![]() |
............
|
no to musi wysupłać z kieszeni jakieś 6000 zł na program...
|
Jaki polecacie GPS do 1000 zl??
Mam zamiar kupic ale kompletnie sie na tym nie znam wiec prosze o jakies rady. |
Cytat:
|
Cytat:
jak masz koncesje to jest pare (2-5) zlotych tansza, ale bez koncesji tez kupisz bez problemow. oczywiscie jak masz karte Makro. |
Cytat:
Z mojego doswiadczenia polecam TOM TOM, ja mam juz drugiego.Mialem 720 rewelacja a teraz mam 920 plaskiego jesczcze lepszy. Cenowo nie sa najtansze ale najlepsze, nie polecam GERMANIEGO sa tanie ale odstawiaja cyrki podczas jazdy i jest problem z dobrym ustawieniem. |
Cytat:
BEZ KONCESJI MOZESZ KUPIC A KARTE MAKRO MOZESZ SOBIE WYROBIC JEDNORAZOWA |
Nie długo wybieram sie do Krakowa i chciałbym sie dowiedziec jaki tramwajem lub autobusem dostać sie do sklepiku klubowego. I jakie sa ceny na tramwaj i autobus? Z góry dzieki za odp
|
Cytat:
Cena biletu ulgowego 1,25 bodajże. |
Cytat:
Floorfillers Gladiator Feat. Izzy - Now We Are Free |
Cytat:
|
coś mi tu nie pasuje :)
Puzi89 pyta o ten program, a ty ,,podbijasz"? :> |
powiedz mi kto by wrzucił zestaw programow o wartosci okolo 19.000 zl ?
|
Jaki jest dzis mecz o 20 na polsacie?
Edit. Ok, nieaktualne juz, przed chwila byla reklama. O 20:45 Rosja - Szwecja, o 00:10 Grecja - Hiszpania |
Ja podbijam moje pytanie bo nie mogę sie dodzwonić do firmy OK
W jakich godzinach jest ona otwarta bo musze tam ,,coś" odebrać... bo nie wiem czy iśe MPK-iem o 16:50 tam wybierać do nich... |
|
Teraz zupelnie inne pytanie które mnie dreczy od kilku dni xD....Dlaczego trawa jest zielona ..i nie satysfakcjonuje mnie odpowiedz bo ma chlorofil xD
|
nie ma innej odpowiedzi..
|
No to dlaczego chlorofil jest zielony :P
|
Gdzie w Krakowie mozna zrobic badania wysokosciowe (na budowe), jak dlugo to trwa, jaki jest koszt ?
|
............
|
Cytat:
|
Cytat:
ale mowiles o Cad Meble który jest cztero-programowym zestawem :) |
Cytat:
|
Kiedy są wianki (data i dzień tyg.)?
|
21 czerwca (sobota)
www.wianki.krakow.pl |
Cytat:
|
gdzie w Krakowie znajde sklep z fotelikami dzieciecymi do samochodu? najbardziej mnie interesuje fotelik Ferrari.
|
Mam pytanie... :D Jak wstawic grafikie na forum (np. vlepke) żeby pokazał mi sie obraz, a nie link. Z góry dziękuje
|
[img]jakis link[/img]
|
http://allegro.pl/my_page.php?uid=9435959
Możliwe to aby oryginalne koszulki takich klubów jak np. Arsenal, Manchester, Inter kosztowały 60 zł? Proszę o pomoc. |
ale przesylka 30zl kosztuje :P
|
Cytat:
|
No tak, ale np. koszulka ManU w galerii jest za 250zł...
A w Anglii podobno wychodzi na nasze ok. 130zł, a tu nagle 60zł? |
Z tym 130 zł to byłbym ostrożniejszy, bo np. moja koszulka Chelsea kosztowała 44 funty, także- według mnie- wątpliwa jest ich orginalność.
|
Witam...mam pytanko...co trzeba niacisnąć aby przywolac bramkarza przy rzucie rożnym w FIFIE 08...pokazuje mi zeby r, ale to jest na pada...a co trzeba przycisnąć na klawiaturze??
EDIT: Ahh..dzieki saklak...cos poszperam i moze ustawie..:P Niestety, nie ma takiej opcji, ale mimo wszystko dzieki za pomoc..:D |
Cytat:
|
Cytat:
|
http://allegro.pl/my_page.php?uid=9435959
Możliwe to aby oryginalne koszulki takich klubów jak np. Arsenal, Manchester, Inter kosztowały 60 zł? Proszę o pomoc. http://www.chelseamegastore.com/stor...aspx?pid=49463 I tyle w tym temacie, to sa zwykle Chinskie podroby ktore mozesz zamowic kontener po 5 zl za sztuke |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl