![]() |
Cytat:
I jeśli miałbym oceniać jego formę to podoba mi się.Drużyna a szczególnie trener - będą mieli wsparcie ale już nie tak bezgraniczne jak dotąd Te 20 minut to przecież tylko symboliczne działanie i proponuje tak do tego podejść a nie ciśnieniować się. |
Panowie 70 minut jedziemy z dopingiem i pomagamy pilkarzom.A w 70 minucie wychodzimy ,zeby cos im uswiadomic-co? moze sami do tego dojdą.
|
panowie a wiemy cos juz odnosnie tych zapisow do Danii i Wroclawia ?
|
Moj skład;
Jovanic Jovanovic, Czekaj, Chavez, Bunoza Iliev, Garguła, Brud, Boguski Genkov, Biton |
Cytat:
|
Na pewno nie zdecyduje się na grę dwoma napastnikami z prostego względu - nie gra ani Sobol, ani Wilk, a nie da się zgrać dwójką z przodu jeśli nie zabezpieczyło się odpowiednio środka pola.
|
Cytat:
Który z nich jako defensywny pomocnik? |
Cytat:
Trzeba byc slepym, zeby swiadomie oslabiac zespol... Tylko po to zeby grali Polacy. |
I tak Jaliens zagra, przecież nie wystawi Czekaja, jestem tego pewien. Osobiście chciałbym Chavez-Bunoza
Naszym zawodnikom brakuje przygotowania fizycznego, odstajemy na szybkości, zawsze jesteśmy spóźnieni. Bahr powinien polecieć za to. |
Dla mnie Pareiko - Jovanovic,Bunoza,Chavez,Diaz - Nunez - Jirsak,Gargula - Kirm, Iliev - Biton.
|
Co do dzisiejszego meczu to liczy sie tylko jedno zwycięstwo i 3 punkty które są nam niezbędnie potrzebne Śląsk z Legią odjechali i musimy zacząć gonić bo jak tak dalej pójdzie to nawet w pucharach nie zagramy za rok.
|
Cytat:
|
Cytat:
Tu się gra o punkty. |
Cytat:
Wyjśćie ze stadionu będzie tak żałosne że każdy klub się będzie z nas śmiał... Czy to Legia czy Amica albo inne... Gdzie jedność ?? jak była dawniej??:evil: Wisła na dobra i na złe?? WISŁA ZAWSZE ODRADZA SIĘ JAK FENIKS Z POPIOŁÓW... rok temu też nie było za ciekawie... |
Cytat:
|
zamiast Bunozy Czekaj i dla mnie będzie gitara. Na prawdę nie wiem kiedy będzie lepsza okazja, żeby sprawdzać, czy ten chłopak się nadaje czy nie. Tylko niech nikt mi nie wyjeżdza z arg. że dziś liczą się 3 pkt i nie ma czasu na "dawanie szans" bo równie dobrze można to samo odnieść do Bunozy.
|
Czytam forum górnika i prognozy mają strasznie dla siebie pesymistyczne.
Ktoś pisze że dobrym wynikiem dla nich będzie 2-0 dla nas :) Ktoś kto pisze że Górnik wygra jest raczej wyśmiewany, i nie brany na poważnie. Oby ich prognozy się sprawdziły... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Pereiko - Jova-Jalins-Chevez-Diaz - Nunez - Gargula-Jirsak - Iliev-Pajlic - Dudu
Pereiko - Jova-Jalins-Chevez-Diaz - Nunez-Gargula - Iliev-Pajlic - Dudu-Genkow |
Cytat:
|
Decyzja o przyznaniu opaski kapitana Gargule jest zwykłym skandalem. Gracz, któremu nie chce się grać w piłkę, a umie pobierać ponad 100 tys. miesięcznie za pasożytnictwo ma być kapitanem? Szkoda słów.
|
Chciałbym zeby Kaziu zagrał 2 napastnikami,zeby Wisla grala Krakowskie futbol...skrzydlami,prostopadle pilki,klepa!Moskal!Kazimierz!Nie rusz Kazika bo zginiesz:D
Chyba jednak formacja sie nie zmieni. |
idźcie już lepiej wszyscy na stadion a nie takie głupoty tutaj wymyślać....krakowski futbol....dwóch napastników.... i stałoby tych 2 napastników, a Górnik by robił tornado w środku bo nie mamy defensywnego pomocnika a Garguła i Jirsak odstawiają nogi ;) i grając ofensywnie dostalibyśmy z 3-0 :]
Jestem jaknajbardziej zwolennikiem ustawienie 4-4-2, ale wówczas, gdy będziemy mieli kogo wstawić do śrdoka, dziękuje dobranoc :) Dzisiaj liczy się wynik... |
@KOALIK: Ale u nas się przyjęło ostatnio, że kapitanem ma być polak. Sobolewski -> Wilk, teraz obaj nie mogą zagrać w meczu z Górnikiem i trzeba awaryjnie wybrać 3 kapitana. Tu jest problem bo w 11 jedenastce mogą wyjść: Garguła, Czekaj, Brud, Boguski - nie wiem czy nadal jest kontuzjowany- i to chyba tyle. Sam widzisz, że Garguła to jedyny wybór...
|
Mysle ze jedyna zmiana jaka bedzie to Bunoza za Jaliensa. Małecki pewnie wejdzie kolo 60-70 minuty
Obstawiam 3-1 Niech juz Mały i Meleks wracaja,zeby ten kaleka Garguła nie biegał po boiskach ekstraklasy |
Dzisiaj ze wzgledow na zawieszenia i kontuzje watpie zeby 2 napastnikami grali,we wczesniejszym poscie bardziej chodzilo mi o przyszlosc.
do 70 min dajemy z sb wszystko!Ma byc koooooooooooorba! Fajnie by bylo gdyby w 70 min jak zaczniemy schodzic poszlo:Kilka sekund dla gornika! |
Cytat:
|
E nie wyjdzie
|
Teraz i tak za późno ale na przyszłość chyba lepiej ZACZĄĆ mecz bez dopingu ale za to dopingowac do końca.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl