Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [I KOLEJKA] WISŁA Kraków - Arka Gdynia, 21 lipca, godz. 18:00 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9983)

Arkadiusz.Czerepach 23.07.2018 13:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez guardian_angel (Post 1510317)
Jak ktoś za ten mecz krytykuje Ondraska, to niech lepiej zostanie przy Fifie i nie wypowiada się na temat rzeczywistej piłki nożnej.

Mecz pokazał, że samym wybieganiem można stłamsić każdego w tej lidze. Tylko nie za bardzo widzę takie tempo w pozostałych meczach. To nie jest realne.

znawco piłki, jeśli chodzi ci o funkcje tzw. defensywnego napsatnika , to zobacz sobie gre Girouda (zero celnych strzałów w całym turnieju! będąc na szpicy ataku mistrzów świata ! ) , która w niemałym stopniu przyczyniła się do wygrania mundialu przez Francje (był o tym dobrym artykuł na weszło , linkowałem)

czy nawet żeby nie uderzać w tak wysoki poziom , to np Ciliana Sheridana w Jagielloni

a potem popatrz na drewnianego Zdenka, i przemyśl jeszcze raz swojego posta

ps z drugim zdaniem zgoda

CrazyBoy96 23.07.2018 14:08

Ale faktycznie "Wisła grać, ....a mać" było totalnie nie na miejscu :)

Gin 23.07.2018 19:23

Gniazdowy to jest dramat nie wierzę że nie ma chłopa co by ogarnol doping na przyzwoitym poziomie, moim zdaniem jest najsłabszy odkąd chodzę na mecze a w tym roku stuknie mi już 25 lat na Wisle

pepe72 23.07.2018 19:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arkadiusz.Czerepach (Post 1510207)
filemon - ciekawa uwaga

garść moich refleksji:

2. Boguski nie powinien strzelać karnych

Cytat:

Pierwotnie napisane przez twitter
Boguski zmarnował pierwszy rzut karny od 9 sierpnia 2015. Tajemnica sukcesu tkwi w tym, że od tamtego pudła w meczu z Legią do "11" już nie podchodził.

https://twitter.com/kmita_maciej/sta...25396633997315

tommiyacht 24.07.2018 06:20

Karny Rafała to materiał na dwa filmy szkoleniowe
1) jak nie strzelać karnych
2) jak nie dobijać karnych

dynek.pl 24.07.2018 08:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tommiyacht (Post 1510437)
Karny Rafała to materiał na dwa filmy szkoleniowe
1) jak nie strzelać karnych
2) jak nie dobijać karnych

Ale czy to była jakaś niespodzianka ? To był typowy Boguski. Myślę, że 90% kibiców wiedziała, ze albo nie strzeli albo będzie coś w stylu Modrica w meczu z Rosją - tylko Stolarczyk nie wiedział.
W ogóle jak Boguski może być kapitanem ? Wyobrażacie go sobie w szatni przebiającego się przez 20 chłopa z tym swoim głosikiem ?
Po prostu on nie ma żadnych predyspozycji do bycia kapitanem i to nie jest żadna ujma bo nie każdy ma takie cechy.
Chyba, ze chodzi tylko o losowanie i wymianę proporczyków przed meczem.

funkykoval 24.07.2018 08:34

Według mnie kapitanem powinien być w pierwszej kolejności Wasyl albo Sadlok......
Wasyla nie obsadzono, bo jest w Wiśle za krótko i niewiele zostało mu do końca kariery, ale Sadlok - ten wojownik to wg mnie najlepszy dziś materiał na kapitana....
idąc reguła, że kapitanem zostaje zawodnik z najdłuższym stażem w Wiśle nastepny w kolejce jest Patryk Małecki....
Jednak kapitana wybiera trener i to tylko moje zdanie, a nie najazd na Boguskiego, którego lubię....

pan_premier 24.07.2018 08:38

byłem mile zaskoczony jak wyglądał środek Basha- Kort.

Mam nadzieje ze plotki o odejściu Albańczyka się nie potwierdzą.
Imaz jest bardzo dobry w kreowaniu i czytaniu gry, i dokładnie przeciwny w wykańczaniu- to było aż kuriozalne, jak wiele robił dobrze by potem zrobić wszystko źle.

Małecki ciągle w formie z końca czasów Kiko- musi być straszna bieda z Kostalem czy Wojtkowskim że on w ogóle gra...

silver03 24.07.2018 08:39

Wasyl sam odmówił, Sadlok jest jednym z piłkarzy których możemy w niedalekim okresie sprzedać. Małecki na kapitana? To że teraz jest "grzeczny" nie oznacza, że zaraz znowu nie dostanie odpała i nie zacznie się np. kłócić publicznie z zarządem. Wybranie Bogusia jest w sumie dość rozsądne...

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:08.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl