![]() |
Bilet kupiony! Jazda na mecz!!!
|
1 Załącznik(ów)
Jedziemy Panowie dalej. Kto pociągnie wózek?
490 zł !! |
1 Załącznik(ów)
Żeby nie było, tutaj dokładnie! Mobilizacja
|
|
Cytat:
|
Wolę kupić bilet w ramach wsparcia a mam karnet - da się przez net czy do kasy trzeba? W sensie czy posiadacz karnetu może dodatkowo zakupić bilet online?
|
Dla siebie nie, dla kogoś innego kto ma kartę kibica tak.
|
Podsumowanie zamówienia
Wartość produktów w koszyku: 110,00 PLN Koszty dostawy: 20,00 PLN Kwota do zapłaty: 130,00 PLN Pisałem o tym w innym temacie, ale widzę, że ten się najlepiej kręci, więc powiem wam, że jeszcze koszulka będzie kupiona. Plus oczywiście bilet. Mam nadzieje, że pomożemy w odbudowie Wielkiej Wisły |
To już mamy 645 zł :) dzięki kicur za informację :) jedziemy z akcją dalej :) kto następny ? :)
|
O biletach miało nie być ale jednak zamelduję: choć do Krakowa w piątek nie dojadę to bilet już kupiony.
Za to na pewno za miesiąc wsadzam do auta mojego 70-cio letniego staruszka, który zaszczepił we mnie cztery dekady temu miłość do Wisły i stawiamy się na meczu z Legią. Chcę poczuć i zobaczyć na żywo wiślacką siłę, jedność i szacunek!!! |
Ja w piątek biorę:
koszulkę czerwoną L - 259 zł i coś jeszcze żeby 3 stówy pękły!! Napierdalamy!!! Póki my żyjemy!!! |
Jak kupic karnet dla dzieciaka z domu dziecka?
|
Albo jestesm ślepy albo w sklepie internetowym nie widze rozmiarówek na koszulki/bluzy..
poratuje ktoś ? |
wszędzie pod ceną masz rozmiar do wyboru (jesli jest wybór)
|
no tyle to wiem ale chodzi mi o wymiary
bo "M" w dwóch róznych sklepach może oznaczać dwa różne rozmiary.. o to mi właśnie chodzi że z niektórych sklepów kupuje "M" z innych "L".. |
jedyne co Ci zostaje to pojsc do Adidasa i przymierzyć swoj rozmiar.
Albo odnalezc katalog adidasa, tam jest na bank rozmiarówka ile na szerokosc ile w barkach itd. Niestety , jak tworzono sklep zapomniano o takich pierdołach jak wymiar produktu. |
hmm zrobiłem wczoraj zakupy, przelew poszedł ale nikt mnie nie prosił o potwierdzenie mailem :mysli:
|
Cytat:
|
bilet kupiony! JJJ!!!
|
Aktualnie nie mieszkam w Krakowie i nie wiem kiedy znowu tam zawitam ... bilet więc odpada. Ale dla chcącego nic trudnego :) ... zamówiłem 3 koszulki za 149 zł
http://wrzuc.se/images/57bd580b8864f.png |
Świetnie!!! Mamy już 794 zł !!! :) prosimy o więcej!!! Ja ze swojej strony obiecuję, że wybiorę się w piątek do W.S. osobiście i jeszcze coś kupię. Tymczasem zapraszam wszystkich do dalszej akcji :) Przesyłajcie zdjęcia zrobionych zakupów z paragonem lub potwierdzenia przelewów. Ruszcie swoje 4 litery na stadion już dziś. Kupcie bilet, wyróbcie KK, a przy okazji zróbcie zakupy w W.S.!!!
|
Wisła może finansowo pomóc sobie sama (w zasadzie ludzie w Wiśle), np. powiększając liczbę kas/udostępniając więcej punktów/ułatwiając sprzedaż biletów przed meczami... Kolejki do kas zawsze! są gigantyczne już na godzinę przed meczem. Sam niestety ze dwa razy zrezygnowałem z pójścia na mecz (będąc pod stadionem godzinę przed meczem) bo wszedłbym ledwo w przerwie. Ostatnio z Ruchem to już w ogóle było apogeum, bo 2 godziny przed meczem kolejka miała 100 metrów. Ja wiem, że klub i wszyscy powiedzą, że trzeba kupić bilety online itp, że zniżki i że łatwo, ale jak widać dalej bardzo dużo osób kupuje bilet przed meczem i nic tego nie zmieni.
Dajmy im taką możliwość!!! Zadbajmy wreszcie o lepsza organizację sprzedaży biletów w dniu meczu pod stadionem, naprawdę niewiele potrzeba. Może jakieś automaty jak KKM? Cokolwiek! Przecież wystarczy wstukać PESEL...i opłacić wybrany bilet. Oczywiście najlepiej budki/stoiska na mieście, czy w galerii. Sprzedaż pamiątek przy okazji to już dodatkowa sprawa, ale na ten moment mniej ważna. Naprawdę setki chętnych przed meczami rezygnuje, bo nie chcą stać 2 godziny po bilet. To są olane tysiące złotych i dodatkowo bardzo zły obraz marketingu i wizerunku klubu... Zgłaszajmy tutaj może także tego typu pomysły i rozwiązania? A przede wszystkim zachęćmy nowych włodarzy, żeby spróbowali się tym także zająć! |
2 karnety na sume 600 zl zakupione. Zachecam reszte :)
|
Cytat:
|
Ja WS odwiedzę w piątek. Natomiast zamierzam wziąć na mecz nowych ludzi. Kupią sobie bilety. Dadzą zarobić. Zachęcam do tego Was. Niech każdy przyjdzie z jedną osobą, a podwoimy liczbę ludzi na R22.
|
Chodziło o sprzedaż pamiątek jako dodatek przy okazji nowych stoisk ze sprzedażą biletów. Wiadomo, że pamiątki są ogólnie ważne. Zachęcam również do ich zakupu :)
|
+100zł - bilet
"Nawet jeśli przegrywasz, To musi krótko trwać, Bo mistrza ten zdobywa, który potrafi grać. Zwycięży orzeł biały, zwycięży polski ród Zwycięży nasza Wisła, bo to Krakowski klub" |
Cytat:
|
Cytat:
Resztę zakupów zrobię na stadionie. :) |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:24. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl