![]() |
Wisła Kraków – Górnik Zabrze 2-1 (1-1)
Skład: Mi¶kiewicz – Stolarski, Jovanovic, Głowacki, Bunoza – Małecki, Nalepa, Chrapek, Stjepanovic, Sarki – Garguła Zmiany: Burdenski, Wilk, Ko¶cielniak Bramka: Małecki, Chrapek |
Wisła Kraków - Górnik Zabrze 1 : 1 (0 : 1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Jovanović, Głowacki, Bunoza - Sarki, Stjepanović, Wilk, Chrapek, Małecki - Ko¶cielniak Zmiany: Garguła, Burdenski, Nalepa Bramki: Ko¶cielniak |
Wisła Kraków - Górnik Zabrze 2:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Wilk, Stjepanović, Chrapek, Garguła, Sarki - Małecki Bramki: Sarki, Małecki Zmiany: Brudenski, Ko¶cielniak, Nalepa |
Wisła Kraków - Górnik Zabrze 2-1 (1-0)
Skład: Mi¶kiewicz – Stolarski, Jovanović, Głowacki, Bunoza – Sarki, Wilk, Stjepanović, Małecki, Chrapek, Garguł± Zmiany: Burliga, Nalepa, Burdenski Bramki: Chrapek, Sarki |
Wisła Kraków - Górnik Zabrze 2:1 (0:0)
Bramki: Sarki,Burdeński Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Sarki, Stjepanović, Wilk, Chrapek, Małecki - Garguła Zmiany: Ko¶cielniak, Burdeński, Burliga |
Po terminie ale wcze¶niej się nie udało.
Wisła Kraków - Górnik Zabrze 1:1 (1:0) Bramki: Małecki Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Sarki, Stjepanović, Wilk, Garguła , Małecki - Kuczak Zmiany: Ko¶cielniak, Burdeński, Chrapek |
Wisła Kraków - Górnik Zabrze 2:1 (1:0)
Bramki: Małecki x2 Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Sarki, Stjepanović, Wilk, Garguła, Chrapek - Małecki Zmiany: Burdenski, Burliga, Ko¶cielniak |
Wisła Kraków - Górnik Zabrze 2:1 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Wilk, Stjepanović, Chrapek, Garguła, Sarki - Małecki Bramki: Sarki, Małecki Zmiany: Brudenski, Ko¶cielniak, Nalepa |
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Wilk, Stjepanović, Chrapek, Garguła, Sarki - Małecki Bramki: Małecki, Garguła Zmiany: Burdenski, Burliga, Nalepa |
WISŁA KRAKÓW - Górnik Zabrze 2:1 (1:0)
SKŁAD: Mi¶kiewicz - Stolarski, Jovanović, Głowacki, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Małecki, Garguła, Wilk - Sarki ZMIANY: Ko¶cielniak, Lech, Burdenski STRZELCY: Sarki, Garguła. |
Wisła Kraków - Górnik Zabrze 0-0
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Sarki, Stjepanović, Wilk, Garguła, Chrapek- Małecki Zmiany: Burliga, Kamiński, Lech |
Wisła Kraków - Górnik Zabrze 3:0 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza, Wilk, Ostoja, Chrapek, Garguła, Sarki - Małecki Bramki: Chrapek, Małecki, Ostoja Zmiany: Brudenski, Ko¶cielniak, Nalepa |
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Jovanović, Głowacki, Bunoza - Małecki, Stjepanović, Garguła, Chrapek, Sarki - Kamiński Zmiany: Wilk, Burenski, Ko¶cielniak Bramki: Chrapek, Małecki |
Wisła Kraków – Górnik Zabrze 1-1 (0-0)
Skład: Mi¶kiewicz – Stolarski, Jovanovic, Głowacki, Bunoza – Małecki, Wilk, Chrapek, Stjepanovic, Sarki – Garguła Zmiany: Burdenski, Kuczak, Ko¶cielniak Bramka: Chrapek |
Wisła Kraków - Górnik Zabrze 1:0 (0:0)
Bramki: Stjepanowić Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Sarki, Stjepanowić, Wilk, Chrapek, Małecki - Garguła Zmiany: Burdenski, Kamiński, Ko¶cielniak |
Wisła Kraków - Górnik Zabrze 1:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Jovanović, Głowacki, Bunoza - Małecki, Stjepanović, Garguła, Burdenski, Chrapek, Sarki Zmiany: Wilk, Kamiński, Ko¶cielniak Bramki: Stjepanović |
WISŁA KRAKÓW - Górnik Zabrze 2:0 (0:0)
SKŁAD: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Wilk, Chrapeki, Garguła, Małecki - Sarki ZMIANY: Ko¶cielniak, Burliga, Burdenski. STRZELCY: Małecki, Głowacki. |
Wynik: WISŁA - Górnik: 2:0 (1:0)
SKŁAD: .................. Mi¶kiewicz Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza ......... Stjepanović,Wilk, Sarki, Chrapek, Garguła, Małecki ZMIANY: Ko¶cielniak, Burdenski. STRZELCY: Małecki, Chrapek |
Wisła Kraków - Górnik Zabrze 1:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Jovanovic, Głowacki, Bunoza - Sarki, Stjepanovic, Chrapek, Garguła, Małecki - Kamiński Zmiany: Nalepa, Ko¶cielniak, Wilk Bramka: Małecki |
WISŁA KRAKÓW - Górnik Zabrze 1:1 (0:0)
SKŁAD: Mi¶kiewicz - Stolarski, Jovanović, Głowacki, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Małecki, Garguła, Wilk - Sarki ZMIANY: Burdenski, Ko¶cielniak,Burliga BRAMKA:Małecki |
Wisła Kraków - Górnik Zabrze 1-1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanovic, Bunoza - Garguła, Małecki, Sarki, Ostoja, Chrapek - Kamiński Zmiany: Ko¶cielniak, Burdeński, Wilk Bramka: Chrapek |
Wisła Kraków - Górnik Zabrze 0-2
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Sarki, Stjepanović, Burdenski, Garguła, Chrapek- Małecki Zmiany: Burliga, Kamiński, Wilk |
Wisła Kraków - Górnik Zabrze 1:3 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Wilk, Stjepanović, Chrapek, Garguła, Sarki, Małecki Bramki: Małecki Zmiany: Kamiński, Burliga, Ko¶cielniak |
Wisła Kraków - Górnik Zabrze 1:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Wilk, Stjepanović, Chrapek. Sarki, Małecki - Garguła Bramka: Sarki Zmiany: Burdenski, Burliga, Kamiński |
Wisła Kraków - Górnik Zabrze 2:1(1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Jovanovic, Głowacki, Bunoza - Sarki, Stjepanovic, Chrapek, Garguła, Małecki - Kamiński Zmiany: Burdeński, Ko¶cielniak, Wilk Bramki: Kamiński, Garguła |
Wisła Kraków - Górnik Zabrze 3:1(1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Jovanovic, Głowacki, Bunoza - Sarki, Stjepanovic, Chrapek, Wilk, Małecki - Garguła Zmiany: Burdeński, Uryga ,Szewczyk Bramki: Sarki, Garguła, Małecki |
Wisła Kraków - Górnik Zabrze 1:2(0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Jovanovic, Głowacki, Bunoza - Sarki, Stjepanovic, Chrapek, Nalepa, Małecki - Garguła Zmiany: Wilk, Kamiński, Ko¶cielniak Bramka: Małecki |
Wisła Kraków - Górnik Zabrze 1:0(0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Jovanovic, Głowacki, Bunoza - Sarki, Stjepanovic, Chrapek, Wilk, Małecki - Garguła Zmiany: Burliga, Nalepa, Kaminski Bramka: Sarki |
Witam, poniżej przedstawiam klasyfikacje po spotkaniu Wisła Kraków - Górnik Zabrze:
1. schranzwerker 17 pkt SWEET_83 3. Feniks 16 pkt fran23 Karherop maaarcin Mila piter116 qubu 10. adamTS 15 pkt bartek89TS KOMINEK RybaTS Xels 15. AndyWi¶lak 14 pkt arth_ur DevilMayCry El'kabat kpn LuKaS TSW pozdi91 Reser wierny wiernyNH1906 25. abidal 13 pkt Abstrakcja Ajax amauri1990 Blaszczu16 bondTSW Charlie Griszka30KR grogor07 grogoriogreg hubert.fan Incognito2192 Jan kirs10 Kon®ado krissu101 Malaki marcin_częstochowa marcint339 mitmichael pawkas1992 przemek1902 Tominho trial vip2008 wislak1995 wojti11795 xKamci0x 53. 63.5 Kg 12 pkt aussieFC AYALA BronekTS emailowiec fansorina Galonek hoffek77 ja_ka_ jarcze kamanwislak karas1983 Lord of WC lukasz.stupka lysy9055 M@Terac OpEnTaNy Patryk_185 Roszek Skawa Wadowice soQ1ABG St Yabol syrlys Tenige TheMrSkeyt Tommy91 TYSIAC906 Urec Zybi 82. butazango 11 pkt dulli78 Grantar irekm19 jedrula_wislak KaRaSTSW KptAnt krzys500 krzysiekabc laxa Marian ori363 PlayLikePro Porter radek21 Sami Seba_kraków TymnoPRO W.S Watts wislak2004 WISŁAZWE 104. andys 10 pkt czarinio Domello dwdx Robin szorstki ToBo11 TsWisłaJaworzno yoda79 113. dawid 9 pkt 114. gypsy 7 pkt |
Korona Kielce-Wisła Kraków 0:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski - Jovanovic - Głowacki - Bunoza - Stjepanovic - Chrapek- Małecki - Garguła-Brożek Zmiany: Wilk, Kamiński, Burdeński |
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 16:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl