![]() |
Poki co Widzew prowadzi ze Slaskiem co oznacza ze Korona spadnie na 13te miejsce w tabeli ,wiec zepna sie jeszcze bardziej na Wisle
|
Nie ma co się kłócić jutro trzeba wygrać i MP będzie już nasze... Trzeba postawiać kropkę nad i
|
Pięknie, Slask wyciagnal z 0-2 na 2-2, Lenczyk dalej niepokonany
|
Korona Kielce - Wisła Kraków [TYPUJ WYNIK]
http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...ynik,id,t.html Ciekawe dlaczego w tym głosowaniu popularnością cieszy się opcja "wygra Wisła, ale po męczarniach" :) |
Cytat:
Coś musi być, bo przed meczem z Polonią Bytom mówiono to samo |
Cytat:
Nie można co wyjazd mówić że gra się z "niewygodnym rywalem". Każdy wyjazd jest trudny, tak naprawdę to tam się zdobywa mistrzostwo. A przegrywanie meczy u siebie to już frajerstwo. |
Ostatnie nasze wyjazdy (nie wliczajac Polonii Bytom) to 1-0 wiec ucieszy jutro i taki wynik. Nie bedzie łatwo ale Korona jest w kryzysie i na chwile obecna za mało czasu na znaczna poprawe
|
wszyscy grają pod nas trzeba to wykorzystać :D
|
a mi się wydaje, że łatwo ich pukniemy, oni nie potrafią aż tak murować, więc będzie w miarę otwarty mecz, a to dla nas wiatr w żagle, przy takich graczach jak Melikson i Mały ;) bylebyśmy tylko za szybko bramki nie stracili, bo będzie powtórka z Bytomia, kiedy to gol wyraźnie podciął nam skrzydła
|
mecz będzie ciężki jak w Bytomiu bo to zespół podobnej klasy,wierze jednak w zwycięstwo i w Genka który sie przełamie :)
|
Cytat:
|
1 bramka wiosny nie czyni. Dlatego mam nadzieję, że Gieniek strzeli w pozostałych meczach co najmniej 4 bramki i mogę być stosunkowo zadowolony. Jeszcze żeby Mały z Kirmem się rozstrzelali i razem kroczyli po koronę króla strzelców. Daleko nie mają, bo Franek jest odcięty od podań raczej. Korona gra piach to NIedzielan nie strzela już.
Może być 1:0 nawet, ale liczę na 3 punkty jutro, dziś ;)) I jeszcze żeby Śląsk trzymał swoją passę do meczu z nami, co by im tą passę złamać ;) |
gianbuffon racja już strzelił bramkę w lidze. Teraz czekamy na 2 bramki w meczu :D
|
|
Widać, że Genkow najgorsze ma już za sobą. Na boisku wygląda coraz lepiej przede wszystkim fizycznie. Myślę, że jak dzisiaj otrzyma jakieś rozsądne podanie, to coś ustrzeli.
|
Cytat:
Przez kilkanaście lat Górnik Zabrze był wygodnym rywalem na wyjeździe, może ktoś przypomni ile razy z rzędu tam wygraliśmy :-) |
Cytat:
|
Cytat:
A co do sytuacji z Siejewiczem, to dziwie sie ze sedzia stojacy niecale 2m od akcji robi takie bledy... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ewidentny był karny po faulu Mielcarza na Meliksonie, którego sędzia główny zagwizdał po konsultacji. Szczerze powiedziawszy takiego karnego jak mieliśmy z Bytomiem sam bym nie zagwizdał. A gdyby nie chodziło o Wisłę to kur...łbym na czym ten świat stoi.
|
Teraz nastąpiły zmiany w Polskim Kolegium Sędziów. Jak podaje PS, niejaki Przesmycki, który był jednym z niewielu nieskorumpowanych sędziów przestał pełnić funkcję przewodniczącego. Jak się można domyślać liga w przyszłym, albo jeszcze w tym sezonie (końcówka sezonu) będzie "ciekawsza".
|
Ja tam liczę dziś na TSWetana, widać z każdym meczem że jest z nim coraz lepiej... W sumie to sam przyznał: "Teraz chcę zdobywać kolejne gole, bo jak nie będę tego robił, to mnie tu „ubiją."
Moim zdaniem będzie łatwiej niż z Polonią B. i wygramy gładko 3-0. W tym 2x Genkov :kumple: Szkoda że mecz bez Kibiców Białej Gwiazdy, nic, trzeba iść do baru na mecz, polecam to szczególnie tym internetowym kibicom, naprawdę lepiej oglądnąć mecz ze znajomymi niż psioczyć na forum podczas meczu... AVE WISŁA! |
Siejewicz tydzień temu dał karny, którego nie było (faul przed polem karnym) w tej kolejce ewidentnie również nie było, ale za tydzień i tak będzie sędziował. :) Co tam...
|
IMO Siejewicz zawsze nam sprzyjał (w przeciwieństwie do Małka)...
|
Dobrze, ze naszego meczu z Korona nie poprowadzi sedzia Borski.
|
chyba będzie bronił Zbychu Małkowski więc trzeba dużo strzelać :D
|
Cytat:
W ogóle, liczę dziś na pewne zwycięstwo (takie z 3:0). Korona naprawdę nie ma czym straszyć.. Solidny środek obrony i co prawda niezły atak, ale to za mało przy tym piachu, który teraz grają. W dodatku nikogo wartościowego na ławce u nich nie ma. Typ na dziś to 2-0, 3-0 dla nas. |
Korona Kielce
Małkowski Malarczyk Hernani Stano Lisowski Sobolewski Vuković Lech Korzym Niedzielan Edi Rezerwowi: Mech Cebula Jovanović Bąk Da Silva Tataj Janczyk Wisła Kraków Pareiko Cikos Chavez Jaliens Paljić Sobolewski Jirsak Melikson Małecki Genkov Kirm Rezerwowi: Jovanić Sivakov Garguła Łobodziński Branco Rios Wilk |
Ehhh.. Sobol i Jirsak znowu w pierwszym składzie niestety...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl