Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Ogladaj mecze Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=317)

buczo1985 09.08.2008 16:46

wlaczylem teraz Craxe z Piastem i zaczęło przycinać na tym hqtv ;/
mam nadzieje ze mecz Wisły nie bedzie przycinał. a jak u was jest?

HEDu 09.08.2008 16:47

Nieciekawie. Tez przycina co chwile.

magowski 09.08.2008 16:48

Czy na tym hqtv jakosc przekazu moze zalezec od przegladarki jakiej uzywam? Bo czasem jest tak ze na operze lub firefoxie cos nie chodzi a na ie smiga ?

dzieki za szybka odpowiedz

crate digger 09.08.2008 16:51

u mnie w ogole nie tnie... mi na ff smiga na ie też. to przede wszystkim jakość łącza internetowego determinuje płynność przekazu. Wie ktoś czy bedzie mecz na sopcascie, bo na razie to wszystkie kanały offline

thomasson 09.08.2008 16:55

Mnie się z początku ścinało na tym hqtv ale potem to już super...

magowski 09.08.2008 16:56

Mi sie tnie i po chwili pisze not broadcasting. Mial tak ktos? mam 1mb internet

Weez3r 09.08.2008 16:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez thomasson (Post 582485)
Mnie się z początku ścinało na tym hqtv ale potem to już super...

U mnie tak samo. Super sprawa ten kanał. Szkoda kasy na cyfre i OS :D

spy11 09.08.2008 17:00

Mi na 512 hqtv chodzi super, ani razu się nie cięło. Mail doszedł po kilku sekundach, super strona.

_Huragan_ 09.08.2008 17:38

Uruchomiłem transmisję na Sopcascie i mam jedynie dźwięk, obrazu natomiast brak. Zamiast transmisji na ekranie pojawiają się "kolorowe plamy". Mam zainstalowany K-Lite Codec Pack 2.34 Full, brakuje mi jakichś kodeków? Proszę o pomoc.

albert02 09.08.2008 17:39

1 Załącznik(ów)
HQTV chodzi dobrze tylko, ze za duzo tam spamerow ; / a nie wiem czy chat sie da jakos wylaczyc...

TSW Fanatyk 09.08.2008 17:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez _Huragan_ (Post 582496)
Uruchomiłem transmisję na Sopcascie i mam jedynie dźwięk, obrazu natomiast brak. Zamiast transmisji na ekranie pojawiają się "kolorowe plamy". Mam zainstalowany K-Lite Codec Pack 2.34 Full, brakuje mi jakichś kodeków? Proszę o pomoc.

Też tak miałem, zainstalowałem WMP 10 i mi pomogło.

HEDu 09.08.2008 17:57

WMP10 wymaga oryginalnosci windowsa no nie ? xd
Mi i na sopie i na hqtv tnie. Net 1mb. Transmisja z Polonia - Odra i Cracovia - Piast chodzilo super, a meczyk Wisły oczywiscie juz nie. Niefart.

zenobiusz27 09.08.2008 18:12

Czy hqtv bedzie płatne???

Weez3r 09.08.2008 18:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez HEDu (Post 582506)
WMP10 wymaga oryginalnosci windowsa no nie ? xd

Nie

10znaków

Jaro1991 09.08.2008 18:38

Odbiegając od meczu z Polonią B: nie wiecie kto pokaże mecz Wisły z Barceloną tzn jaka stacja TV?:)

JDJK 09.08.2008 20:48

do jakiej knajpy idziemy ogladac wisle z barca??

klusek106 09.08.2008 20:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jaro1991 (Post 582526)
Odbiegając od meczu z Polonią B: nie wiecie kto pokaże mecz Wisły z Barceloną tzn jaka stacja TV?:)

TVP1 lub 2

Football Sorceress 09.08.2008 22:16

Nie jestem tego taka pewna :-/ Mecze Lecha i Legii są już dawno wpisane w program na czw, a Wisły nadal nie ma... Znowu straszy mnie widmo transmisji Iraklis - Wisła...:goraco:

TSW Fanatyk 10.08.2008 16:51

to nie jest czasem Kalinka śpiewana przez Jagiellonię?

jajnikos 10.08.2008 16:59

No melodia wiadomo, ze Kalinka.
Popatrzylem na ta przyspiewke Jagi i oni po prostu spiewaja 'Kalinka' ,a nic o swoim klubie :)

Nie wiem, tak rzucilem temat. W Hiszpanii sie fajnie przy tym bawili :)

Jaro1991 10.08.2008 17:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Football Sorceress (Post 582687)
Nie jestem tego taka pewna :-/ Mecze Lecha i Legii są już dawno wpisane w program na czw, a Wisły nadal nie ma... Znowu straszy mnie widmo transmisji Iraklis - Wisła...:goraco:

Właśnie tego się obawiam :( Gdybym tylko miał możliwość wyjazdu do Barcelony to byłoby wspaniale, niestety obowiązki:/ Gdyby(odpukać) meczu w TV nie było, zawsze jest relacja na www.wislakrakow.com :P

Wiślak_358 10.08.2008 17:37

Po meczu z Beitarem komentator powiedział że będzie mecz z Barceloną w TVP 2

radekogi 10.08.2008 17:44

ludzie Czego wy sie boicie. Jak TVP nei bedzie chciało przeprowadzić transmisji to zrobi to ktoś inny. Przecież Polsat, czy TVN napewno odrazu by wykupiły prawa od TVP gdyby ci zrezygnowali. Tu chodzi o wielką kase i telewizja polska nie robi łaski że pokaże ten mecz.

kądzikowski 10.08.2008 17:57

Wie ktos jak korzystać z tego hqtv? Trzeba jakiś link kliknąć czy co? Zarejestrowałem się i chce sobie meczyk obejrzec.

E: Wszedłem w Hqtv Sport, daje play i mi jakaś małpa z kamerą wyskakuje..

PiterTS 10.08.2008 18:21

Dajcie Nr Kanalu W Ktorym Moge Obejzec Gornik Ruch

jarecki 10.08.2008 21:05

jest gdzies lista kanalow transmitujaca mecz Barca Wisla w srode ??? bede przejezdzal wtedy przez Austrie mam nadzieje ze jakas stacja pokaze mecz :]

marcinarsenal 10.08.2008 21:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez radekogi (Post 583026)
ludzie Czego wy sie boicie. Jak TVP nei bedzie chciało przeprowadzić transmisji to zrobi to ktoś inny. Przecież Polsat, czy TVN napewno odrazu by wykupiły prawa od TVP gdyby ci zrezygnowali. Tu chodzi o wielką kase i telewizja polska nie robi łaski że pokaże ten mecz.

W moim programie telewizyjnym tego meczu nie ma na żadnym kanale :-p

mariano710 10.08.2008 21:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez radekogi (Post 583026)

moim zdaniem jest sie czego bac( odpukac) to dlaczego Polsat czy TVN nie wykupily transmisji z meczu z Iraklisem dgy tvp zrezygnowala z transmisji? Z tego co mi swita to w 01' rewanzu w Bracelonie tez nie pokazywala zadna telewizja.

Deivid 10.08.2008 21:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mariano710 (Post 583155)
moim zdaniem jest sie czego bac( odpukac) to dlaczego Polsat czy TVN nie wykupily transmisji z meczu z Iraklisem dgy tvp zrezygnowala z transmisji? Z tego co mi swita to w 01' rewanzu w Bracelonie tez nie pokazywala zadna telewizja.

Rewanz w Barcelonie w 01' pokazywała TVP2, pamietam to jak dzis :)

mariano710 10.08.2008 21:24

no to sie pomylilem

przegladam programy tv w necie i co widze:
tvp sport:
00:25 Liga Mistrzów 3. runda eliminacji 1. mecz
01:20 Liga Mistrzów 3. runda eliminacji 1. mecz

na innych kanalach nie ma nic- na razie jest tylko to wiec na dzien dzisiajszy jest planowana retransmisja ;/
(co oni se k.u.r.w.a jaja robia!)

BęczarkaTS 10.08.2008 21:59

bez jaj Wisły nie ma a Legia i Lech w UEFA jest juz w programie na zywo mam nadzieje że pokażą nasz meczyk na żywo...

dymek_nhs 10.08.2008 22:48

Coś mi się obiło o uszy że Mecz Wisły z Barcą koliduje z transmisją IO i go nie będzie :/ można liczyć na razie na sopcasta

w0lno. 10.08.2008 22:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dymek_nhs (Post 583228)
Coś mi się obiło o uszy że Mecz Wisły z Barcą koliduje z transmisją IO i go nie będzie :/ można liczyć na razie na sopcasta

To zaj... będą nam jazdę konną czy inne szachy pokazywać :| Kto to będzie oglądał? Nie ma chyba w Polsce osoby, która nie chciałaby obejrzeć tego spotkania.
Nie da rady ich 'zbombardować' mailami, czy coś, aby pokazali ten mecz?

Ps. Tak sobie myślę [łudząc się] może jeszcze prowadzą negocjacje ze sportfive?

Uran235 10.08.2008 22:58

Cytat:

Mecz jest o 21:45. Pekin jest siedem godzinj do przodu w stosunku do Wa-wy. Jakby nie patrzeć mecz będzie w godzinach 4:45 - 6:45 czasu Pekińskiego, podejrzewam, że o tej porze olimpijczycy śpią. Mecz musi być, jak go nie pokarzą to będzie kompromitacja naszych mediów i tyle.

BęczarkaTS 10.08.2008 22:58

jakby chcieli to by sie nie kolidowało taki mecz i zeby nie pokazali ehhh przeciesz jest jeszcze tvp1 tvpinfo wiec tu moze leciec pekin a tu Wisełka ja licze jeszcze na to ze pokażą

dostuffca 10.08.2008 23:23

właśnie wysłałem mail do [email protected]
niestety nie ma bezpośredniego maila do Roberta Korzeniowskiego, ale

Cytat:

do Szefa Redakcji Sportowej,
Pana Roberta Korzeniowskiego

Szanowny Panie

Wygląda na to, że kierowany przez pana dział sportu Telewizji Polskiej przeoczył fakt, iż dnia 13 sierpnia 2008 roku Wisła Kraków zmierzy się na Camp Nou z FC Barcelona w III rundzie eliminacji Ligi
Mistrzów.

Pana redakcja już raz zgodziła się na przerwanie spotkania Lechii Gdańsk z Wartą Poznań by uraczyć widzów misyjną transmisją lokalnej konwencji pewnej partii politycznej. Jeśli wierzyć ramówce TVP2, dostępnej na Państwa stronie i tym razem zamierzają Państwo popełnić tego rodzaju błąd i widzów spragnionych doznań sportowych uraczą Państwo nic nie wnoszącym studiem olimpijskim oraz pojedynkiem kabaretowym Łowcy.B vs. Grupa MoCarta. Wydaje mi się, że to wydarzenie spokojnie można by retransmitować w innej porze, na innym kanale.

Proszę o nie lekceważenie milionów kibiców piłki nożnej mieszkających w tym kraju, będących płatnikami abonamentu RTV i przeprowadzenie relacji na żywo z wielkiego wydarzenia jakim jest mecz Mistrza Polski z FC Barceloną. Mecz ten góruje nie tylko rangą czy poziomem sportowym nad meczami eliminacji pUEFA, które zamierzają Państwo transmitować na żywo, ale również budzi wśród kibiców większe zainteresowanie.

z poważaniem

radekogi 10.08.2008 23:30

bez paniki, poczekajmy spokojnie na oficjalne info. Nie możliwe jest to że tego meczu nikt nie pokaże. Przecież mówiło sie że Wisła zarobi grubą kase za prawa do transmisji, więc ktos je musiał kupić. Pozatym dla TVP byłby to równiez ogromny zysk z reklam i frekwencji przed telewizorami. A to że nie ma w programie to jeszcze nic nie znaczy. Termin meczów Lecha i Legii był znany wczesniej i być może Wisły nie uwzględniono jeszcze w programie TV. A napewno mecz nie koliduje z Pekinem bo jak ktos napisał wtedy jest tam noc...

albert02 11.08.2008 09:12

Jesli zadna stacja nie pusci tego meczu to prawdopodobnie HQTV, oczywiscie jelsi wykombinuje jakos ten mecz, bedzie bilo rekordy ogladalnosci ; d

St@chu 11.08.2008 09:25

Cytat:

Ludzie ****a uspokójcie się...

Oglądnijcie sobie w któryś dzień igrzyska to się dowiecie że transmisje z IO są od 3 w nocy do góra 16-17 więc godzina meczu nijak się ma do godziny transmisji.

Zamiast pisać takie pierdoły to może lepiej najpierw pomyśleć...

dymek_nhs 11.08.2008 10:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez St@chu (Post 583336)
Ludzie ****a uspokójcie się...

Oglądnijcie sobie w któryś dzień igrzyska to się dowiecie że transmisje z IO są od 3 w nocy do góra 16-17 więc godzina meczu nijak się ma do godziny transmisji.

Zamiast pisać takie pierdoły to może lepiej najpierw pomyśleć...

Stachu nie pitol bo sprawdzałem program tv w internecie na ten dzień i są IO jak nie wierzysz to sam zobacz

22:05 Igrzyska Olimpijskie w Pekinie - letnie igrzyska olimpijskie
a jak nie umiesz oglądać na sopcascie meczów to się łudź dalej ze na TVP puszcza Wisłę

Istnieje również taka ewentualność ze pod hasłem IO w Pekinie na tvp 2 kryje się transmisja Wisełki z Barcą i oby tak bylo

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:29.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl