![]() |
można kupić na inne miejsce
|
Witam . Mam 2 pytania :D 1) jesli ma sie karte kibica Wisły , mozna zrobić karte kibica Lechii i pojsc na mecz w Gdansku ?? 2) na jakiej zasadzie bd sprzedaz internetowa ... w sensie ze sami drukujemy bilet ... czy wbijamy jakos na karte kibica ... jak placimy ... wiadomo cos ?? albo jakies przypuszczenia ??
|
1) można 2) nie wiadomo jeszcze nic.
|
Cytat:
Zobaczymy |
gdzie znajde zdjęcie/filmik jak Wisełka wspiera Kosowo?
|
Cytat:
|
Wchodził ktoś na sektor H21-22 od strony Reymonta? Na mapce (http://bp.wisla.krakow.pl/files/mapka.jpg) twierdzą, że wejście tylko od Błoń, ale jaki to ma sens, jeśli można już na stadionie przejść korytarzem z A na H?
|
pytanie tylko czy bramki na A przyjmą ci bilet z H
|
A odpowiedź jest taka, że raczej nie. Ja np. wszedłem na G3 poprzez bramkę z G2, bo chciałem sprawdzić, czy tak można, a przy G3 były kolejki. Z kolei nie udało mi się wejść przez bramkę G1, więc tym bardziej z A do H nie będzie to możliwe wg mnie, ale spróbować możesz :)
|
Witam, mam 2 pytania. Czy wie ktoś może jakie będą konsekwencje tego że ktoś bedzie wchodził na stadion na karnet na którym znajdują się dane osoby innej niż wchodziła? czy może np. ochrona zatrzyma karnet i oddeśle osobie której dane znajdują się na karcie czy może odrazu odda tej osobie która wchodziła z tym że że nie może wejść? I jeszcze jedno na kołowrotku pojawia się tylko czy karnet jest ważny (po przez zapalenie zielonego światła) a nigdzie nie pojawiają się dane i czy jest ulgowy, tak ?
|
Pojawiają się im dane... mają takie minikomputery na których oprócz twoich danych pojawia się też zdjęcie...
|
Jak wygląda sprawa z wchodzeniem na sektor C? Czy np. jeśli mam bilet na C4, to mogę przejść przez bramkę na C5 i tam zająć miejsce?
|
Mozesz wejśc przez C4 i zając miejsce na C5, natomiast bramka C5 Cie nie przepusci.
Edit: ok, miałem złe informacje, przepraszam za wprowadzenie w błąd. |
Cytat:
|
Cytat:
|
ok, dzięki wielkie za rozwianie wątpliwości ;)
|
Witam, mam pytanie odnośnie najbliższego meczu z Standardem Liege. Mianowicie czy inna osoba może kupić mi bilet na ten mecz ? Ja i ta osoba nie posiadamy karty kibica. Czy bez problemu wejdę na mecz ? Nie wiem jak to teraz funkcjonuje na stadionie bo dawniej nie było problemu ,a teraz w ekstraklasie takiej opcji nie ma. Pozdrawiam
|
Cytat:
Jeśli nie masz wyrobionej KK to inna osoba może Ci kupić bilet na mecz. Musi mieć tylko twój nr pesel. |
OK dzięki . PZDR
|
mecz ze Standardem, woj. Łódzkie
Witam
Szukam chętnej osoby z woj. Łódzkiego lub Śląskiego (okolice Częstochowy) na wyjazd do Krakowa na czwartkowy mecz Ligi Europejskiej ze Standardem. Jadę z miejscowości Działoszyn przez Częstochowę, Dąbrowę Górniczą i Olkusz. Możliwość oczywiście zjechania z trasy po chętną osobę ;) W samochodzie mam jeszcze jedno wolne miejsce. Wyjazd z samego rana, tak żeby zdążyć spokojnie kupić bilety :) Powrót od razu po meczu. Jedyne koszty to oczywiście paliwo, które w sprawiedliwy sposób podzielimy. Chętnych proszę o kontakt tutaj lub na PW. |
Poszukuję tych butów: http://www.mastersport.pl/index.php?...cat=1&pID=1558
Nie ma ani w necie, ani w Krakowie nigdzie. Pomoże ktoś? |
Cytat:
Możesz spróbować uderzyć na Floriańską do Adidasa, nie wiem jak teraz, ale dawniej był to tzw. sklep flagowy i nawet jeśli nie mieli czegoś na stanie, można było zamawiać z aktualnego katalogu. Jeśli więc byłaby to aktualna kolekcja, może udałoby Ci się zamówić. ... ale może być ciężko, bo skórzane maratony pojawiają się w katalogu baaaaaaaaaardzo rzadko. |
Co trzeba mieć, zrobić żeby móc parkować auto koło Wiślackiego Świata?
|
Czy jest jeszcze możliwość odbioru superpucharowych gadżetów, czy już przepadło?
|
Mecz w Bełchatowie zaczyna się o 15:45, o której godzinie planujecie wyjazd i przyjazd?
|
czy ktos może podac Mi jakis adres m@ilowy do klubu z którego ktos łaskawie będzie uprzejmy Mi odpisac na mojego m@ila bo sekretariat juz 4 miesiac ma mnie w dupie i nie raczy odpisywac
|
myślę że nikt nie jest w stanie tego dokonać
|
Zalezy o co pytasz i jak konstruujesz pytania :D
Ja piszę do nich na .. GG i z reguły mi odpowiadają. Z emailami też nie mam problemów. |
czesc, planuje wybrac sie ze znajoma na mecz z łksem. zastanawialem sie nad wyborem sektora i padlo na G. czy to dobry pomysl? staz kibicowania mam raczej marny : P.
pozdrawiam |
Niezły pomysł,tam też się dopinguje,ale nie aż z takim zaangażowaniem jak na sektorze C,ale jak chcecie sobie obejrzeć spokojnie mecz,bez prawie żadnego wstawania czy dopingowania,to wybierzcie sektor F.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl