![]() |
a powie mi ktoś,czy po takim treningu jest szansa żeby piłkarze podpisali się np na koszulce klubowej?
|
Cytat:
|
Jutro jest jeden, rano.
|
nie wiecie czy jutro, badz jeszcze w tym tygodniu jest jakis popoludniowy trening?
|
Witam serdecznie. Bardzo dobry znajomy poprosił mnie o zdobycie kilku autografów do jego kolekcji...Powiedzcie mi proszę, kiedy są treningi w tą środę i czwartek oraz gdzie się odbywają! Bardzo potrzebuję Waszej pomocy. Z góry dziękuję serdecznie za odpowiedź. Pozdrawiam
Czy jest dzisiaj trening o 17 |
PILNE !!!
wie ktoś o której dziś trening poranny ? o 11 jak zazwyczaj ? ? ? ? bardzo proszę o pomoc, pozdrawiam |
wie ktos o ktorej jest dzis trening na bocznym?
|
czy wie ktos czy dzis jest popoludniowy trening Wisly?
|
Cytat:
|
Czy dzis jest trening Wisly na bocznym?? wie moze ktos?? z gory dzieki za odpowiedz.
|
wie ktos moze kiedy sa w najblizszej przyszlosci i czy mozna je zobaczyc?albo gdzie mozna sie dowiedziec kiedy beda??z gory dzieki za odp
|
wiecie moze kiedy dzis jest trening?
|
Cytat:
Mowy nie ma. Zwłaszcza że już w niedzielę kolejny bój. I to ciężki. |
w sumie..ale moze jednak dzis wyjda?
|
Cytat:
Nic wielkiego |
Cytat:
|
Nie bedzie dzisiaj treningu a jeeli by mial byc to przed poludniem czyli tak jak zawsze jakos przed 11
|
a czy ktos wie czy dzis juz byl trening czy dopiero bedzie? z gory dzieki za odp :)
|
Poprosze o podanie dzisiejszych godzin treningu pilkarzy. z gory dzieki.
|
Czy wie ktoś coś o sobotnim, niedzielnym lub poniedziałkowym treningu? Bo chyba jeszcze wolnego nie dostaną..
|
Jeśli się nie myle to o 10:30 na bocznym w sobote. ale najlepiej gdyby ktos potwierdził.
|
Przeczytałem, że mają wolne od razu po meczu z Zagłębiem.
|
Do treningow wracaja prawdopodobnie w polowie stycznia.
|
Nie prawdopodobnie, już była o wszystkim owa:
http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=22356 |
orientuje się ktoś o której w Myślenicach są te treningi ?
Poszedłbym się popatrzeć po szkole ^^ |
Dowiedziałem się od siostry, że widziała Wiślaków, na Zarabiu około 13. :p
|
Witam,
Czy ktos wie o ktorej jest dzis trening i czy jest na boisku bocznym? |
był o 13 godzinie na bocznym boisku
|
a nie wie ktoś może o ktorej i gdzie bedzie trening Wiselki w Środe (10.03.2010) Dziękuję ;D
|
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=22825
Cytat:
|
Wiecie może, czy Wisła ma jeszcze jakiś trening w Krakowie przed meczem pucharowym i o której wyjeżdżają na mecz?
|
Podbijam pytanie. Bardzo proszę powiedzcie mi o której jutro trenuje Wisła? i czy przy Reymonta czy pojadą pod jakiś balon ( duze opady sniegu mamy)
|
Witam, gdzie i o której jutro treningi ma Wisła?? Jak ktoś będzie wiedział to proszę o odpowiedź. :)
|
witam dzisiaj widziałem przed godziną 11:00 jak nasi piłkarze wraz z trenerem Heniem przechodzili z pod stadionu przez błonia na to kryte boisko...
a tak ogólnie to chciałbym się dowiedzieć od lepiej poinformowanych kiedy i gdzie mają te treningi ;] |
Cytat:
|
a jutro(wtorek) orientuje sie ktos, jak nasi trenują? pilne!;) z góry dzięki;)
|
ciekawe dlaczego nie ma tradycji aby zawsze pdawać termin i miejsce treningu ;/
|
bo trenujemy tak przejebaną taktyke, że musimy ja cwiczyć w tajnych koszarach.
|
Wie ktoś gdzie w najbliższym czasie trenować będą piłkarze i koszykarki (jak wrócą)? Potrzebuję podpisów do aukcji charytatywnej.
|
Witam Wiadomo kiedy Wisła będzie miała treningi w tym tygodniu ?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl