![]() |
wlaczylem teraz Craxe z Piastem i zaczęło przycinać na tym hqtv ;/
mam nadzieje ze mecz Wisły nie bedzie przycinał. a jak u was jest? |
Nieciekawie. Tez przycina co chwile.
|
Czy na tym hqtv jakosc przekazu moze zalezec od przegladarki jakiej uzywam? Bo czasem jest tak ze na operze lub firefoxie cos nie chodzi a na ie smiga ?
dzieki za szybka odpowiedz |
u mnie w ogole nie tnie... mi na ff smiga na ie też. to przede wszystkim jakość łącza internetowego determinuje płynność przekazu. Wie ktoś czy bedzie mecz na sopcascie, bo na razie to wszystkie kanały offline
|
Mnie się z początku ścinało na tym hqtv ale potem to już super...
|
Mi sie tnie i po chwili pisze not broadcasting. Mial tak ktos? mam 1mb internet
|
Cytat:
|
Mi na 512 hqtv chodzi super, ani razu się nie cięło. Mail doszedł po kilku sekundach, super strona.
|
Uruchomiłem transmisję na Sopcascie i mam jedynie dźwięk, obrazu natomiast brak. Zamiast transmisji na ekranie pojawiają się "kolorowe plamy". Mam zainstalowany K-Lite Codec Pack 2.34 Full, brakuje mi jakichś kodeków? Proszę o pomoc.
|
1 Załącznik(ów)
HQTV chodzi dobrze tylko, ze za duzo tam spamerow ; / a nie wiem czy chat sie da jakos wylaczyc...
|
Cytat:
|
WMP10 wymaga oryginalnosci windowsa no nie ? xd
Mi i na sopie i na hqtv tnie. Net 1mb. Transmisja z Polonia - Odra i Cracovia - Piast chodzilo super, a meczyk Wisły oczywiscie juz nie. Niefart. |
Czy hqtv bedzie płatne???
|
Cytat:
10znaków |
Odbiegając od meczu z Polonią B: nie wiecie kto pokaże mecz Wisły z Barceloną tzn jaka stacja TV?:)
|
do jakiej knajpy idziemy ogladac wisle z barca??
|
Cytat:
|
Nie jestem tego taka pewna :-/ Mecze Lecha i Legii są już dawno wpisane w program na czw, a Wisły nadal nie ma... Znowu straszy mnie widmo transmisji Iraklis - Wisła...:goraco:
|
to nie jest czasem Kalinka śpiewana przez Jagiellonię?
|
No melodia wiadomo, ze Kalinka.
Popatrzylem na ta przyspiewke Jagi i oni po prostu spiewaja 'Kalinka' ,a nic o swoim klubie :) Nie wiem, tak rzucilem temat. W Hiszpanii sie fajnie przy tym bawili :) |
Cytat:
|
Po meczu z Beitarem komentator powiedział że będzie mecz z Barceloną w TVP 2
|
ludzie Czego wy sie boicie. Jak TVP nei bedzie chciało przeprowadzić transmisji to zrobi to ktoś inny. Przecież Polsat, czy TVN napewno odrazu by wykupiły prawa od TVP gdyby ci zrezygnowali. Tu chodzi o wielką kase i telewizja polska nie robi łaski że pokaże ten mecz.
|
Wie ktos jak korzystać z tego hqtv? Trzeba jakiś link kliknąć czy co? Zarejestrowałem się i chce sobie meczyk obejrzec.
E: Wszedłem w Hqtv Sport, daje play i mi jakaś małpa z kamerą wyskakuje.. |
Dajcie Nr Kanalu W Ktorym Moge Obejzec Gornik Ruch
|
jest gdzies lista kanalow transmitujaca mecz Barca Wisla w srode ??? bede przejezdzal wtedy przez Austrie mam nadzieje ze jakas stacja pokaze mecz :]
|
Cytat:
W moim programie telewizyjnym tego meczu nie ma na żadnym kanale :-p |
Cytat:
|
Cytat:
|
no to sie pomylilem
przegladam programy tv w necie i co widze: tvp sport: 00:25 Liga Mistrzów 3. runda eliminacji 1. mecz 01:20 Liga Mistrzów 3. runda eliminacji 1. mecz na innych kanalach nie ma nic- na razie jest tylko to wiec na dzien dzisiajszy jest planowana retransmisja ;/ (co oni se k.u.r.w.a jaja robia!) |
bez jaj Wisły nie ma a Legia i Lech w UEFA jest juz w programie na zywo mam nadzieje że pokażą nasz meczyk na żywo...
|
Coś mi się obiło o uszy że Mecz Wisły z Barcą koliduje z transmisją IO i go nie będzie :/ można liczyć na razie na sopcasta
|
Cytat:
Nie da rady ich 'zbombardować' mailami, czy coś, aby pokazali ten mecz? Ps. Tak sobie myślę [łudząc się] może jeszcze prowadzą negocjacje ze sportfive? |
Cytat:
|
jakby chcieli to by sie nie kolidowało taki mecz i zeby nie pokazali ehhh przeciesz jest jeszcze tvp1 tvpinfo wiec tu moze leciec pekin a tu Wisełka ja licze jeszcze na to ze pokażą
|
właśnie wysłałem mail do [email protected]
niestety nie ma bezpośredniego maila do Roberta Korzeniowskiego, ale Cytat:
|
bez paniki, poczekajmy spokojnie na oficjalne info. Nie możliwe jest to że tego meczu nikt nie pokaże. Przecież mówiło sie że Wisła zarobi grubą kase za prawa do transmisji, więc ktos je musiał kupić. Pozatym dla TVP byłby to równiez ogromny zysk z reklam i frekwencji przed telewizorami. A to że nie ma w programie to jeszcze nic nie znaczy. Termin meczów Lecha i Legii był znany wczesniej i być może Wisły nie uwzględniono jeszcze w programie TV. A napewno mecz nie koliduje z Pekinem bo jak ktos napisał wtedy jest tam noc...
|
Jesli zadna stacja nie pusci tego meczu to prawdopodobnie HQTV, oczywiscie jelsi wykombinuje jakos ten mecz, bedzie bilo rekordy ogladalnosci ; d
|
Cytat:
Oglądnijcie sobie w któryś dzień igrzyska to się dowiecie że transmisje z IO są od 3 w nocy do góra 16-17 więc godzina meczu nijak się ma do godziny transmisji. Zamiast pisać takie pierdoły to może lepiej najpierw pomyśleć... |
Cytat:
22:05 Igrzyska Olimpijskie w Pekinie - letnie igrzyska olimpijskie a jak nie umiesz oglądać na sopcascie meczów to się łudź dalej ze na TVP puszcza Wisłę Istnieje również taka ewentualność ze pod hasłem IO w Pekinie na tvp 2 kryje się transmisja Wisełki z Barcą i oby tak bylo |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl