![]() |
Ja osobiscie bardzo lubie jak w LM graja nowe druzyny. Teraz bedzie Partizan (dawno ich nie bylo), Hapoel, Bazylea (tez jej dawno nie było) noi Braga. Mam nadzieje, ze dołaczy dzisiaj do tej grupki Ajax, Auxerre, Young Boys i Zilina.
|
Cytat:
Auxerre i Tottenham po 10 minutach straty z pierwszych meczów odrobiły. |
Oglądam Zilina Sparta. Afrykański drągal Ceesay właśnie strzelił kosmicznego gola dla Ziliny :)
|
Ale Jelonek urwał :D
|
Jeleń jaka brama:shock:
Brawo!!! |
Jelen strzela na dwa zero.
|
Co za brama Jelenia:D Brawo!
|
Jest gdzieś transmisja tv Auxerre ?
|
Cytat:
sto znakow |
Cytat:
|
Auxerre na sopcast leci, kanał 85098.
Zenit w 10 od 66', bramkarz dostał czerwień za dotknięcie piłki ręką poza polem karnym. 80' - Zenit w dziewięciu, Hubocan out. |
Śmiesznie by było, gdyby Zenit jednak strzelił w 9 bramkę :)
|
Cytat:
|
Irek w lidze mistrzów, gratulacje :)
|
Żilina to chyba będzie grała w Bratysławie
bo to jedyny (chyba) stadion w tym kraju dla 30000 ludzi tylko czy spełnia wymagania:-) Braga: to jest ten stadion gdzie zamiast trybuny jest skała :) |
Mamy 9 nowych zespołow w LM 2010/2011 (niektorzy juz grali). Jelen fantastyczna bramka, zdecydowanie najlepszy polski napastnik. Najbardziej mnie cieszy własnie Auxerre i Ajax. Zilina znowu pokazala, jak słaba jest Sparta.
|
A ja jestem zadowolony ze awansowala Zilina i moze sie nauczymy uczyc grac od naszych poludniowych sasiadow .
|
Super bramka Jelenia i awans Auxerre cieszy ale mnie najbardziej ciekawi czy Jelen przyjedzie na zgrupowanie kadry ?
|
Cytat:
No Braga ma śmieszny stadion, rzeczywiście :) Dwie ogromne trubuny, każda po 15 tys.Takich stadionów się nie buduje, ale tam nie było wyjścia. |
Cieszy awans Auxerre, piękny mecz. Dobrze, że na otwartym polsacie dali:)
|
Świeży powiew nowych ekip. A kiedy Wisełka?
No i bardzo milutko :-) Wczoraj Partizan i Braga, dzisiaj Auxerre, Kopenhaga i Zilina. Z nowymi ekipami obecna edycja LM będzie ciekawsza, bo ile razy można w kółko oglądać te same drużyny z: Mediolanu, Monachium, Madrytu, Manchesteru, Marsylii... Moskwy czy Monaco - no nie, te dwie ostatnie to sporadycznie :-)
W każdym razie gratulacje. Będzie Polak w LM, będzie (mam nadzieję) pół-polska (a dokładnie 3/11) drużyna w LE. I tylko żal, że Wisełki w gronie pucharowiczów przedwcześnie zabrakło. Czy Zilina ma wielomilionowy budżet? Albo Debrecen przed rokiem? A jednak WALCZYLI, i życie ich nagrodziło. :D |
A mnie cieszy awans Ajaxu po pięknym meczu. Mam nadzieję, że coś namieszają, bo pakę mają naprawdę niezłą i po cichu liczę, że nawiążą do sukcesów z połowy lat 90-tych :)
|
Cytat:
|
Jeleń ,jedyny piłkarz z pola,który nie zawodzi.Fenomenalny gol dzisiaj
|
Koszyki na jutro:
KOSZYK 1 Inter Barcelona Manchester Chelsea Arsenal Bayern AC Milan Lyon KOSZYK 2 Werder Real Roma Szachtar Benfica Valencia Marsylia Panathinakos KOSZYK 3 Tottenham Rangers Ajax Schalke Basel Braga Kopenhaga Spartak KOSZYK 4 Hapoel Twente Rubin Auxerre CFR Cluj MKS Zilina Partizan Bursaspor |
Cytat:
Jeszcze gra przecież Liga Europy. PS.Powino być "na dziś".Już 6 minut po północy:p |
Kur**, losowanie w czwartek o 18, wiec mnie nie poprawiaj.
|
Heh w tym roku mamy Slowaków,Serbów,Zydów ,Dunczykow czy Szwajcarów
w tym gronie nie ma jak zwykle Polaków ale do tego mozna przywyknac smutne jest tylko to ze to juz bodaj 15 lat a my zamiast byc blizej awansu jestesmy coraz dalej ,ba..dzis mozna smialo powiedziec ze awans jest niemozlwiy,nieiwem co ten Maskant pie**oli. |
Cytat:
Wygrywaliśmy z Basel, Żiliną i wcześniej z Mariborem, któremu też pare lat temu dane było grać w fazie grupowej. Jak nie jestem przesądny, tak teraz zacznę twierdzić chyba, że to jakieś fatum. Bramka Jelenia świetna. |
Grupa A
Inter Mediolan Werder Brema Tottenham Hotspur Twente Enschede Grupa B Olympique Lyon Benfica Lizbona Schalke Gelsenkirchen Hapoel Tel Awiw Grupa C Manchester United Valencia CF Glasgow Rangers Bursaspor Grupa D FC Barcelona Panathinaikos Ateny FC Kopenhaga Rubin Kazań Grupa E Bayern Monachium AS Roma FC Basel CFR Cluj Grupa F Chelsea Londyn Olympique Marsylia Spartak Moskwa MSK Żylina Grupa G AC Milan Real Madryt Ajax Amsterdam AJ Auxerre Grupa H Arsenal Londyn Szachtar Donieck Sporting Braga Partizan Belgrad Grupa Smierci G :) Irek ma szanse sie pokazac :P |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl