![]() |
to co sie dzieje w naszym polu karnym , to kryminał , ostatnie minuty przypominaja ostatnie minuty z poznania
|
Zamilcz
1906 znaków |
Weź leki i oglądaj mecz.
|
gdyby nie ostatnie minuty, to bym podejrzewał, ze gramy z rezerwami Legii. Tak trzymać!
|
Taktyczny koncert w pierwszej połowie. Teraz tylko spokojnie grać piłką, szukać szansy na decydujący cios.
|
Oby w drugiej połowie nie pękli.
A połowa ludzi chciała tutaj zwalniać trenera i wywalać 3/4 składu w lecie... Ech. |
Czuję się jak dziecko na gwiazdkę :D
Mam nadzieję, że w drugiej połowie nie spuchniemy. Jak na razie to czapki z głów dla drużyny i trenera. Mam nadzieję, że nie przedwczesne. |
Chciałbym trzeciej bomby tak ok 60min i drugiego żółtka dla Krzysia :)
|
Piękna sprawa, obyśmy ten poziom utrzymali
|
Po 53 minutach jeden ogromny minus. Przykro patrzy się na ten zjazd Sadloka. Top 3 na jesień, całkowicie zaniżający średnią na wiosnę.
|
Brawo! Świetnie taktycznie zagrany mecz. Legia nawet nie pierdnęła.
Pierwsza ósemka już pewna! |
Hahaha to dzieje sie na naszych oczach, w koncu po 8 latach wygrywamy z Legia na wyjezdzie w tak bardzo waznym dla nas momencie w sezonie. Mitrovic nawet spoko zagral dzisiaj, Halilovic bardzo ladnie w pierwszej polowie ale w drugiej juz nie mial sil, swietny mecz Imaza i Carlitosa. Normalnie nie ma sie do kogo tak na prawde dzisiaj przyczepic, no moze troche Sadlok odstawal. Do tego bardzo trafione zmiany, Carillo w koncu zaczal ogarniac ten zespol. Mam nadzieje, ze teraz tak wlasnie bedziemy grali. 2 tygodnie czekania i jazda z AmicoLechem :)
|
ja pierdu.
co gosci zjedlismy. Mitrovic w pierwszej trojce najwiecej biegajacych..... |
Cytat:
|
Odszczekuję to co mówiłem o Mitrović'u bo dzisiaj to Pan piłkarz w ogóle cała drużyna fajnie zagrała ^^
|
jestem w ogromnym szoku :)
brawo! |
Nie wierzę w to co się stało, ale jest cudownie! LEGŁA WARSZAWA!
|
|
Ten mecz po raz kolejny pokazuje, że nawet teoretycznie najsilniejszy kadrowo zespół nie wygra w tej lidze meczu grając stojanowa.
Legia została zgwałcona na własnym stadionie :) Piękny, spóźniony prezent na imieniny :) |
Coś pięknego!
Zostawili mnóstwo serca i zdrowia na murawie. To z jakim spokojem próbują rozgrywać, juz od obrony... z jakim wyrachowaniem zagrali dziś. Brawo trenerze. Obyś został na przyszły sezon, obyś dostał jakieś transfery latem. |
musze odszczekac zapowiedz przed meczem ........1 polowa to po prostu nie wierzylem wlasnym oczom .... choc przed meczem nie postawilbym nawet zlotowki na Wisle to po prostu klasa , i wykorzystosci mega slabosci przereklamowanej legii ( ktora i tak bedzie MP ) ....pozdrawiam szydercow ktorzy szydzili ze nie ma szans za carlitosa wziasc 3 mln euro...za tydien mam urodziny - dziekuje za prezent chlopaki , ...Halilovic pokazal gdzie jest miejsce RB9
|
Cytat:
Po 8 Panie, po 8 latach :) LLonch - general, Pan pilkarz Oby z kuchenkami tez tak zagrac i wygrac |
To było coś niesamowitego jak ich ojebaaliśmy.
Teraz to dopiero będą się bilety na Lecha sprzedawały |
Mączyński peadu
Pudel pedau Cała Wisła zagrała zajebisty mecz, nei wiem kogo wskazać jako najsłabszego zawodnika |
Szkoda, ze w poniedziałek gramy.
Długie fragmenty graliśmy już takie w niektórych poprzednich meczach. Brakowało koncentracji, skuteczności. U siebie z Koroną, na wyjeździe z Jagą pierwsze 30 minut na podobnym poziomie. Tyle, ze inny wynik był i od razu ludzie pisali, ze dziadostwo. |
Od 8 lat czegoś takiego w Warszawie nie widziałem.
BRAWO BRAWO BRAWO :tsw_raca: |
Świetny mecz taktycznie to raz. Ale dwa to niesłychana wola walki, takiej zaciętości, chęci do wyszarpania każdego kolejnego metra boiska nie widziałem u nas dawno. Cywka i Llonch fantastyczne spotkanie.
|
Cytat:
|
Brawo drużyna!
|
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl