![]() |
Broda - Szot, Łasicki, Eneko, Kuba - Banea, Sapała, Duda, Talar, Alfaro - Sobczak myślę, że zobaczymy coś takiego, albo bardzo zbliżonego.
Nastawiam się na zakończenie meczu już w środę. Po karnych awansujemy dalej. |
Z powyższej listy zostaje tylko Basha a tak to wszyscy zdrowi zawodnicy z pola będą mieli sporto minut w nogach w przeciągu 3 dni. Może zostanie jeszcze Fazlagic, ale jego nazwiska nie można wypowiadać.
|
Cytat:
A nie, czekaj :D |
Tak na zdrowy rozsądek.. po co Wiśle awans ? Nawet jeśli go fartownie przepchną, to następny przeciwnik może być już z wyższej półki. Skończy się jakimś 0-7 stolarczykowym i tylko wstydu więcej będzie, a sobolenka będzie bredził o przygodzie pucharowej, łączeniu rozgrywek i zmęczeniu piłkarzy. Tylko więcej kretyńskich wymówek na swoje partactwo.
Niech Polonia gra dalej, a klaskacz wreszcie przestanie niszczyć Wisłe |
Cytat:
to jest inna kategoria wyjazdu, nie zabieraj Radkowi argumentów :lol: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jak nie piach na boisku to droga daleka... |
Cytat:
Yhm.. i dodatkowym atutem byłby gwarantowany wpiernicz, bo z tym sabotażysta na nic innego liczyć nie można. Ale co kto lubi. |
Cytat:
|
Poziom dna jakie osiągnął Alfaro i Sobczak w 1 polowie przeszedl moje wyobrażenie.
|
Wyśmienity występ póki co, niezależnie od personaliów taki sam stolec. Widać ciągłość myśli szkoleniowej.
|
Cytat:
|
Mamy przewage jednego zawodnika. To sie musi skonczyc porazka.
|
Cytat:
|
Ale Sobczaka idącego do wykonania krótkiego rozegrania z rzutu rożnego to w tym sezonie nic już nie przebije. Kur.. czaicie to? Nasz jedyny napastnik, największa technicznie kaleka, zamiast walczyć o główkę w polu karnym idzie rozegrać z Sapałą rzut rożny.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wiem ze to banał ale gramy totalną pytę. Nawet nie widać że gramy w przewadze....
|
To on jest najlepszy w SFG czy w taktyce? Bo sie pogubilem...
|
Widzicie?! Zre! paralityk mial racje, a my wszyscy sie mylimy :D
|
Nawet sobie nie wyobrażacie jakie wysokie xG będziemy mieć po tym meczu!
|
Cytat:
A ile groźnych ataków. Awansowali dalej, w regulaminowym czasie, przedłużyć z Radkiem do 2025. |
dzisiejszy mecz pokazał jakim dramatycznym dnem jest nasza gra. 11 na 10. w Polonii jakieś wynalazki z rezerw a my walimy głową w mur. Sobczak Alfaro Baena Olejarka Sapała dziś prze tragiczni. Qrwa jak można z jakiegoś poziomy tak upaść? Gol na 1-0 na farcie , później poszło. 11 tka w wykonaniu Goku tragiczna, dobitka jeszcze gorsza. Sam mecz do zapomnienia, musimy liczyć na farta w kolejnej rundzie- chciałbym Carinę Gubin- będę miał 80km na mecz :D
Oj w lidze z Polonią będą męczarnie. |
Ale chociaż Talar dobrze dośrodkował.
Olejarka - dramatycznie słaby występ. Strzały Sobczaka i Jarocha - super, z wcale nie tak łatwych pozycji. Żeby taką skuteczność mieli też w lidze... |
Heh wynik cieszy, w piątek zejdziemy niestety na ziemię.
|
Cytat:
|
Mecz jakich wiele w tym sezonie.. Optyczna przewaga z która przypomina walenie głową w mur. Jeśli wpadnie pierwsza bramka to jest dobrze ,a jak nie to się kończy 0-0
|
Cytat:
Ogółem mecz jak mecz, dalej piach dawał się we znaki, myślę że gdyby nie to to szybciej padłyby by bramki. Polonia bezzębna. Strzały 31 do 3 wiele mówią. Polonia trochę wzorem nas, klepanie na swojej połowie z którego nic nie wynikalo. A sami byli sobie winni że grają w 10. Teraz poproszę derby lub Legię. Niech sobie chociaż klub zarobi, a kibice mają namiastkę ekstraklasy. |
Magia trenera Radosława działa.
Alfaro i Baena w tragicznej dyspozycji - nie powinni nawet przechodzić obok boiska w dniu meczu. Być może to efekt kilkumiesięcznej pracy z naszym sztabem ale pewnie to tylko teoria spiskowa. Olejarka dramatyczny - choć skrzydłowym to on raczej nigdy nie był. Duda - bardzo przykry zjazd tego chłopaka. Łasicki na swoim poziomie, chłop nie jest kompletnie skoncentrowany na grze. W piątek wieczorem będzie bolesna weryfikacja. |
Fajnie się ten mecz oglądało. Czerwona kartka spowodowała u mnie pewność i spokój o końcowy wynik.
Swietna informacją jest to ze jest duze prawdopodobienstwo ze przyjedzie do nas ekstraklasowa druzyna w grudniu. Bedzie to swietny sprawdzian dla druzyny czy sie wgl nadaja do Esa. Teraz bardzo wazny mecz dla Sobolewskiego. Mecz z Lechia pokaze czy dalej bedziemy go cisnac czy kupi sobie chwile spokoju. Co do dopingu. Swietny. Natomiast przyspiewka Puchar jest nasz - to troche wstyd na tym etapie. |
ta magia zadziałała też na boisko
w życiu nie widziałem takiego pastwiska na R22 no chyba, że ze 30 lat temu:haha::haha: |
1. Gratulacje dla Drużyny i Trenera za zwycięstwo 2. Graliśmy z beniaminkiem I ligi grającym w rezerwowym składzie, dodatkowo osłabionym czerwoną kartką. Zwycięstwo cieszy, ale nie ma go co przeceniać.
|
Cytat:
|
Przeciez w ekstraklasie tej druzynie szlo by zdecydowanie lepiej niz w 1 lidze. To nie jest nawiedzona opinia tylko i wylacznie krolewicza. Bedzie okazja sie przekonac :-)
|
Cytat:
Wisle przy życiu trzymają wyłącznie emocje i spotkania "o coś". A porażka to od 10 lat nasze drugie imię, więc jedna więcej niewiele zmieni. |
Heh odpadniemy po prostu rundę później, z sensownym zespołem, a nie Polonią grającą 2 składem ;)
I tyle emocji z tym całym pucharem.. |
Cytat:
|
Spokojnie możemy się sprawdzić na tle Pogoni czy innego Widzewa.
Również nie widzę potrzeby dostania piątki od Legii czy parchatych |
Cytat:
Zgadzam się, że Sapała dawał dobre piłki, tylko co z tego jak i tak nie zagra w pierwszym z Lechią. Wiem, że pewnie jestem jedyny, ale ja grałbym Sobczakiem i Rodado na tych słabszych rywali cały czas, tak wiem z Sosnowcem była chujnia. My musimy mieć klocka w polu karnych w takich meczach, by strzelić z tych 5 metrów. Dobrze, że nikt się nie pozabijał na tej murawie, przecież na tym się nie da grać praktycznie. Zna ktoś powód? Przecież po tych igrzyskach ona wyglądała przyzwoicie. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:36. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl