![]() |
Cytat:
Z tą drobną różnicą że moim zdaniem Boguski to nasz najbardziej perspektywiczny zawodnik. No i nie powiedział bym że Melikson grał to o co chodziło Probierzowi ;). |
Garguła pośle kilka prostopadłych, Q rozegra mecz życia i wyłączy nie byle kogo bo Saganowskiego, Czekaj nabierze zwrotności, Wilk strzeli z trzydziestu i trafi w bramkę, Frederiksen pośle parę kąśliwych dośrodkowań i jedziemy z nimi trzy do ucha. Dodam wspaniałe ustawienie taktyczne nowego trenera do kompletu.
No dobra, jutro Legia może przegrać sama ze sobą. Co patrząc z szerszej perspektywy czasu wcale nie jest takie nieprawdopodobne. Czuje autobus w polu karnym. Naszym oczywiście. |
Ja myślę że zagramy sprytną piłkę nożną. Klepka w środku, do skrzydła, zejście lub dośrodkowanie, Genkov. Dziękuję, Legia 0-2 Wisła.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
był może podany skład który uda/ł się do warszawy ?
|
Wypowiedzi Kulawika nie brzmią dla mnie optymistycznie.
Postawienie na Gargułę ? Nie uważam go za kiepskiego gracza ale ani to przyszłość ani jakość która robi różnice. No chyba że eksperymentalnie w środku Chrapek z Gargułą ... |
Cytat:
|
Cytat:
pewnie za te .......enia co wypisujesz ogółem |
Coś mi się wydaje, że po meczu Bednarz z warszawiakomi będzie sobie bardzo czule przybijał piąteczki - niczym Tusk do pana Milewskiego...
Chociaż nie wiem czy porównując do Tuska nie przesadziłem.Nawet on nie zasługuje, by go tak obrażać :D |
PS podał taki skład że padłem
SKŁAD: Miśkiewicz - Jovanović, Czekaj, Głowacki, Frederiksen - Iliev, Garguła ,Melikson, Szewczyk- Sikorski, Genkow Chyba marzy im się żebyśmy dostali tak 6:0. Bez defensywnych pomocników niby mamy zagrać ? |
Jeśli to się sprawdzi tzn, że Tomek Kulawik nie oglądał ostatnich meczy....a tak w ogóle ten Sikorski to niezły wynalazek. M. zdaniem, jeśli ten upadek jakiego jesteśmy świadkami się utrzyma, jeśli przegramy z Legią to czas na jakąś akcje protestu kibiców...m. inn przeciw łysej piątej kolumnie Legii- Bednarzowi
|
Tak Cupiał i Pilch wkurzają się że ten łysy ch... tak Wisłe rozprzedaje.Oni tak bardzo by chcieli inwestować w Wisłę a ten Bednarz im nie pozwoli
|
W Legii ponoć nie zagra Saganowski, któremu wyszły jakieś problemy z sercem... chyba że to jakaś ściema :)
|
Cytat:
|
Wielki Klasyk Piłkarski Polski.
Do Quorth. A może ta piąta kolumna(jak ją nazwałeś)mieszka w Myślenicach i jest właścicielem? Pan Cupiał nie chce już sypać kasą jak dawniej i wcale mu się nie dziwię,wszak po tak wielu trumfach w lidze chciał aby Wisła awansowała do LM co się nie udało. Można się wkurzać na piłkarzy i działaczy ale właściciel chyba wie najlepiej co jest grane i gdzie tkwi problem. A ten "niezły wynalazek"(jak nazwał go Quorth)Sikorski,to piłkarz klubu któremu kibicujesz a więc szanuj go i nie nazywaj "wynalazkiem". Ciekawe co napiszesz,kiedy tenże Sikorski strzeli jedyną bramkę w dzisiejszym meczu i Wisła wygra z Legią w Warszawie 1:0. W dzisiejszym meczu stawiam na bezbramkowy remis. Atmosfera na stadionie Legii będzie nie najlepsza. Pozdrawiam Kraków,tym bardziej,że moim szefem jest Krakus od wielu pokoleń :) Trzymajcie się zdrowo i nie narzekajcie tak bardzo,tym bardziej,że nigdy nie jest tak źle aby nie mogło być jeszcze gorzej. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jeśli wierzyć Przeglądowi, Wisła zagra dzisiaj w następującym ustawieniu:
Miśkiewicz - Jovanović, Czekaj, Głowacki, Frederiksen - Iliev, Garguła, Melikson, Szewczyk- Sikorski, Genkow Nam się wydaje, że w miejsce Szewczyk i Sikorskiego zagrają Chrapek i Wilk, ale nie jesteśmy do końca pewni. Prawdopodobnie też szansę rehabilitacji otrzyma Sergei Pareiko. z drugiego forum |
Cytat:
Jeżeli wierzyć Dziennikowi Polskiemu: Pareiko - Jovanović, Czekaj, Głowacki, Frederiksen - Szewczyk, Garguła, Chrapek, Wilk, Melikson - Genkov. |
Cytat:
|
1.Licze że Bunoza zagra bo w chwili obecnej to nasz najlepszy obrońca, a Głowacki z CZekajem grają ze względu na narodowość
2.Jeżeli już musi zagrać Łukasz G. to mam nadzieje że na lewym skrzydle, a Melikson w końcu zagra jako ofensywny pomocnik, tam gdzie gra najlepiej. |
A ja mam nadzieje, nie tyle na korzystny wynik, co na powrót Wisły do zupełnie innego stylu gry:
- do grania po ziemi krótkimi podaniami i długiego rozgrywania zamiast dzid do przodu z pominięciem drugiej linii - do ustawienia w środku 1 DP (Wilk) 1 OP (Melikson) i 1 ŚP (Garguła lub Chrapek) wspomagającym zarówno Meliksona jak i Wilka, na skrzydle oczywiście Iliev i Szewczyk |
Inny styl..tyle że jakoś nie wierze że Legia da nam rozgrywać - tak więc zapowiada się mecz w stylu podanie, strata, podanie, podanie, strata, strata itp
Jak jakimś cudem zmusimy Legię do tego samego, to wtedy wynik będzie sprawą otwartą.Jednak nie nastawiał bym sie na żaden styl a na kopaninę - oby z obydwu stron |
Cytat:
|
a jednak dzis wygramy
Nasi postawili u buka a w tej kolejce prawie najwięcej można wygrać na zwycięstwie Wisły Legia Warszawa - Wisla Krakow 05-10-12 20:45 1,65 3,50 5,25 więc spoko :-) |
Cytat:
|
Cytat:
Ja jakoś przewiduję kopanie się po czole. Chociaż IMHO w obecnej sytuacji powinniśmy przestawić się na ustawienie defensywne + kontry. Pareiko Fredriksen - Czekaj - Bunoza - Jovanovic Iliev - Wilk - Melikson - Jaliens - Szewczyk Boguski Mam nadzieję, że zremisujemy takim ustawieniem i już do końca sezonu grać będziemy po Włosku. U nas nie ma kto grać z klepy/ kreować Akcji. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:11. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl