![]() |
A race będą???
Pamiętam te z tamtego roku jaki był efekt:) ... później jeszcze lepszy...
|
Walka, walka, walka, zaangażowanie, dominacja, oblężenie bramki przeciwnika i ładowanie brameczek! Tak to widzę :)
|
Moj sklad:
Miskiewicz Jovic-Glowa-Guzek-Burliga Barientos-Uryga-Stilic-Gula-77 Brozek Obstawiam 2-0 lub wyzej :-) |
Brakuję Ci jednego zawodnika. ;)
|
3-0 rozetrzeć szmacisko po podłodzę :)
|
Liczę na piękną grę i pogrom 4-0 :)
Ciekawe czy na trybunach żydzi powieszą nową flagę cracovia Bieżanów ;)?Jedno jest pewne akcje w nocy będą robić na Bieżanowie i Azorach - ich osiedlach ;) Pozdrawiam |
Niewydaje mi sie zeby brakowalo kogos... :-)
|
Cytat:
Nie wydaje mi sie... :-) |
Chciałoby się piękne 4:0, po golach Głowackiego, Brożka, Stilicia i Burligi.
Stawiam jednak na przekonujące 2:0. :) |
Jazda z ....ami
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Tylko zwycięstwo!
PS. Obyśmy się nie nadziali na kontrę. |
Wyczuwam 3-0...
|
nie ma bata, trzeba im dzisiaj po prostu wpierydolić :D
Mój skład: --------------------Buchalik------------- Jović------Głowacki------Guzmics-----Burliga ---------------Uryga---------Garguła---------- Stępiński------------Stilić------------Barrientos ----------------------Brożek--------------------- |
Apetyty duże, oby życzenia się spełniły.
|
Dzis tylko
Jazda z k***wami jest cisnienie ,mamy ich zgnieść do zobaczenia na sektorze :) |
Dzień derbowy. Takie mecze same się grają, mi przypomina się oprawa przed APOEL-em, "zagrajcie tak, by dorównać legendzie...".
Do zobaczenia U SIEBIE, na Reymonta 22! |
Zenujaca gra naszych..bronimy sie cala druzyna z Cracovia..
|
Pierwsze zdjęcia z meczu: http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...ecia,id,t.html
|
Jesteśmy dumą tego miasta!!! time to say goodbye!!
Gra pozostawia wiele do życzenia wg mnie,ale klepy przy golach ładne :) Jean jak to mogłeś zje...ać P.s co to za pedalskie uniformy sąsiadki? :lol: płaszcz przeciwdeszczowy ? |
gratulacje, gunwo zaorane !
a to z portalu parchów Cytat:
|
Niestety znów najmniejszy wymiar kary.A mogło być piękniej.
|
chyba kazdy z NAS czuje wieki niedosyt po tym meczu
dramat co oni graja |
Ani umiejętności ani walki = niestrawny mecz... pozoranty i to by było na tyle.
|
Dokładnie, najniższy wymiar kary. A przydałoby się kvrwom wprasowanie w murawę. Ale mam nadzieję, że spadną już w tym sezonie - dlatego, że jak już kiedyś pisałem na shoutboxie, nawet Ekstraklasa nie znosi już takiego poziomu piłkarskiego, o kibicowskim nie mówiąc :)
WISŁA PANY! |
Cytat:
|
.......icie.... Z franciszkiem pewnie by bylo w dupe. Wazne 3 pkt. Jak by troszke szczescia dopisalo to by byla 5:0. Jovic swietny transfer. Jak na dzis sadlok na lawke
|
Cieszy zwycięstwo! Kilka świetnych kombinacji z naszej strony i piękne bramki.
Jedynie na duży minus Barientos. Zmaścił kilka świetnych sytuacji. Niby technikę ma, ale podejmował same złe wybory. Jak się nie ogarnie to szkoda go wpuszczać na murawę. |
Bardzo cieszy zwycięstwo. Strzał Brożka palce lizać... o coś takiego mógłbym podejrzewać C.Ronaldo, a tu Broziu miło zaskoczył :]
Tak na dobrą sprawę powinno być z 5-2 (wliczając świetne, zmarnowane akcje). Barrientos to co odwalił to pod prokuratora się nadaje :P Ogólnie gra wyglądała nieźle, bardzo cieszy mnie tendencja do gry po ziemi. Gdybyśmy tylko mieli skrzydła z prawdziwego zdarzenia... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl