![]() |
Cytat:
1) akcja Yeboaha nie jest dla mnie BRAMKĄ SEZONU, bo widziałem ładniejsze i zapewne takie nawet w naszej lidze ogórkowej padną, wrzutka i przewrotka Śląska zrobiła na mnie większe wrażenie w tej kolejce - zalecam oglądnąć 2) obrońcy górnika stali jak KOŁKI/PACHOŁKI co nie wynikało z magii/kunsztu strzelca, a z ich nieporadności i beznadziejności; 3) pisałem, że bramka Yeboaha podsumowała cały mecz tzn: Górnik mimo, iż przebiegł więcej km niż Amika z Lechią nie grał, wręcz stał (to odpowiedź do kogoś, kto twierdził, że to niemożliwe aby grac ślamazarnie i przebiec 120km w meczu); 4) mając w pamięci nasze wyczyny, nie podnieca mnie zupełnie to co się wydarzyło w łęcznej, co nie oznacza, że nie cieszą 3 punkty - co również zaznaczyłem w pierwszej wypowiedzi - polecam przeczytać. EDIT: NAJBARDZIEJ w tej bramce cieszy mnie to (co również podkreślałem w pierwszym poście), że Yeboah ośmieszył rymaniaka, bo to straszna k,,, Tak, więc osmieszenie rymaniaka przez naszego zawodnika cieszy mnie bardziej niż piękna bramka :] |
Cytat:
|
Cytat:
Czy od razu beatyfikujemy wszystkich? |
@Jagul: jasne, że można, nawet trzeba! Chodzi o to, żeby zachować umiar, oczywiście w obie strony.
No i jest różnica w pisaniu "moim zdaniem" a przekazywaniu "jednie słusznej prawdy" :-) |
Cytat:
|
Cytat:
Obaj są destrukcyjni dla jakiejkolwiek gry do przodu, ale z tyłu przynajmniej Mawutor odbierał i łapał faule. Kuvejlić to aktualnie dramat. Nie skreślam go, opisuję aktualną formę. |
Cytat:
|
Cytat:
Czyli gdzie to przypinanie łatki piłkarzom? Ty też twardo okopany. Tyle, że ja nie widzę w tym problemu, a Ty twardo go szukasz po mojej stronie. A dowody mi nie są potrzebne, bo przedstawiam subiektywną opinie. Cytat:
Generalnie mija drugi rok jego pobytu tutaj i pozytywów praktycznie brak. |
Jak to nie ma pozytywów? Kuvelic i Sadlok potrafią uderzyć z daleka. Na szczęście ostatnio mogą to robić tylko z ławki rezerwowych więc krzywdy wielkiej nie wyrządzą. W ostatnim meczu Kuvelic i Sadlok ile strat i zawalonych bramek? Zero. I z tego trzeba sie cieszyć
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale Kuvelic wszedł na końcówkę (78 minuta) więc jakieś straty pewnie miał. |
Cytat:
Najbardziej bym chciał kogoś kto zorganizuje grę defensywna w środku pola, zabiega, doskoczy i przyp.ierdoli jak będzie potrzeba (Góralski, Llonch, kiedyś Sobol czy Czarek Wilk) Tylko na takiego co jeszcze potrafi rozegrać chyba nas nie stać a takiego bez rozegrania Gula do swojego stylu gry nie będzie pewnie chciał |
Cytat:
Belek miał fajny balans ciała, ale choćby przypominając sobie jego powrót za Carrilo to był wrak piłkarza. |
Cytat:
|
https://weszlo.com/2020/09/18/maciej...afisz-uderzyc/
Tu sa opisane wszystkie jego gole. Od tamtego września strzelił chyba jeszcze jedna z Piastem |
Brlek to byl najbardziej przereklamowany pilkarz jakiego opylilismy za granicę. Jedna udana runda, gdzie strzelil pare bramek, a wcześniej to się kopał u nas po czole. Skvarka to przy nim pan piłkarz, wystarczy przeanalizowac dokładniej cv. Z resztą podobnie jak Brlek wystrzelił u nas Kolar, z tymze on przed tą super rundą dostawał niewiele szans, a na Petara mocno stawiano bo był to transfer gotówkowy.
Abstrahuję od tego kto ten transfer przeprowadzal bo pewnie większość kasy się rozeszła w dziwnych kierunkach.... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja bym bardzo chciał żeby się ogarnął i odszedł chociaż za milion euro do Chin albo Turcji, ale on od dwóch lat nie czyni znaczących postępów. |
Cytat:
|
I ostatnio głową w bramkarza i wpadło:)
/edit : Cytat:
Przecież nie od dziś wiadomo, że potrafi uderzyć :)) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Na wiosnę, a już nie mówiąc o letnim okienku transferowym nasza kadra znowu będzie rozsądnie korygowana. A co do Pana Sadloka to sądzę, że to jego ostatni sezon w Wiśle, chyba że zejdzie tak z 70% ze swojego bajecznego kontraktu, podpisywanego jeszcze za Sarapaty. |
Biorąc pod uwagę krzywą formy prezentowanej przez Maćka obawiam się, że za rok będzie mieć problem z zahaczeniem się w Wieczystej ;)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:09. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl