![]() |
Czy ktoś ogarnięty w temacie może mi wyjaśnić dlaczego trener Moskal wystawił wczoraj Donalda w pierwszym składzie ? Przeciez to, ze nie ma formy to widać od kliku kolejek na kilometr ....
|
No nie wiem, może brak lepszych alternatyw? A Donald to taki typ, że umiejętności ma, tylko że trochę gra w kratkę. Nigdy nie wiadomo, kiedy będzie miał dzień konia ;) Nie to, żebym broniła trenera, bo to on powinien najlepiej wiedzieć, którzy jego zawodnicy są w formie...
|
Cytat:
|
Widocznie DG77 bez formy jest lepszy niż osobistości zasiadające na ławce.
|
Cytat:
|
Dobrze, że ktoś w końcu wspomniał o Kwiatkowskim. Inni sędziowie, którzy podarowali Pogoni karny w meczu z nami, na Legii Stefański oczywiście nie odgwizdał drugiego karnego bo po co ?. Na meczu ze słoniami gość nie widzi karnego na naszym stoperze. Oczywiście nasz zarząd ma to w dupie i nic z tym nie robi. Pozwala na wszystko. Zero odzewu po każdej stracie punktów przez sędziów. Może wtedy PZPN przymyka oko na długi u nas w klubie ?
|
Cytat:
|
Cytat:
Kazek go nie sprowadzal , dostal to drewno w prezencie od Gaszynskiego, nie nabija mu licznika bo kogos musial wpuscic za Maczyskiego bo nie dawal juz rady - kogo mial wpuscic ?? pajaca Buchalika ? czy pozwolic zeby Krzysiek lezal juz na murawie ?? Kazek nie mial nic do gadania gdy mu sprowadzano genialne trio srodka pola : Popovica, Crivelaro i wlasnie Cywke ....to miala byc nowa sila 2 lini Wislackiej wg fachowcow decyzyjnych w Wisle |
Cytat:
Jestem też bardzo ciekaw, czy po tak skandalicznym występie, jaki zaserwował nam Crivellaro w piątek ten piłkarz odpocznie z 3 tygodnie od wąchania murawy... Jeśli Barrientos miał problem z aklimatyzacją, to jak nazwać postawę Crivellaro? Jeśli facet się nie ogarnie na wiosnę, to określenie go pomyłką transferową to będzie sporym niedoszacowaniem... a ma kontrakt jeszcze ponad 2,5 roku... |
Cytat:
|
Cytat:
A po co mial wpuszczac kogos? Byla 91 minuta. No chyba ze gralismy na remis a to mozliwe z tym trenerem |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:06. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl