Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [XXIX kolejka] Wisła Kraków - Lech Poznań, 08-05-2021, 20:00 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=10394)

!!IRIVER!! 12.05.2021 08:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jaroo1 (Post 1566623)
No masz rację, z tymże nadal to co napisałem pozostaje prawdą. W całej swojej chujowości Sarapata i Dukat mieli nazwijmy to dobre wyniki. Teraz jest profesjonalizm i spokój (powiedzmy) a wyniki co raz gorsze. I to jest dramat. Bo jak się chce i się stara a nie wychodzi to nie jest miło.

Nadal piszesz głupoty i nie zauważasz, że okradając ludzi i mamiąc ich tu mitycznymi pieniędzmi, sprowadziło się grajków, którzy potem odchodzili za darmo w pojebanej atmosferze, pełnej gróźb i zakłamanych filmików. To, że były dobre wyniki może jest prawdą, ale ja do tej prawdy bym nie wrócił.

Trio też by mogło obiecać gruszki na wierzbie i ściągnąć menagerów, piłkarzy i .... wie jeszcze kogo "na kredyt", "bez gwarancji spłaty". Tylko po co? By "zrobić wynik" i roz.......ić klub?

Jaroo1 12.05.2021 19:57

Cytat:

Nadal piszesz głupoty i nie zauważasz, że okradając ludzi i mamiąc ich tu mitycznymi pieniędzmi, sprowadziło się grajków, którzy potem odchodzili za darmo w pojebanej atmosferze, pełnej gróźb i zakłamanych filmików. To, że były dobre wyniki może jest prawdą, ale ja do tej prawdy bym nie wrócił.
Ozywiście trzeba tez pamiętać, ze Dukaty jadły jeszcze z tego co zostało po Cupiale a trio je, a raczej dokłada od tego co zostało po Dukatach.

Ale dalej nie rozumiesz co ja mówię. A mówię, że było wszystko nie tak i patola 100% a wyniki jakoś żarły, a za trio powiedzmy, że jest profesjonalnie a wyniki klapa.

Prawda? Prawda.

Fugiel 12.05.2021 21:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jaroo1 (Post 1566694)
Ozywiście trzeba tez pamiętać, ze Dukaty jadły jeszcze z tego co zostało po Cupiale a trio je, a raczej dokłada od tego co zostało po Dukatach.

Ale dalej nie rozumiesz co ja mówię. A mówię, że było wszystko nie tak i patola 100% a wyniki jakoś żarły, a za trio powiedzmy, że jest profesjonalnie a wyniki klapa.

Prawda? Prawda.

Jeszcze raz mam pisac o zyciu jak krol na kredyt :D?

Jaroo1 12.05.2021 21:54

No nie rozumiesz? Wlasnie o to chodzi że robiąc patolę mieli wyniki. Tam się nic nie zgadzalo oprócz wyników. Tutaj wydaje się, ze jest spokój a wyniki co raz słabsze. I już nawet nie chodzi o porownanie Wisły Trio vs WSH, ale nawet tej Wisły sprzed 2 lat do dzisiejszej. Także póki co jest z sezonu na sezon, nawet za panowania trio, regres.

Arkadiusz.Czerepach 12.05.2021 21:59

ale przeciez dobrze ci koledzy tłumaczzą

takie gadanie kojarzy mi sie z płaczami za komuny było lepiej , bo wszyscy mieli prace itp

no tak mieli prace , bo panstwo utrzymywalo nieoplacalne zaklady pracy , a ze po jakims czasie zbankrutowało to juz ..uj

Jaroo1 12.05.2021 23:03

Boże, mówię o paradoskalnej sytuacji i że jest lipa, że mimo tego, że wtedy było wszystko źle to było... dobrze (wyniki), względem tego, że teraz jest ok a wynikow nie ma.

A to, że byly kontrakty czy transfery na pale, za kredyty itp to też nie do końca takie jednoznaczne. Bo trzeba pamiętać, że atmosfera w klubie była zła, pilkarze kasy nie dostawali, trenerów wywalano bo coś im się nie podobalo itp itd Także to akurat można porównac do tego co jest teraz, złe morale za Hyballi.

No ale dobra, już nie odpisujcie, kończe dyskusję bo mi się nie chce pisać tego samego jak nie rozumiecie.

PS Wiadomo, że nie mowię, ze WSH wróć, mówię tylko, że paradoksalnie to wtedy o wyniki nie trzeba było się martwić, a teraz jak jest lepiej to wyniki z sezonu na sezon gorsze, a trenerzy też hmmm... Stolarczyk odszedł powiedzmy lubiany, po Skowronku już było jechane ostro, a po Hyballi to już jechane bardzo ostro i same skandale z tego wyszly... Także tu nie dość, ze wyniki gorsze to i relacje/stosunek do trenerów leci na łeb na szyję.

_ukoL 13.05.2021 15:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jaroo1 (Post 1566712)
(...)

Z jednego prostego powodu. Po prostu mieliśmy wtedy lepszych piłkarzy. ;)

Proud 14.05.2021 05:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jaroo1 (Post 1566708)
No nie rozumiesz? Wlasnie o to chodzi że robiąc patolę mieli wyniki. Tam się nic nie zgadzalo oprócz wyników. Tutaj wydaje się, ze jest spokój a wyniki co raz słabsze. I już nawet nie chodzi o porownanie Wisły Trio vs WSH, ale nawet tej Wisły sprzed 2 lat do dzisiejszej. Także póki co jest z sezonu na sezon, nawet za panowania trio, regres.

Jak się spojrzy na piłkarzy, których miał Kiko, a którzy są teraz to widać ogromną przepaść.

Llonch, Imaz, Carlitos, Arsenic, Bartkowski, Velez, Brlek...

kurde, na nasze warunki ligowe super zawodnicy.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:37.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl