik ^^ )

Trochę naskrobałem... bo co dla niektórych młyn ogranicza się chyba do sektora D3.
Z Zagłębiem Sosnowiec znalazło się 5642 fanatyków by wypełnić tą trybunę ;) wierze że w tej rundzie będzie podobnie.
I żeby co poniektórzy nie musieli się na innych denerwować...

yarek00 16.07.2008 22:03

No racja, ja kupiłem karnet wczoraj...

Normalnie to jak jeździłem na mecze [też na D3] to większość meczy, miał ktoś znajomy karnet a akurat nie jechał na mecz... jak nie, to kupowałem bilety.

Wczoraj jak kupowałem ten karnet, jako, że w SKWK jestem, to dostałem od razu i tak z ciekawości moje miejsce, to też na D3... Chociaż każdy kto chodzi tu na D i kiedyś jak młyn był na X, to wie, że nieważne jakie masz miejsce, to zawsze pójdziesz tam gdzie będziesz chciał, hehe.

Mam nadzieję, że nasz młyn będzie teraz na tyle potężny, że będzie nas cały Krk słuchał, a nie tylko Salwator za błoniami...

Mareq 16.07.2008 22:54

Cytat:

Mam pytanie do tych co mają już karnet albo co będą mieć. Czy macie zamiar zajmować miejsca Wam przypisane, czy tak jak to było w większości przypadków w poprzednim sezonie kto pierwszy ten lepszy?
Mnie się w tamtej rundzie raz zdarzyło żeby ktoś się upomniał , że to jego miejsce . Na ostatnim meczu z Zagłębiem S. ;) . Ale były to porządne chłopaki i jak tylko zobaczyli , że są wolne miejsca rząd niżej , to bez problemu tam zajęli miejsca .
Ja osobiście mam już prolongowany karnet na tę rundę mam miejsce na D3 , jednak na większość meczów będę łaził z kumplami a jak idziemy w grupie , to wbrew obowiązującym trendom nie pchamy się na środek , tylko zajmujemy miejsca na górze D2 . Młyn to jest cały sektor D nie tylko środek . Siły powinny być rozłożone równomiernie a na D2 jest równie fajna zabawa jak na D3 :) .
Podsumowując , niech żyje wolność wyboru miejsc na D ! ;)

mcovalski 17.07.2008 13:06

Mam zapytanie , przyznaję nie śledzę wątku od początku, jednakże w harmonogramie sprzedaży widnieje data 21.07.08 jak dzień rozpoczęcia wolnej sprzedaży. Jako, że niestety nie mieszkam w Krakowie, i nie posiadałem karnetu na rundę poprzednią, to czy istnieje realna szansa na zakup karnetu przeze mnie w tą sobotę tj 19 lipca??
tylko bez wyzwisk że głupi i nie potrafi czytać ze zrozumieniem (bo potrafi)_, chodzi mi tylko o to czy będą robic z tego tytułu problemy w WŚ?

Widzę że parę postów wyżej tak ktoś robił ale chciałbym mieć pewność.

siwy0000 17.07.2008 13:12

Nie będa robić ponieważ juz wiele osób kupiło karnet po raz pierwszy (nie ze wznowień) w tym i ja :)

pietrasxd 17.07.2008 13:28

Siema wszystkim!W tym roku nie che być kibicem "od swięta" i chce sobie kupic karnet,oczywiscie w wolenej sprzedazy. Mam tylko jeno pytanie o co chodzi z ta karta kibica bo troche nie kumam. Myślalem ze pójde w poniedziałek podam im jak sie nazywam zapłace i bedzie po wszystkim a tu patrze na forum cos o tej karcie kibica piszecie.moze mi to ktos wytłumaczyc tylko bez zadnych 'jaki głupi' albo "jaki zal"

WiselkaMLP 17.07.2008 13:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pietrasxd (Post 569060)
Siema wszystkim!W tym roku nie che być kibicem "od swięta" i chce sobie kupic karnet,oczywiscie w wolenej sprzedazy. Mam tylko jeno pytanie o co chodzi z ta karta kibica bo troche nie kumam. Myślalem ze pójde w poniedziałek podam im jak sie nazywam zapłace i bedzie po wszystkim a tu patrze na forum cos o tej karcie kibica piszecie.moze mi to ktos wytłumaczyc tylko bez zadnych 'jaki głupi' albo "jaki zal"

idziesz do WS bierzesz wniosek o krate kibica wypelniasz go oddajesz chlopowi z okienka wplacasz 15 zl

jezeli KK trafi juz w twoje rece bierzesz ja i rowniez podchodzisz do okienka mowiac ze chcesz karnet na D :D
nabijaja ci karnet na karte

pietrasxd 17.07.2008 14:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WiselkaMLP (Post 569065)
idziesz do WS bierzesz wniosek o krate kibica wypelniasz go oddajesz chlopowi z okienka wplacasz 15 zl

jezeli KK trafi juz w twoje rece bierzesz ja i rowniez podchodzisz do okienka mowiac ze chcesz karnet na D :D
nabijaja ci karnet na karte

a zeby miec karnet to potrzebna jest ta karta kibica? moge ją wyrobic juz dzisiaj czy muszę czekac do poniedzialku?

Ps. JA biore karnet na E

siwy0000 17.07.2008 14:13

Tak jest potrzebna. Jeśli złożyłbyś dziś wniosek to może na poniedzialek by Ci wyrobili KK

pietrasxd 17.07.2008 14:48

a jak sie jest nie pełnoletnim to trzeba przyjsc z rodzicem? a te papiery do KK tez sie składa w "Wiślackim swiecie"?

czarooh 17.07.2008 15:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pietrasxd (Post 569118)
a jak sie jest nie pełnoletnim to trzeba przyjsc z rodzicem? a te papiery do KK tez sie składa w "Wiślackim swiecie"?

odp. na pyt. 1: teoretycznie TAK
odp. na pyt. 2: TAK

regan 17.07.2008 15:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pietrasxd (Post 569118)

A praktycznie wystarczy ksero dowodu

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mcovalski (Post 569047)
Mam zapytanie , przyznaję nie śledzę wątku od początku, jednakże w harmonogramie sprzedaży widnieje data 21.07.08 jak dzień rozpoczęcia wolnej sprzedaży. Jako, że niestety nie mieszkam w Krakowie, i nie posiadałem karnetu na rundę poprzednią, to czy istnieje realna szansa na zakup karnetu przeze mnie w tą sobotę tj 19 lipca??
tylko bez wyzwisk że głupi i nie potrafi czytać ze zrozumieniem (bo potrafi)_, chodzi mi tylko o to czy będą robic z tego tytułu problemy w WŚ?

ponoc jest mozliwosc kupic ale na miejsca ktore nie sa zarezerwowane dla karnetowiczow z poprzedniej rundy. Te miejsca o ile nie zostana wykupione bedzie mozna kupic dopiero po 23!

SZYMEK_TSW 17.07.2008 15:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mcovalski (Post 569047)

Jeszcze jedno potwierdzenie, jest taka możliwość, sam tak dziś kupowałem karnet

Precel z makiem 17.07.2008 16:32

wie ktoś ile karnetów na D jeszcze zostało??

Dafi_91 17.07.2008 16:37

Mam pytanie troche glupie... Chodzi o to ze gdzies na forum przeczytalem ze karnety sa nabijane na karty cchipowe a ja mam naklejke na KK i chcialbym sie dowiedziec czy to jest to samo i gdzie sie wchodzi na cos takiego??

matern 17.07.2008 16:38

http://www.***************/news/show/1396
liczylem na troche wiecej ale jak narazie nie jest zle:)

matern 17.07.2008 16:39

gwiazdkuja linki zobaczcie na skwk

e 17.07.2008 17:14

Cytat:

Ponad 4 tysiące karnetów zostało sprzedanych do dnia dzisiejszego przez nasz klub na rundę jesienną sezonu 2008/2009.

Przypominamy, iż członkowie Stowarzyszenia mogą nabywać karnety po zniżkowej cenie dzięki porozumieniu na lini SKWK-Wisła Kraków SA. Cena dla SKWK na sektory D i E wynosi 170 zł, na sektory A i B 230 zł. Dodatkowo członkowie SKWK mogą nabywać karnety bez względu na to czy posiadali wcześniej karnet czy też nie.

Przypominamy, iż warunkiem otrzymania zniżki na karnet przy zakupie w Wiślackim Świecie należy mieć potwierdzenie opłacenia składki na druku KP, a osoby które dokonały przelewu zobowiązane są okazać potwierdzenie przelewu z pieczątką SKWK.

W związku z licznymi zapytaniami o możliwość zapisów informujemy, iż prawdpodobnie zaistnieje taka możliwość w przyszłym tygodniu. W tej chwili jednak nie jesteśmy w stanie podać dokładnego dnia ani godziny.
źródło: SKWK

kądzikowski 17.07.2008 17:19

4 tysiaki?....trochę słabo..wychodzi po 400 karnetów dziennie. Zostało jeszcze 8 dni...jak tak dalej pojdzie, to sprzedamy ok 7200 karnetów. Ile bylo w tej rundzie? Chyba cos kolo 10tys. Ale może większość ludzi co mialo karnety czeka do konca, bo wiadomo, ze ich miejsc nikti im nie wykupi..Mam nadzieję, ze z każdym dniem ta liczba będzie wzrastac.

Kurt 17.07.2008 17:38

Cytat:

4 tysiaki?....trochę słabo..wychodzi po 400 karnetów dziennie. Zostało jeszcze 8 dni...jak tak dalej pojdzie, to sprzedamy ok 7200 karnetów. Ile bylo w tej rundzie? Chyba cos kolo 10tys. Ale może większość ludzi co mialo karnety czeka do konca, bo wiadomo, ze ich miejsc nikti im nie wykupi..Mam nadzieję, ze z każdym dniem ta liczba będzie wzrastac.
Przede wszystkim dzisiaj i jutro czeka nas fala spóźnialskich wznawiających, a od poniedziałku ruszy duża fala ludzi zmobilizowanych wynikami lub tym że w tej rundzie jest o 6000 mniej biletów, którzy nie mieli do tej pory karnetu, nie wiedzieli że już można kupować i zaczną kupować od poniedziałku. Myśle że w okresie poniedziałek-środa mogą być straszne kolejki w WŚ.

Ja natomiast chce pochwalić chłopaków z WŚ, gdyż byłem tam 17:55 i sklep był jeszcze otwarty, a usługa została mi wykonana, jest to naprawdę fajna sprawa, zwłaszcza że jak byłem w lutym to o 17:50 brama była zamknięta, a innym razem, panowie właśnie wsiadali do samochodów patrząc się na mnie zdziwionym wzrokiem.

arsfan14 17.07.2008 17:42

Cytat:

Przede wszystkim dzisiaj i jutro czeka nas fala spóźnialskich wznawiających, a od poniedziałku ruszy duża fala ludzi zmobilizowanych wynikami lub tym że w tej rundzie jest o 6000 mniej biletów, którzy nie mieli do tej pory karnetu, nie wiedzieli że już można kupować i zaczną kupować od poniedziałku. Myśle że w okresie poniedziałek-środa mogą być straszne kolejki w WŚ.
Nie byłbym tego taki pewien... Na trybunę D zostanie jeszcze dużo karnetów do wolnej sprzedaży gdyż sporo osób nie będzie chciało zapłacić 60zł więcej (pikniki) sam znam kilka takich przypadków....

pietrasxd 17.07.2008 19:46

dzieki ale ja przyniose oryginal dowodu bo nie wiem czy znajde jakas xerokopiarke po drodze. A jakbym jutro dal ten dowod tona kiedy by mi zrobili?Chyba jeszcze przed zakonczeniem?

WiselkaMLP 17.07.2008 19:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pietrasxd (Post 569360)
dzieki ale ja przyniose oryginal dowodu bo nie wiem czy znajde jakas xerokopiarke po drodze. A jakbym jutro dal ten dowod tona kiedy by mi zrobili?Chyba jeszcze przed zakonczeniem?

teraz moze i tak ale nie zdziw sie jak bedziesz czekal okraglutkie 3 tygodnie ... chociaz teraz moze jest szybciej ze wzgledu na karnety

pietrasxd 17.07.2008 20:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WiselkaMLP (Post 569361)
teraz moze i tak ale nie zdziw sie jak bedziesz czekal okraglutkie 3 tygodnie ... chociaz teraz moze jest szybciej ze wzgledu na karnety

Nawet mnie nie strasz musze miec ten karnet. A do sprzedazy karnetu i do KK jest jedna kolejka wie ktos??

yarek00 17.07.2008 20:39

Nie no są dwie, do KK jest stanowisko nr 1, a do karnetów nr 3

Brozinho_23 17.07.2008 20:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Dafi_91 (Post 569214)
Mam pytanie troche glupie... Chodzi o to ze gdzies na forum przeczytalem ze karnety sa nabijane na karty cchipowe a ja mam naklejke na KK i chcialbym sie dowiedziec czy to jest to samo i gdzie sie wchodzi na cos takiego??

No bo Ci nabili, tylko tam masz napisane miejsce. Przykładasz karnet w miejscu gdzie masz imie i nazwisko

MatixNH 17.07.2008 20:50

karnecik

Siema :) takie pytanie dla bardziej objechanych w temacie... Czy będzie szansa po 10 sierpnia dostać karnet na jakikolwiek sektor trybuny D ? bo wtedy dopiero mam wypłate ;//

zawszewiernyts 17.07.2008 21:00

Ja tam byłem dziś po karnet, luzik dostałem od ręki nawet bez kolejki się obeszło, a nie mam wznowienia :) na D jest chyba jeszcze duuzo miejsca wolnego :P ale poginać lepeij szybko po karnety :D

Kurt 17.07.2008 21:49

Po 10 Sierpnia, a w zasadzie już po 25 lipca nie dostaniesz karnetu na żaden sektor trybuny A,B,D czy E.

regan 17.07.2008 22:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pietrasxd (Post 569360)

powiedzą ci, ale chyba 4,5 dni sie na to czeka

MatixNH 18.07.2008 08:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kurt C. (Post 569460)
Po 10 Sierpnia, a w zasadzie już po 25 lipca nie dostaniesz karnetu na żaden sektor trybuny A,B,D czy E.

japier*** ;// to bede musial bilety kupowac ;// nie zabardzo mito na ręke no ale takie życie trzeba czekać na karnet z rundą wiosenną . Dzięki za odp.

wiertar 18.07.2008 09:03

porzycz kase od kogos i po problemie..

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:10.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl