![]() |
To ja też zapytam :) Znacie może jakąś knajpe (najlepiej rynek, lub okolice) gdzie można z dziewczyną spokojnie posiedzieć, porozmawiać. Chodzi o to żeby były fajne loże mające styl nowoczesny, żeby w tej knajpie/klubie nie było sztywno jak w restauracji :P
|
Zaćmienie na Szczepańskiej. Przytulnie i klimatycznie :-)
|
Cytat:
Wiesz..:D właśnie szukałem czegoś bardziej oryginalnego bo Skałki to oklepane:P ale dzieki za pomoc:D |
Jaka według Was jest najlepsza pizzeria w Krakowie??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Hallo Pizza na Dobrego Pasterza i Pepez. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jeszcze bardzo dobra pizza jest w Da Grasso na Krowodrzy
|
Cytat:
|
Palermo od dłuższego czasu beznadziejne ma pizze, więc nie polecam, pozatym od pewnego czasu większość obsługi tam to przerzuty i icki.
Polecam Hallo Pizza. |
Cytat:
ja osobiscie polecam naszą dracule :) |
Picolo pizza calkiem calkiem jak na Kraków ;)
|
Cytat:
Dobra pizza i naprawdę duża jest w pizzeri Fun na Woli Duchackiej. Poza tym fajne i oryginalne pizzerie to Rewolucja i Husajn. |
Magillo i j/w Husajn :)
|
pizzeria dracula stanowczo odradzam to już nie to co kiedyś, ludziom z huty poleciłbym pizzerie tylko na dowóz A'Roma
|
Cytat:
|
Oczywiście Dragon. :)
|
A piccolo to nie ta na pradnickiej?
|
Ulubiona to Dragon. A jedna z Picolo jest przy samym basenie Clepardia, a druga na Cichej na Bronowicach.
|
Hallo Pizza
|
Cytat:
|
Cytat:
Ciekawe. I jaką pizze tam polecasz? Albo jest ktoś w stanie opisać jak sobie radzi z jakością pizzy "REWOLUCJA"? |
Ring pizza w kostrzu. Rozkosz pasibrzucha miazdzy :D
|
Cytat:
tutaj stronka dla chętnych http://www.pizzeriafun.pl/ |
Cytat:
|
Ktoś wcześnie napisał,ze w tratorii Mama Mia na Karmelickiej-zgadzam się w 100% ! Pizze maja naprawde pyszną.
Do tego Cyklop na mikołajskiej :) |
Siema!
Szukam jakiegoś fajnego miejsca w okolicach rynku na spotkanie z dziewczyną. Na początku myślałem o jakiejś restauracji, ale może być również kawiarnia z fajnym klimatem. Ważny byłby dla mnie również spokój, tak bym mógł skupić swoją uwagę na jednej osobie. Tak, byśmy byli tylko my, bez wzroku innych ludzi, bez tak zwanej 'obczajki'. Ma ktoś jakąś propozycje? Pozdro! |
Zapros ją do domu jak nie bedzie rodziny :)
|
może jakaś klatka/brama za śmietnikiem ;p
|
Griszka, ileż można w domu siedzieć?
|
Cytat:
Jest kilka fajnych knajp. Pozwolę sobie zauważyć,że nie napisałeś co to za kobita, to i też trudno dobrać odpowiedni charakter knajpy. Sam rozumiesz. |
Wiem, wiem Marszałku. Piszę więc, że jest to moja dziewczyna.
|
Jak chcesz spokojne miejsce to lokalizacja przy rynku raczej odpada. Zwłaszcza w weekend. Nie myślałeś nad Kazimierzem?
|
Tylko jest taki problem - Kazimierza nie znam za bardzo.
|
jest coś takiego, co się nazywa Cafe Szafe, róg Felicjanek i Małej, niedaleko Filharmonii. Co prawda wystrój kontrowersyjny, (jakby wyposażenie z wystawek zbierali) ale piwo mają dobre oraz masz pełne wyizolowane od reszty gości, wszyscy zajęci sobą w podgrupach, nikt się na boki nie rozgląda.
Wcześniej sam zobacz, czy ten klimat Ci leży. :) |
A może "magia"? Mi osobiście się tam w miarę podoba i myślę że nie powinno być tłoku.
|
weź ją do non irona na piwo z truskawkami :)
|
Do yakuzy :D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:33. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl