Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [XX kolejka] Raków Częstochowa - Wisła Kraków, 06-02-2022, 15:00 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=10470)

skarabeus 06.02.2022 17:31

To bylo bardzo przykre, co pokazalismy. Najgorzej, ze nie bylo widac, zeby druzyna chciala grac w pilke.

Wybory personalne dla mnie zupelnie niezrozumiale. Sadlok? Savic? Kliment?

Zmiany jak zwykle, kiedy jest po meczu.

Tak jak ktos tu napisla. Nastepne dwa mecze to obowiazkowe 6 pkt. Jesli tego nie bedzie to nalezy rozwazyc opcje.
Moze warto zadzwonic do Kiko?

Na plus: Bieganski. Colley, Fazlagic.

Na minus: cala reszta.

gizmowisla 06.02.2022 17:31

co musi sie wydarzyc zeby wkoncu Gule pogonili z klubu ?????? tak jak twierdzilem jesienia - wciaz jestesmy pilkarsko najslabsza druzyna ligi , jestesmy po prostu posmiewiskiem i jedyna taktyka jest laga na strate pilki i odbijanki - czyli jak na podworku ..... nie amm pojecia po co sciagamy Hiszpana skoro go nawet nie zglaszamy ......po tym ( i wielu meczach jesienia) to panowie Skvarka , Mlynski , PLEWKA , SADLOK , Kliment nie powinni juz nawet powachac lawki rezerwowych przez pol rundy .... bylismy i niestety wciaz jestesmy posmiewiskiem tej slabej ligi ....pod batuta trenera ktory nie ma pojecia co to budowa druzyny , taktyka, pomysl itp ....ale coz , dziadostwo , minimalizm i pajacowanie to rzeczy ktorymi nasz klub juz przesiakł doszczetnie .....nie ma zadnego swiatelka w tunelu drogi jaka zmierza nasze TRIO

czaro 06.02.2022 17:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez skarabeus (Post 1576980)
Moze warto zadzwonic do Kiko?

Dlaczego nie do Łazarka?

Skawa Wadowice 06.02.2022 17:40

Jeszcze jedno chcialbym dodac od siebie. Widac brak zaangazowania w druzynie. Brak wiary w zespole. Spowodowane to jest tym, ze sami pilkarze juz nie wierza w warsztat Guli. Widza ze sa tlamszeni z kazdym przeciwnikiem, Nie ma charakteru w tej druzynie. Gula sie skonczyl. Mial kupe czasu na to by pokazac ze idziemy we wlasciwym kierunku. My gramy natomiast to samo lub gorzej. Niestety terminarz tak sie ulozyl ze teraz gramy mecze o 6 pkt z Gula. Tu musi byc ultimatum, tu musi byc jasny sygnal od zarzadu ze Amator slowacki musi wygrac dwa nastepne mecze albo spiersala. Ja bym oczywiscie wolal zeby spierdalal

Arkadiusz.Czerepach 06.02.2022 17:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez czaro (Post 1576982)
Dlaczego nie do Łazarka?

bo Kiko miał dobry warsztat, umiał dostosować taktykę do składu i pod przeciwnika, mentalne zdolnosci teambuildingowe , a poza tym miał dobry przegląd piłkarzy z rynku hiszpańskich niższych lig

natomiast Baryła jest od 14 lat na emeryturze

gambit88 06.02.2022 17:42

Nie posądzam Trio o złą wolę, ale niestety nie potrafią na ten moment zbalansowac strony finansowej i sportowej. No chyba że już się pogodzili poniekąd że spadkiem i ta wyprzedaż i gra młodymi ma stworzyć poduszkę finansową na 1 ligę

Mixu 06.02.2022 17:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gambit88 (Post 1576987)
Nie posądzam Trio o złą wolę, ale niestety nie potrafią na ten moment zbalansowac strony finansowej i sportowej. No chyba że już się pogodzili poniekąd że spadkiem i ta wyprzedaż i gra młodymi ma stworzyć poduszkę finansową na 1 ligę

https://imgur.com/a/dDI3G0T

Kurz 06.02.2022 17:53

Wiele osób przebudziło się chyba z wieloletniego snu. Raków, Pogoń czy Lech przerastają nas o kilka długości obecnie. Mecz nie był ani zaskakujący, ani kompromitujący. Ot zwyczajne spotkanie jednej z topowych drużyn z jedną ze słabszych. Z jakimikolwiek wnioskami poczekałbym na starcia z zespołami z naszej półki.

speedfashion 06.02.2022 17:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arkadiusz.Czerepach (Post 1576986)
bo Kiko miał dobry warsztat, umiał dostosować taktykę do składu i pod przeciwnika, mentalne zdolnosci teambuildingowe , a poza tym miał dobry przegląd piłkarzy z rynku hiszpańskich niższych lig

natomiast Baryła jest od 14 lat na emeryturze

Cholera, to samo chcialem napisac.

Jakos nie potrafie uwierzyc w sukces projektu "Wisla Guli". Sasiadka reaktywowala trenersko martwego Zielinskiego i cokolwiek graja. My wygladamy jak zbieranina.

gizmowisla 06.02.2022 18:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez czaro (Post 1576982)
Dlaczego nie do Łazarka?

a tu umiesz cos sensownego napisac zamiast beznadziejnie zaczepiac innych ??????? Lazarek, Smuda , Lenczyk ,Kiko i pewnie 90 % wuefistow w polsce to profesorowie przy tym marnym Guli , ktory osmiesza nasz klub kopanina i porazkami

Manhunt. 06.02.2022 18:07

Dajcie sobie na wstrzymanie z tym marnym kiko

wolfy 06.02.2022 18:12

W typerze obstawiłem 3:0 dla Rakowa, nie trafiłem tylko dlatego bo Raków miał problemy z celnością.
Gula napisał że po obozie to już będzie jego zespół, gramy to samo gówno.
Z trio i ich pokemonami lecimy do pierwszej ligi. Słusznie - jesteśmy jednym z najbardziej gównianych zespołów, klubem-wydmuszką gdzie tylko PR funkcjonuje jak należy. Kilka osób na forum ewidentnie się na niego nabrało...

AS82 06.02.2022 18:13

Sadlok never again. Najgorsze ,że wraca Szota :-/

czaro 06.02.2022 18:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gizmowisla (Post 1576995)
a tu umiesz cos sensownego napisac zamiast beznadziejnie zaczepiac innych ??????? Lazarek, Smuda , Lenczyk ,Kiko i pewnie 90 % wuefistow w polsce to profesorowie przy tym marnym Guli , ktory osmiesza nasz klub kopanina i porazkami

Ok, to weźmy Smudę.

buczo85 06.02.2022 18:14

Jeśli spadniemy to trzeba to będzie wziąć na klatę. W porównaniu z Rakowem nie mamy jakości. Marność piłkarzy typu Kliment aż kłuje w oczy. Czekam na mecze ze słabszymi drużynami. Zobaczymy gdzie jesteśmy.

konrad 06.02.2022 18:15

racjonalnie

Nie zwolnimy trenera z powodu porażki z drużyną walczącą o mistrza - czy jak to niektórzy określali - klubem ponad ekstraklasę.sportowo, organizacyjnie i finansowo.

Mamy plan długofalowy, czy się.to Wam podoba, czy nie.

Karherop 06.02.2022 18:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez konrad (Post 1577001)
Nie zwolnimy trenera z powodu porażki z drużyną walczącą o mistrza - czy jak to niektórzy określali - klubem ponad ekstraklasę.sportowo, organizacyjnie i finansowo.

Przecież to nie sama porażka jest najgorsza. Nasza gra w ofensywie wyglądała gorzej niż na tle Lecha w słynnym 0-5.

Musimy się utrzymać w lidze by realizować swój plan dlugofalowy, czy to Ci się podoba czy nie.

wiesniak842 06.02.2022 18:19

Coz, karny ustawil mecz i wcale nie zartuje. Widac bylo pomysl na mecz czyli obrona i kontra, jakby nie drewno Kliment to nawet bysmy prowadzili po pierwszej polowie.
Widac tez duzo lepiej zorganizowana gre w defensywie (do czasu karnego oczywiscie, pozniej sie bardziej odkrylismy), ale wiadomo, ze z Sadlokiem, Szota do perfekcji jeszcze brakuje:D
Frydrych za Sadloka, Fernandez za Klimenta, w sumie na ta chwile nie widze innych roszad, ktore dawalyby nam wiecej niz nic, moze Hugi od poczatku za Mlynskiego?
Tak czy siak, niczego poza porazka sie nie spodziewalem i jakby nie DEBIL (sorry, musialem) Sadlok to moze nawet bysmy jakies punkty wywiezli. Teraz 6 pkt w dwoch kolejnych meczach iziiii;)

Arkadiusz.Czerepach 06.02.2022 18:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez czaro (Post 1576999)
Ok, to weźmy Smudę.

nie przebijemy Kwietnia

wolfy 06.02.2022 18:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1577005)
Przecież to nie sama porażka jest najgorsza. Nasza gra w ofensywie wyglądała gorzej niż na tle Lecha w słynnym 0-5.

Musimy się utrzymać w lidze by realizować swój plan dlugofalowy, czy to Ci się podoba czy nie.

Nie wiem o co Ci chodzi? Przecież gramy lepiej w obronie, jak na zgrupowaniu, do tego jest konkurencja w składzie:rotfl:
Dajmy czas Guli, Pasiecznemu i reszcie pokemonów :D

konrad 06.02.2022 18:26

Cytat:

Swoją wypowiedź adresowałem do krzykaczy ulegającym emocjom, którzy żądają zmiany trenera, więc nie rozumiem dlaczego odpowiadasz na mój post.

Nie jestem zwolennikiem opcji, którą opisałem, ja pieerdole, na prawdę muszę.to potwierdzać?

Kurz 06.02.2022 18:27

Cytat:

Końcówka wyglądała wtedy lepiej, ale tylko dlatego, ze Lech po nastrzelaniu nam goli zwyczajnie się cofnął.

Przy okazji nasprowadzaliśmy kosmicznych zastępców za Aschrafa i Yebo (przynajmniej na ten moment), którzy dali nam dzisiaj zajebiście dużo jakości?

AgresywnyChomik 06.02.2022 18:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez konrad (Post 1577001)

Natomiast 1 punkt lub mniej w nastepnych 3 meczach to jednak out dla Guli.

konrad 06.02.2022 18:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AgresywnyChomik (Post 1577012)
Natomiast 1 punkt lub mniej w nastepnych 3 meczach to jednak out dla Guli.

Nawet w przypadku braku punktów nie będzie zwolnienia trenera, bo priorytet ma plan długofalowy.

Arkadiusz.Czerepach 06.02.2022 18:37

jesli serio piszecie to wypada zapytac jaki ten plan dlugofalowy ? spuscic Wisle do 1 ligi , zeby za grosze klan blaszczykowskich wykupil calosc udziału od pozostalych czlonkow trio ?

konrad 06.02.2022 18:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arkadiusz.Czerepach (Post 1577014)
jesli serio piszecie to wypada zapytac jaki ten plan dlugofalowy ? spuscic Wisle do 1 ligi , zeby za grosze klan blaszczykowskich wykupil calosc udziału od pozostalych czlonkow trio ?

Plan długofalowy pewnie zakłada najlepszy rozwój Wisły i zajęcie miejsce jej należnego na szczycie.

Pytanie brzmi, czy mają taki plan na dizś, będziemy w stanie zdominować Wartę, Łęczną, albo Legię.

Gubernator 06.02.2022 18:44

A ja tam jestem zadowolony. Mamy świetnego trenera i piłkarzy. Przegraliśmy bo raków miał więcej szczęścia.

speedfashion 06.02.2022 18:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiesniak842 (Post 1577007)
Coz, karny ustawil mecz i wcale nie zartuje. Widac bylo pomysl na mecz czyli obrona i kontra, jakby nie drewno Kliment to nawet bysmy prowadzili po pierwszej polowie.
Widac tez duzo lepiej zorganizowana gre w defensywie (do czasu karnego oczywiscie, pozniej sie bardziej odkrylismy), ale wiadomo, ze z Sadlokiem, Szota do perfekcji jeszcze brakuje:D
Frydrych za Sadloka, Fernandez za Klimenta, w sumie na ta chwile nie widze innych roszad, ktore dawalyby nam wiecej niz nic, moze Hugi od poczatku za Mlynskiego?
Tak czy siak, niczego poza porazka sie nie spodziewalem i jakby nie DEBIL (sorry, musialem) Sadlok to moze nawet bysmy jakies punkty wywiezli. Teraz 6 pkt w dwoch kolejnych meczach iziiii;)

Nie wiem, moze ironizujesz, ale...

Przeciez Rakow mial po pierwszej polowie 10 strzalow, 4 celne. Bardzo dobra okazje (choc nie tak dobra jak Kliment) mial bodaj Petraszek, tylko strzelil w aut. Mielismy troche szczescia, ale za nic nie chcielismy mu pomoc.

PAWEŁ 06.02.2022 19:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez konrad (Post 1577015)
Plan długofalowy pewnie zakłada najlepszy rozwój Wisły i zajęcie miejsce jej należnego na szczycie.

Pytanie tylko gdzie ten szczyt jest. Mam nadzieje ze ten szczyt to nie 2m npm.

wiesniak842 06.02.2022 19:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez speedfashion (Post 1577018)
Nie wiem, moze ironizujesz, ale...

Przeciez Rakow mial po pierwszej polowie 10 strzalow, 4 celne. Bardzo dobra okazje (choc nie tak dobra jak Kliment) mial bodaj Petraszek, tylko strzelil w aut. Mielismy troche szczescia, ale za nic nie chcielismy mu pomoc.

No wlasnie, strzaly mieli itp, ale bardzo dobra okazje to chyba tylko jedna przy tej glowce w aut. Oczywiscie Rakow byl lepszy, bo jest lepsza druzyna. Rzecz w tym, ze my na 10 strzalow, 4 celne na jesien to pozwalalismy Lecznej, Mielcowi czy Warcie, obojetnie czy wygrywalismy czy nie. Licze na to, ze wroci Frydrych i bedzie lepiej.

AgresywnyChomik 06.02.2022 19:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez konrad (Post 1577013)
Nawet w przypadku braku punktów nie będzie zwolnienia trenera, bo priorytet ma plan długofalowy.

Gula nie rokuje jako jakakolwiek czesc dlugofalowego planu - w dlugofalowym planie wymienia sie slabe ogniwa, ktore realizacje tego planu wydluzaja badz sie najzywczajniej w swiecie nie nadaja.

Kurz 06.02.2022 19:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AgresywnyChomik (Post 1577022)
Gula nie rokuje jako jakakolwiek czesc dlugofalowego planu - w dlugofalowym planie wymienia sie slabe ogniwa, ktore realizacje tego planu wydluzaja badz sie najzywczajniej w swiecie nie nadaja.

My w ramach naszego planu wymieniliśmy 2 najlepszych piłkarzy na niewiadomo jakich. Działamy niekonwencjonalnie.

FraMat 06.02.2022 19:38

Porażka z rakowem była zakładana.
Mogliśmy przy jakimś szczęściu liczyć na 0:0. I tyle.
Raków wyszedł drużyną ograną, prowadzoną w tym samym składzie.
My z dwoma nowymi i zamieszaniem w składzie - to nie mogło wypalić.
Skrzydła: Młyński i Savic to nawet na I ligę by nie wystarczyły.

Dodatkowo jak zwykle nasz kapitan zrobił swoje - karny i trzeba było się otworzyć wystawiając na kolejne ciosy.
Nie wiem czy powinien być ten karny - oglądałem z doskoku przy rodzinnym obiedzie, ale Sadlok i tak dał pretekst.

Nadal nie mamy nikogo z przodu i to się będzie mściło.
Nadal też nie mamy faktycznego lidera, który spajałby tę zbieraninę - pojedynczo część piłkarzy wyglądała dobrze jeśli chodzi o pressing, doskok, przeszkadzanie. Potem brakowało pomysłu i zgrania.

Nie będę płakał po tym meczu, chociaż wkurza mnie jak tacy prymitywni kopacze jak kun robią sobie co chcą z naszą obroną.

Wojtas 06.02.2022 19:41

Mecz byl raczej z gatunku " a nóz sie cos uda ugrać" ale sie nie udało..

Tak to jest gdybysmy wymienili tego parodyste z ataku ktory w ostatnim meczu z Termaliką u siebie sam wywraca sie w polu karnym a dzis kompromituje siebie jako napastnika,gdyby tam byl ktos inny to bylo by 1;0 do przerwy i róznie byc mogło,Raków wcale nas nie zdominował w pierwszej połowie,mial przewage ale nic z tego nie wynikalo.

A gdybysmy wymienili tego psedo obronce,specjaliste od rzutów karnych dla rywali to kto wie kiedy ten Raków by wyrównał.
I tak to jest ,jak tu grac jak ma sie parodyste w ataku i obronie.
Wymienilsmy 2 najlepszyszych graczy ,na niewiadomo kogo i teraz nagle budzimy sie ze niema kto na akcji robic?

z takim podejsciem to ten klub tak dlugo nie pociagnie,bo naprawde sa granice swawoli i dryftowania byle dryftować.
Grunt teraz to ktos do ataku bo bez tego leżymy na calej lini.
Pozatym ogladajac ten pseudo wystep tej druzyny w oczy poprostu *rzucało* sie jak to jest mozliwe ze praktycznie w kazdej akcji nasi sa o tempo spóznieni lub wolniejsi.

Kurz 06.02.2022 19:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 1577031)
Nie wiem czy powinien być ten karny - oglądałem z doskoku przy rodzinnym obiedzie, ale Sadlok i tak dał pretekst.

Był. Najgorsze, że w sytuacji, gdy nie trzeba było faulować.

Harcownik 06.02.2022 19:51

Młyński i Savic nie zastąpili Yeboaha. Niespodzianka?
Kli(m)ent w pierwszej 11 grał dno. Niespodzianka?
Cała ekipa grała "pytę". Niespodzianka?

Jakiś rok temu podniecano się młodymi zdolnymi Młyńskim i Sobolem, obaj bez liczb i osiągnieć. Mówiłem że najpewniej niczego nie pokażą. Jak się okazało po raz kolejny miałem rację. Kilka dni temu pisano tu i nie tylko tu, że Raków jest do ogrania. Niestety, nawet mi się nie chciało pisać, ale z czym do ludzi. Z Klientem na szpicy?

Są jakieś dwa punkty nad strefą spadkową, o ile nie odpali ten Hiszpan na zasadzie drugiego Carlitosa to gramy bez napastnika, gramy bez najlepszego strzelca i asystenta oraz gościa który potrafił jakoś trzymać tyły w ryzach (obu sprzedano). Uczulam że ten Hiszpan to musi być magik, który sam będzie tworzył sobie okazje, bo zwykły dostawiacz nogi ala Ondraszek nie wystarczy. No bo kto będzie dogrywał - Hugi, Savic???

Zagłębie i Legia prześcigną Wisłę w najbliższych kolejkach, w których Wisła gra z największymi (obok siebie) konkurentami do spadku. (Jak bardzo bym chciał, żeby w Wiśle grał nie Kli(m)ent a Szysz!).

Kalendarz idealny do zwolnienia trenera za dwie kolejki - jak Gula zawali kluczowe spotkania z najsłabszymi to potem jakiś kamikadze będzie musiał odrabiać te punkty z Lechem czy Legia. Ale kto powiedział że życie jest fair?

Wychodzi na to że ktoś taki jak Kiko ze swoim notesem pełnym perełek eklapy to była jedna z dwóch rozsądnych opcji. Druga to ta o którą apelowałem - rzeźnik typu Ojrzyński i kompletowanie bandy rzeźników do łamania nóg rywalom. Niestety na razie nie mamy ani techników jak Carlitos ani nadrabiajaących ambicją i fizycznością zabijaków jak banda świrów. Mamy za to cipowatych nieudaczników.

Spadek Wisły jest chyba bardziej realny niż w każdym z ostatnich sezonów. Tam przynajmniej miał kto strzelać bramki. Może rzeczywiście trio robi wyprzedaż pod grę w I lidze? Pocieszenie jest takie, że po spłacie długów Wisła nie spadnie od razu do iv ligi.

Icki grały teraz z Poznaniem i wyszli z 1-3 na 3-3. Czy obecną Wisłę byłoby na to stać?

...

Fugiel 06.02.2022 19:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Griszka30KR (Post 1576964)
wwwhhhaaat??????

No wiesz jak mowie - przynajmjiej nie wiem - biegal. Dla mnie mamy gorszych - to co odjebuje Sadlok czy inny Skarva to istny kryminal

Cymes 06.02.2022 20:34

Zagraliśmy dziś dokładnie to czego niektórzy od pół roku oczekują.Bardzo nisko w defensywie, ze skrzydłowymi maksymalnie skoncentrowanymi na zadaniach obronnych, przy rozgrywaniu całkowicie minimalizując ryzyko mijania pressingu przeciwnika krótkimi podaniami po ziemi i poza pojedynczymi przypadkami rezygnując z wysokiego pressingu na połowie rywala.Faktycznie jestem nawet w stanie przyznać, że dzięki temu byliśmy znacznie bliżej wywiezienia jakiegokolwiek pozytywnego rezultatu niż przy otwartej grze w Poznaniu.Tylko dlaczego ludzie są jeszcze bardziej wkvrwieni niż przy oklepie 0-5 z amikorzem?

Macie świadomość, że jak przyjdzie jakiś wuja czy ktoś w tym stylu to nasza gra będzie tak wyglądać w każdym meczu? Bo niby jak miałaby wyglądać?
Być może będziemy do tego zresztą zmuszeni, ale patrząc na reakcje kibiców podtrzymuję, że to się może skończyć zgonem klubu szybciej niż się niektórym wydaje.Ludzie po prostu nie będą chcieli tego oglądać nawet jeśli da nam to pewny środek tabeli.

Jagul 06.02.2022 20:35

Słaby mecz. Bez wyrazu z przodu ale za to całkiem przyzwoicie z tylu jeśli chodzi o organizacje gry, co bardzo kulało w zeszłej rundzie. Oczywiście wszystko musiał zaprzepaścić jeden sabotażysta z tyłu i jeden z przodu.
Kolejny nijaki mecz do długiej kolekcji Guli.

Karherop 06.02.2022 21:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Cymes (Post 1577047)
Zagraliśmy dziś dokładnie to czego niektórzy od pół roku oczekują.Bardzo nisko w defensywie, ze skrzydłowymi maksymalnie skoncentrowanymi na zadaniach obronnych, przy rozgrywaniu całkowicie minimalizując ryzyko mijania pressingu przeciwnika krótkimi podaniami po ziemi i poza pojedynczymi przypadkami rezygnując z wysokiego pressingu na połowie rywala.Faktycznie jestem nawet w stanie przyznać, że dzięki temu byliśmy znacznie bliżej wywiezienia jakiegokolwiek pozytywnego rezultatu niż przy otwartej grze w Poznaniu.Tylko dlaczego ludzie są jeszcze bardziej wkvrwieni niż przy oklepie 0-5 z amikorzem?

Macie świadomość, że jak przyjdzie jakiś wuja czy ktoś w tym stylu to nasza gra będzie tak wyglądać w każdym meczu? Bo niby jak miałaby wyglądać?
Być może będziemy do tego zresztą zmuszeni, ale patrząc na reakcje kibiców podtrzymuję, że to się może skończyć zgonem klubu szybciej niż się niektórym wydaje.Ludzie po prostu nie będą chcieli tego oglądać nawet jeśli da nam to pewny środek tabeli.

Zgodzę się że w nastawieniu (nazwijmy to odpowiednim podejściu do rywala) jest progres, i gdyby nie babole Sadloka była jakaś szansa na wywiezienie 0-0, ale to jak wygląda nasza gra do przodunto katastrofa. Konstruowanie akcji, przechodzenie do ataku, woła o pomstę do nieba. Nie było widać dzisiaj abyśmy się nastawili na gry z kontry, ślamazarnie rozgrywając akcje po przechwycie.

A strzaly z dystansu? A komu to potrzebne? A po co? A dlaczego?

I teraz najgorsze co może nas czekać to nastawienie się na "łatwiejszy" pojedynek u siebie że Stala. Tam będzie rywal nie mniej bojowo nastawiony niż dzisiejszy Raków. Nie mam co do tego wątpliwości

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:05.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl