Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [3 kolejka] Wisła Kraków - Polonia Warszawa, piątek 31 sierpnia 2012, 20:30 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8839)

Grantar 29.08.2012 21:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez westersyl (Post 1272574)
Nie wiem czy był...
Jednak podobno boli go ząb... znaczy plecy. (Od tego zderzenia ze Stachowiakiem)
Nie chce być złym prorokiem ale coś tu nie gra :)
Jedno źródło mówi, że bolą go plecy drugie, że ząb.

Sugerujesz że znalazł się bogaty kupiec ?
Nie strasz.
To by znaczyło że Cupiał wychodzi z biznesu .....

muerte 29.08.2012 22:30

Napisali na sport.pl, że udaje się do dentysty (tzn. sam im tak powiedział) i od razu wielkie halo.

Może ma badania kontrolne?

soku 30.08.2012 08:31

Tak sobie ostatnio oglądałem grę Wszołka i stwierdzam, że nie jest gorszy od Meliksona, a dodatkowa ma lepsze uderzenie z dystansu. Ma dopiero 20 lat i zapowiada się na b. dobrego piłkarza.

KOMINEK 30.08.2012 10:15

kontuzję zęba ma :-)

arti 30.08.2012 10:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez soku (Post 1272656)
Tak sobie ostatnio oglądałem grę Wszołka i stwierdzam, że nie jest gorszy od Meliksona, a dodatkowa ma lepsze uderzenie z dystansu. Ma dopiero 20 lat i zapowiada się na b. dobrego piłkarza.

Cóż... to być może było do załatwienia na rozsądnych warunkach w lipcu jak był ten burdel z Polonią/GKS-em. Teraz jest posprzątane. Zresztą on i tak będzie chciał za chwilę wyjechać (vide wywiad na onecie).

Arked 30.08.2012 11:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez soku (Post 1272656)

Wszołek jest obiecujący ale za Meliksonem może buty co najwyżej nosić.

Bartosz 30.08.2012 12:17

Melikson nie zagra z Polonią, Kirm w Holandii - kto na skrzydle?

Sylwek1906 30.08.2012 12:33

No na prawej pewnie Iliev, a na lewej to doszły mnie słuchy, że Jarek Krzoska jest gotowy na 90 minut.

Ajax 30.08.2012 12:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Bartosz (Post 1272756)
Melikson nie zagra z Polonią, Kirm w Holandii - kto na skrzydle?

Skąd taka informacja?

jcts 30.08.2012 12:58

Z konferencji...

Pablo84 30.08.2012 13:00

No nic, nastały takie czasy, że trzeba liczyć na farta w meczu z Polonią :).Raz na wozie, raz pod wozem.
Byle by chciało się im biegąc, bo to co widziałem w meczu z Podbeskidziem było żenujące. (1 połowa).

Ajax 30.08.2012 13:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pablo84 (Post 1272791)
No nic, nastały takie czasy, że trzeba liczyć na farta w meczu z Polonią :).Raz na wozie, raz pod wozem.
Byle by chciało się im biegąc, bo to co widziałem w meczu z Podbeskidziem było żenujące. (1 połowa).

Zupełnie jak w poprzednim sezonie:)

W całej linii ofensywnej mamy 0,7 pomocnika (iliev) i 0,5 napastnika )genkov.

Było na konferencji coś o Boguskim?

tofik 30.08.2012 13:21

Czasy nastaly ? Te czasy trwają od dawna, wygrywamy z Polonią albo fartem, typu Przyrosiowi piłka pod nogą przeleciała, albo w jakichś męczarniach po meczu, gdzie każda drużyna miała swoje setki. No i ewentualnie przegrywamy.

marcin19876 30.08.2012 13:22

teraz to niech w pomocy Probierz albo łysy niech śmigają jak są tacy cwani i całą drużynę chcą rozdać... proponuję jeszcze wypożyczyć meliksona i genkova - jak wszyscy to wszyscy....:-/

Sialalalala 30.08.2012 13:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ajax (Post 1272795)
Było na konferencji coś o Boguskim?

a co znowu kontuzję ma ? jak nie to do ataku obok genkova i może do zera nas nie pojada jutro :)

Gwiaździsty 30.08.2012 13:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pablo84 (Post 1272791)

Zaatakujemy ich .... Gargułą. A dzieła zniszenia dokona Czekaj !

Mati_ 30.08.2012 14:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez marcin19876 (Post 1272801)
teraz to niech w pomocy Probierz albo łysy niech śmigają jak są tacy cwani i całą drużynę chcą rozdać... proponuję jeszcze wypożyczyć meliksona i genkova - jak wszyscy to wszyscy....:-/

Myślisz, że Probierz nie chciałby dalej Kirma?
To, że ostatnio nie grał, to efekt tylko tego, że już od pewnego czasu wiadomo było, że odejdzie.
Sam przyznał Bednarz, że negocjacje trwają od dłuższego czasu.

Nie widzę teraz możliwych roszad na Polonie. Garguła pewnie zostanie w 1 składzie, Chrapek raczej ławka.

Stawiam tak:

Parejko
Fredirikse Chavez Głowacki Burliga
Quioto Garguła Sobolewski Iliev
Sikorski Genkow

tommiyacht 30.08.2012 14:13

Chyba nie musze mowic ze bez Meliksona nie wygramy ?

Ajax 30.08.2012 14:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez marcin19876 (Post 1272801)

Nie no na bank Probierz idzie do łysego i codziennie go błaga, żeby zabrał mu kogoś ze składu i nikogo nie kupował...

martin_6 30.08.2012 14:45

Pareiko
Burliga Chavez Głowacki Fredriksen
Iliev Wilk Garguła Chrapek
Quioto (Boguski) Genkow

Nic lepszego na chwilę obecną się sklecić nie da.
Nie wiem, w jakiej formie jest Boguski, bo widziałem go tylko przez kilka minut, jeśli przynajmniej w przyzwoitej, to jego bym wolał zobaczyć na ataku.
Chrapek w składzie o ile oczywiście już się doleczył. Jeśli nie... to nie wiem kto mógłby tam zagrać, naprawdę.

fresh.cie 30.08.2012 14:52

----------------Pareiko----------------
Burliga-Chavez-Głowacki-Frederiksen
--------------Sobolewski----------------
--------Chrapek------Garguła-------
Iliev----------Genkov---------Quioto

prezes85 30.08.2012 14:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez martin_6 (Post 1272831)
Pareiko
Iliev Wilk Garguła Chrapek
Quioto (Boguski) Genkow

Nic lepszego na chwilę obecną się sklecić nie da.
Nie wiem, w jakiej formie jest Boguski, bo widziałem go tylko przez kilka minut, jeśli przynajmniej w przyzwoitej, to jego bym wolał zobaczyć na ataku.
Chrapek w składzie o ile oczywiście już się doleczył. Jeśli nie... to nie wiem kto mógłby tam zagrać, naprawdę.

Będziemy grać dwójką defensywnych pomocników, a Quito na skrzydle.
Pareiko
Wilk Sobolewski
Quioto Garguła
Iliev Genkow

WislaFan123 30.08.2012 14:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fresh.cie (Post 1272834)
----------------Pareiko----------------
Burliga-Chavez-Głowacki-Frederiksen
--------------Sobolewski----------------
--------Chrapek------Garguła-------
Iliev----------Genkov---------Quioto

Sklad jak najbardziej ok, tylko ze ostatnio lubie Probierz 442 grac...

a, mysle ze mozna podac jeszcze lawke.... mysle ze spokojnie na niej moglbym usiasc jutro, bo szalu to tam nie ma :D

mitmichael 30.08.2012 15:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KaSzTaN (Post 1272836)
Sklad jak najbardziej ok, tylko ze ostatnio lubie Probierz 442 grac...

a, mysle ze mozna podac jeszcze lawke.... mysle ze spokojnie na niej moglbym usiasc jutro, bo szalu to tam nie ma :D

Podobno nie jest powiedziane, ze przez caly sezon bedziemy grali 4-4-2 - bedzie to zalezne od sytuacji kadrowej a takze rywala. Zrodla nie pamietam wiec nie podam ale skład podany przez fresh.cie w tej sytuacji wcale na Polonie taki zły by nie był.

Tominho 30.08.2012 15:09

http://ksppolonia.pl/news,7638-osiem...la-krakow.html

Polonia pewnie wyjdzie w takim ustawieniu (to tylko moje domysły):
Pawełek - Isidoro, Kokoszka, Baszczu, Brzyski - Kiełb, Piątek, Injac, Wszołek - Teodorczyk, Dwaliszwili.

Przy zespole jakim dysponujemy na dzień przed meczem (brak Maora, Jovy, Boguskiego czy Kirma) remis brałbym w ciemno. Oczywiście marzy mi się wygrana, ale nie chcę sobie robić nadziei, a potem mieć ponury weekend :)

Elefant 30.08.2012 15:56

Jako, że kibice Wisły to urodzeni optymiści z uśmiechem na ustach wypada przeanalizować naszą sytuację przed jutrzejszym meczem.

Naszą obroną dyrygowąć będzie zawodnik - żywa legenda, który z rozbrajającą szczerością stwierdził, że nie czuje się przygotowany do sezonu. Partnerować mu będzie albo zawodnik o zwrotności Titanica tuż przed zderzeniem z górą lodową albo zawodnik, który grał tak dawno, że już zapomniałem jak wygląda.
Zawodnik, który trzymał naszą obronę w meczu z GKS nie zagra, bo wiadomo.

Na prawej będzie albo Q który ma braki szybkościowe albo młody zdolny Polak przed trzydziestką, który ma braki we wszystkim.

Na lewej będzie duńczyk, co w grze obronnej prawie dorównuje Paljiciowi a w grze ofensywnej może za nim buty nosić. Jeszcze jeden taki mecz jak w Bielsku to trzeba będzie sobie zadać pytanie, łysy po cośmy tą żabe jedli ? Jak ona w kwadrat 40x16 metrów piłką nie umie trafić ?

W środku zobaczyliśmy jak do tej pory trzech zawodników których forma predystynuję ich do gry w środku. W środku pierwszej ligi.

Na lewej pomocy będzie grał zawodnik o wdzięcznym nazwisku Vacat. To i tak nic nie zmienia, bo jego poprzednik (ciekawe czy jutro już będzie "były") i tak musiał biegać do prawej strony, bo tam gra jedyny zawodnik z którym mógł sobie wymienić dwa podania w tempie szybszym niż kłus ślimaka.

O napastnikach nie można nic powiedzieć, bo ich mało było widać do tej pory.

Przeprowadziwszy tą nieskomplikowana analizę dochodzę do wniosku, że jutro wygramy. Bo Wisła to takli dziwny klub, że jak jest żle to jest dobrze a jak jest dobrze to jest żle.

Ewentualnie istnieje jeszcze taka przesłanka do optymizmu, która nazywa się "death throes"

palikot 30.08.2012 16:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Elefant (Post 1272852)
Jako, że kibice Wisły to urodzeni optymiści z uśmiechem na ustach wypada przeanalizować naszą sytuację przed jutrzejszym meczem.

Naszą obroną dyrygowąć będzie zawodnik - żywa legenda, który z rozbrajającą szczerością stwierdził, że nie czuje się przygotowany do sezonu. Partnerować mu będzie albo zawodnik o zwrotności Titanica tuż przed zderzeniem z górą lodową albo zawodnik, który grał tak dawno, że już zapomniałem jak wygląda.
Zawodnik, który trzymał naszą obronę w meczu z GKS nie zagra, bo wiadomo.

Na prawej będzie albo Q który ma braki szybkościowe albo młody zdolny Polak przed trzydziestką, który ma braki we wszystkim.

Na lewej będzie duńczyk, co w grze obronnej prawie dorównuje Paljiciowi a w grze ofensywnej może za nim buty nosić. Jeszcze jeden taki mecz jak w Bielsku to trzeba będzie sobie zadać pytanie, łysy po cośmy tą żabe jedli ? Jak ona w kwadrat 40x16 metrów piłką nie umie trafić ?

W środku zobaczyliśmy jak do tej pory trzech zawodników których forma predystynuję ich do gry w środku. W środku pierwszej ligi.

Na lewej pomocy będzie grał zawodnik o wdzięcznym nazwisku Vacat. To i tak nic nie zmienia, bo jego poprzednik (ciekawe czy jutro już będzie "były") i tak musiał biegać do prawej strony, bo tam gra jedyny zawodnik z którym mógł sobie wymienić dwa podania w tempie szybszym niż kłus ślimaka.

O napastnikach nie można nic powiedzieć, bo ich mało było widać do tej pory.

Przeprowadziwszy tą nieskomplikowana analizę dochodzę do wniosku, że jutro wygramy. Bo Wisła to takli dziwny klub, że jak jest żle to jest dobrze a jak jest dobrze to jest żle.

Ewentualnie istnieje jeszcze taka przesłanka do optymizmu, która nazywa się "death throes"

Może nie jesteśmy idealni, ale na Polonie powinno to wystarczyć ;)

Ogryzek 30.08.2012 16:11

Elefant, dobre:)

Szkoda że niestety prawdziwe.....

Zwierze 30.08.2012 17:16

Który to zawodnik co trzymał naszą obronę?

Pomyliłem spotkania. Już myślałem że Czekaj:D

Ma_niek 30.08.2012 17:20

Gordan Bunoza.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:08.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl