![]() |
Oświadczenie Wisły Kraków
Cytat:
|
tak słyszałem o Walterze wyobraź sobie. A słyszałeś coś również generalnie o protestach na Legii? Abstrachując czemu je robili itp ale jak mieli powód to jechali długo z protestem a u nas? halo ten jeden mecz ? protest tak? jak cała liga protestowała przeciwko Tuskowi to u nas żadnego protestu nie było bo walczylyśmy o mistrza.
Ja się pytam co Wisła SSA zrobiła w ramach zażegnania protestu? Nawet symbolicznie nie dadzą nowej karty kibica tylko kolejna dycha z ręki kibica. Karta kibica reklamowana była jako niemalże karta lojalnościowa itp i płacić za nią co dwa lata? Tu nie chodzi o sumę tylko o podejście do kibica, pieniążki od kibica powinno się wyciągać dzięki super klubowemu sklepikowi, muzeum itp. Co Wisła SSA zrealizuję z postulatów SKWK? Już było tyle obietnic , że szkoda przypominać choćby słynne muzeum. |
Cytat:
|
Cytat:
Ale teraz skomentuje. Nie przypominam sobie by spółka kiedykolwiek wydała takie oświadczenie. Jeżeli dodamy do tego równoległe oświadczenie SKWK to jest to niewątpliwie element nowości. Zwłaszcza, że w tym drugim jest zapowiedż żądania sprostowania. Już od dawna jestem przekonany, że lamenty na forum, okrzyki itd nic nie pomogą, jeśli chodzi o "tfórczość" dzienikarzy. Tylko i wyłącznie cierpliwe kontrowanie każdej nieprawdziwiej informacji i żądanie sprostowania zgodnie z prawem prasowym. |
No jest to pierwszy taki komunikat.Kiedyś tylko dwóch pismakow dostało zakaz stadionowy od Bossa, ale obrony kibolstwa do tej pory nie pamiętam.
|
krakow.sport : http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...trybunach.html
W skrócie: Jacek Bednarz jest za legalizacją pirotechniki. Autor artykułu przenosi ciężar odpowiedzialności za wprowadzenie zakazu sektorówek z klubu na wojewodę. Janusz Kozioł: rozmowy (z SKWK) przebiegały w sympatycznej atmosferze. |
Cytat:
|
rozumiem ze wysoki poziom opraw- jest tak samo wysoki jak poziom tego pseudo Protestu ????
|
|
Cytat:
|
Może nie każdy wie, ale jutro na hali Wisły odbędzie się pokaz filmu ,,Bunt stadionów". Film jest nie tylko dla bywalców młyna. Koszt: 5 zł.;)
Sprawy organizacyjne: wis.la/jvfn5 Zwiastuny: cz1. wis.la/kmo9s cz2. wis.la/dwgs4 |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:23. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl