![]() |
Cytat:
|
my mamy zaduzo watpiwosci w skladzie, zespol kompletnie nie zgrany, ana pawla chyba xzle wplywa myskl o wyjezdzie
|
Cytat:
Wisła potrzebowala WZMOCNIEN - to było widac juz na jesieni,więcej dodawac chyba nie musze. |
Zastanawia mnie czemu Skorża ściągną Beto a zostawił Ćwielonga który grał dziś bardzo słabo.Gdzie się podziała ta Krakowska piłka zaangażowanie do ostatniej minuty gra z klepy w trójkącie. Dlaczego u nas kontra wygląda jakbyśmy wygrywali 10:0? Dlaczego do jasnej holery co chwile podnosimy piłke? Dlaczego nie ma ruchu w polu karnym i na boisku.
O ile pierwsza połowa była w miare to druga słabiutko.Strasznie nie mogę znieść faktu że nie gramy piłka tylko coś a'la wypierdziel ktoś może będzie(najprawdopodobniej Brożek). I ostatnie pytanie powiedzcie mi dlaczego im ku*** nie chce się biegać? Co trzeba zrobić żeby zaczęli walczyc? Skorża powinien chyba każdego indywidualnie kopnąć w jaja może im się zachce wreszscie ruszyć dupska bo naprawde ręce opadają co my gramy.Pawełka niech lepiej nie kopie bo i tak za dużo biega:rotfl: Jest źle i nie ma co się okłamywać gramy slabo:-/ |
Skorża sam sobie jest winien. Połowa składu jest do wyjebania, a on udaje że jest ok. Robota w Wiśle go przerasta, innymi słowy szukamy trenera...
Bramka w stylu Dudka leży na murawie czyli my stajemy... Tak się zastanawiam czym Głowa może mnie jescze zaskoczyć, ale już chyba niczym - genialne podanie do Lewego. |
My nie mamy pomocy przede wszystkim.Sobolewski to jedyny pilkarz ktory jest godny grania w naszej pomocy.Lobodzinski niech wraca do Zaglebia Lubin,Diaz to pilkarz uniwersalny,ale w pomocy to chyba wypada najgorzej,Zienczuk potrafi jedynie 40 metrowe podanie do Brozka,to jest za malo .Do tego dodac chimeryczna gre Pawełka i Piotrka Brożka w obronie i juz mamy klopoty.Tak jest przz caly ten sezon
|
bramka z meczu: http://www.youtube.com/watch?v=MgV0bzY3gTs
|
Cytat:
Za to, ze nie potrafil zagonic zmanierowanych gwiazdek do prawdziwej roboty ?! Za to, ze nie potrafil nadac charakteru druzynie ?! Za to, ze nie potrafil wpoic skoro-kopaczom walki do upadlego ?! Czy w koncu za to, ze musial za nich swiecic przed mediami i co rusz wymyslac nowe przyczyny niepowodzen i slabej postawy zespolu ?! Facet za to bierze ogromny szmal a skoro sobie nie radzi, to... :/ Ja tylko mam nadzieje, ze ta parodia, ktorej jestesmy swiadkami od kilkunastu miesiecy w najblizszych dniach znajdzie swoj final i w koncu poleca glowy tych, ktorzy na to najbardziej "zapracowali" ! P.S. Dla calego zarzadu ode mnie za szczegolne "osiagniecia" w dziedzinie kompleksowego prowadzenia i zarzadzania klubem - olbrzymi srodkowy palec ! |
[quote=Janusz13;686960]Zastanów się o czym ty piszesz. Chyba jesteś blondynką prawda ? Gdybyśmy w pierwszej połowie strzelili gola to ten mecz wyglądałby inaczej.
Gdyby babcia miała wąsy ! To Ty się zastanów co piszesz ! |
Takiego szmelcu to nasi nie grali nawet w Bytomiu. Już mówię ze nie miałem okazji być na stadionie.
W 1. połowie wg. komentatorów(pfu..) "nnki" Nasi grali cudownie , wspaniale , Marcelo profesor itp. itd. a grali żałośnie słabo na tle przeciwnika który nie wszedł wogóle w mecz. Oprócz Sobola kótry grał naprawde dobrze pełne 90 min. i Zieńczuka kótry jak na piłkarza skreslonego przez wielu grał również porządnie , PROFESJONALNIE co jest dla innych naszych grajców (bo nie graczy) nie do wyobrażenia. 2 połowa to nie ma nawet co komentować. Największy NIC grają od początku sezonu Brożki 2 i Jirsak (który już nie dostapił zaszczytu spacerowania po boisku). Oprócz błazenady w wypowiedziach dlaczego nie graja jak przystało na Mistrza Kraju (vide Brożek Piotr) to pokazują kompletny brak zaangażowania na boisku na chwilę obecną . Czy to się zmieni? Mam nadzieje że tak choć przesłanek nie mamy wielu do takiego juz mozna powiedziec Hurra optymizmu. |
i zowu stali jak w bytomiu tylko obroncy przeciwnika troche lepsi i nie podali Boguskiemu TEGO SIE OGLĄDAĆ NIE DA ŻENADA!!!! ja .......le co to jest czytam te wypowiedzi przed sezonem ze maja grac na 100 % od pierwszego meczu no to jeśli to jest 100 % to ja nie chce widzieć spadku formy żal patrzeć wszystko źle nawet rzutu rożnego nie potrafią wykonać - można grać na krótko ale z zaskoczenia a nie jak się wszyscy ustawią i trzeba wycofać do obrońcy ...
|
Cytat:
|
Ja bym wyje*al najpierw Bahra za przygotowanie fizyczne
|
Cytat:
Ale .......isz.. Kim według Ciebie ma grać Skorża? |
Proponuje podziękować zarządowi że przegrał nam ten sezon w okienku transferowym, tyle w temacie.
|
Tej drużynie jest potrzebny ktoś kto ich złapie za jaja, rzuci kilka *urew, zdeterminuje i zmusi do gry. Co z tego, że potrafimy spiąć się na Barcę w meczu o nic, toczyć wyrównaną lecz koniec końców daremną walkę z Tottenhamem, strzelić Legii na ich podwórku bramkę na 1:0 pod presją, ale przegrać mecz. Skorża jest bardzo dobrym trenerem, ale bardziej teoretykiem. Jeśli nie on, to ktoś na boisku musi pełnić rolę motoru napędowego drużyny, nie musi to być pomocnik ani napastnik, może być obrońca. Pilnie potrzebny jest nam charyzmatyczny lider z jajami, który poza zadaniami taktycznymi będzie utrzymywał wysokie morale i zaangażowanie drużyny.
Bo tego nam chyba najbardziej brakuje - woli walki i determinacji. Ani składu, ani trenera bym nie zmieniał. |
Cytat:
|
"Z pustego i Salomon nie naleje." I tym chyba pięknym powiedzeniem skwitować można ostatnie "osiągnięcia" podopiecznych pana Macieja Skorży. Szkoda ale na chwilę obecną we Wiśle brakuje przede wszystkim świeżości i motywacji, a motywacji u niektórych piłkarzy już nie da się wykrzesać. Tyle lat w koszulce Wisły Kraków to stanowczo zbyt długo.
|
Cytat:
pan Małek drugi raz sędziuje Wisła - Amica i drugi raz odpierdala taką maniane, że brak słów. co nie zmienia tego, że po stracie bramki gra była chujowa. nikomu się nie chciało starać, a jeśli Amica wychodzi do nas pressingiem w 90min., no to coś jest nie tak.. |
Cytat:
|
Potrzeba nam piłkarzy którzy maja cos do udowodnienia.
Takich którzy bedą czuli głod gry i wyników. Gramy bez ambicji.. |
Cytat:
|
Co jak co ale Sobolewski grał dzisiaj z ambicja i był najbardziej widoczny na boisku.
|
Cytat:
1. Zawodników, którzy w większości nie potrafią zdobyć się na zaciętą walkę, jeżeli nie dla wyniku, nie dla gwiazdy którą noszą na sercu, nie dla kibiców (dla których wielkie brawa), to chociaż dla kasy, bo zgarniają nie małe stawki! 2.Zarządu, z którym nie da się pracować - odwołacie mnie do plotki SE, ale każda plotka ma swoje korzenie. Już widze, że Skorża chętnie zgodził się na odejście Clebera w tak ważnym momencie. Widzę, jak Skorża wypuszcza z rąk kolejnych bramkarzy, widzę jak wypuszcza Dja Ettiena, którym był tak zachwycony. 3.Tego, że musi, jak to powiedziałeś świecić oczami za zawodników, za zarząd, za brak transferów. Zmiany trzeba zacząć od najwyższego szczebla, tj. od prezesa. Trener nie ma tu nic do rzeczy. Skoro wygrywa się mistrza po słabym poprzednim sezonie, a od tamtej pory skład tylko się uszczuplał (Łobo nie jest wzmocnieniem) to myślę, że trenerowi jest czego współczuć. Kończąc wywód dziękuję piłkarzom i Bogusiowi za piękny prezent urodzinowy... |
Ooo Mariusz puścił następnego Pawełka. :-/
|
Cytat:
============= Cytat:
|
Zacząłbym od pozycji bramkarza. Cebeanu na pewno gorszy od Pawełka nie jest. Mariuszek niech idzie jak najdalej, bo nie dość, że patrzeć na jego grę się nia da, to jeszcze słuchać nie za przyjemnie.
|
Cytat:
|
Spalonego przy bramce nie było, ale Lewandowski przy przyjęciu piłki ewidentnie pomógł sobie ręką, na ostatniej powtórce, gdzie kamera jest zza bramki widać to idealnie.
|
0:1 Lewandowski Kod:
http://www.mediafire.com/?y1mmnny3kttKod:
http://www.mediafire.com/?0wy24m0d4wm |
Hej Wisełko ,Wisełko....kibiców najlepszych w Polsce masz, ale niestety drużyny już (chwilowo) nie.
Mam nadzieję że na krótko, ale na dziś...bez tych tragikomicznych"tysiącpięćset" razy zapowiadanych wzmocnień jesteśmy średniakiem . Wielkopolanie na Reymonta prowadzą grę i to my , gospodarze w drugim meczu rundy jesteśmy tym gorszym, wolniejszym , bez pomysłu. Żal. Źle się dzieje. Pawełka musze chwalić ,Baszczu niezły , Cleber w CZECZENII . Zarząd , my chcemy tego mistrza czy nie. Bo na dziś to tylko z dobrego trenera pionka robicie. |
Nie dalo sie tego meczu ogladac niestety.Druzyna wyglada jakby
a-byla lekko uposledzona b-byla zmeczona ciezkim i dlugim sezonem c-pierwszy mecz ze soba w zyciu grali Kuchenkorz bez szalu ale i tak za dobrze na nas. |
Jak zawsze robią nas w ch*** .Co ten sędzia odpierdzielał?Ręka jak nic była chyba że wackiem to jakoś przyjął.
|
Cytat:
Bardziej ewidentnej reki to juz chyba byc nie moze |
Baszczyński i Głowacki w Wiśle od 2000r.;Cantoro od 2001r. ;Piotr i PAweł Brożkowie od 2002r. ;Sobolewski i Zieńczuk od 2004r. - w sumie to im sie nei dziwie ze nie maja ochoty grac :lol: Niektorzy trenuja dien w dzien od 9 lat to juz prawie jak rodzina ,zero motywacji i zaangazowanai wynikajacego z nowych okolicznosci
|
dramat to co graliśmy dziś
bez żadnego pomysłu na atak, bo przepraszam, ale dzida do przodu i jakoś to będzie to się gra na boisku pod szkołą, nie mamy żadnych rozwiązań ofensywnych a błyskawiczne przejścia z obrony do ataku siały popłoch.. w głowie naszego kopacza, który akurat miał nieszczęście być przy piłce, no bo chłopak biegnie na bramkę przeciwnika, chce odegrać piłkę, po czym gdy się odwróci to okazuje się, że pobiegł sam na przebieżkę :) oni w tej Hiszpanii to chyba tylko wódę chlali i na *****i chodzili, choć to też nie bardzo bo by się lepiej znali, a obecnie wyglądają jak zlepek przypadkowych kopaczy z Polonią się skończy 0-0, nie ma innej opcji |
Dzisiejszy mecz pokazał chyba wszystkim niedowiarkom, że na chwile obecną nie ma co porównywać gry Lecha i Wisły. Lech gra 3 mecz w ciągu 6 dni w praktycznie niezmienionym składzie, a dziś wyglądało to jakby Wisła była w takiej sytuacji.Smuda właśnie pokazuje jak to lubi zajeżdżać swoje drużyny na wiosnę. Do bramki gra jako tako się układało. Mały plus dla Beto. Może coś wniesie do drużyny. Paradoksalnie po wejściu Brożka,Boguskiego,Małego zagraliśmy gorzej niz z Beto, Ćwielongiem i Łobodzińskim. Wyniki w sparingach to nie był chyba przypadek. Gramy taka samą padakę jak pod koniec jesieni . Wypieprzyć piłę w przód i może coś z tego wyjdzie. Zajeżdża mi tu pomału taką piłką jak za Petrescu.. Nie wiem czy to wina piłkarzy, Bahra czy Skorży. Pewne jest, że na lepszego trenera Wisły po prostu nie stać. Jeśli Wisła szybko nie zmieni stylu gry to o mistrzostwie mozemy chyba zapomnieć, nie ma się co oszukiwać. Z taką formą nawet o podium będzie ciężko. W tym zespole potrzebny jest wstrząs. Kasy na transfery nie ma. Latem odejdzie Brożek, Garguła zadebiutuje u nas pewnie w 2010r. Kolorowo to wszystko nie wygląda. Na moje oko brakuje w zespole takiego Kosy czy Mijailovicia, którzy zawsze potrafili powiedzieć kilka ostrych słów, gdy była taka potrzeba. Miejmy nadzieję, że w maju wszyscy razem będziemy się śmiać z tego co teraz piszemy. Ale powodów do optymizmu na prawdę nie widac.
Plus za oprawę. Po meczu z Barceloną wszystko zaczyna się pieprzyć... ale cóż "Panowie parówy w górę i golimy frajerów." |
Cytat:
|
Pitolenie o ręce jest żałosne. Wychodzi na to, że jak zwykle mocni jesteśmy w gębie a na boisku jadą nas bez wysiłku. Gołym okiem widać było, że kuchenkorze grają na luziku i to boli najbardziej. Gdyby trzeba było pewnie wcisnęli by nam jeszcze ze dwie.
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl