![]() |
Cytat:
|
Co do Jirsaka: spełnia swoją rolę jak tylko Wisła zaczyna grać piłkami po ziemi i ma trochę więcej miejsca niż na początku meczu. Trudno od niego oczekiwać świetnych zagrań jak jedyne podania jakie dostawał w meczu z Botem były na wysokości głowy. Albo wyżej.
Mam nadzieję, że zawodnicy dostrzegą doświadczenie i spokój Issy Ba w rogrywaniu piłki i zaczną się na nim wzorować, bo Jirsak ma za mały autorytet żeby np. Głowacki albo Sobolewski zaczęli do niego grać piłki do nogi. A do tego musi być jakiś ruch z przodu. Przy Ba może ktoś w końcu ruszy dupe żeby urwać się obrońcom i dojść do piłki. |
Cytat:
Na mistrzostwo Pawelek jest wystarczajacym bramkarzem, na LM nie musimy zmienic tylko jego, ale cala "11" razem z rezerwa, wiec tez "zastanow sie na tym dobrze" |
witam :) chcialem sie dowiedziec czy na ten mecz obowiazuje nas dalej zakaz ?i mecz odbedzie sie bez kibicow Wisly?
|
Cytat:
Tak zakaz jest pierwszy mecz z kibicami na SS z Lechią Gdańsk |
|
Cytat:
Cytat:
Może zechcesz wrzucić kompilację jakichś jego super parad hm? Sądzę, że łatwiej byłoby niestety zmontować sekwencję kiksów. Nie jestem żadnym anty-pawełkiem, ale jako kibic mam prawo go oceniać a to co widzę przez ostatnich kilka... sezonów zakrawa o dramat. |
Cytat:
I czy sie to Tobie i innym podoba czy nie, Pawelek jest obecnie najlepszym bramkarzem jaki moze stanac w bramce Wisly, bo na innego nas nie stac. I to samo tyczy sie kazdego zawodnika jak i trenera. |
Cytat:
Oczywiście, nie w każdym spotkaniu zdarzy mu się kiks, ale niech on się zdarzy w co drugim meczu, albo w co trzecim, a to już jest rutyna. Te nie bramkarz na ekstraklasę, a tym bardziej nie na Wisłę. Najlepszy golkeeper na jakiego Wisłę stać? Sam stanął bym w tej bramce za darmo, żeby tylko nie drżeć przy każdym dotknięciu piłki przez Pawełka. Stać nas na lepszych, a na pewno stać nas na przyzwoitość w bramce i spokój w szeregach obronnych. |
Cytat:
To stan, wyslij CV do klubu. Oszczedzi Ci to zdrowia, a i moze jakis grosz wpadnie. Skoro nas stac na lepszego, to czemu do tej pory nikt lepszy nie przyszedl ? Bylo testowanych w cholere bramkarzy, wiec czemu zostali odeslani do domu ? Bo albo byli za slabi, albo dobrzy, ale Wisly nie bylo na nich stac. |
Zakladajac jeden farfocel Pawełka w tym meczu ,i to ze Arka ma tego ciekawego nowego napastnika zaczynamy mecz przy stanie 0:1...
tyle ze w temtej rundzie byl Brozek i Boguski w jako takiej formie i te staty szybko sie wyrównywały...teraz niewiadomo bo ten Hristov to bedzie sie aklimatyzował do maja albo i dluzej a innego napastnika oczywywcie nasi scouci nie znalezli. Bida z nedzą w przodzie ,ale sami sobie tak poscielisliśmy,to teraz bedziemy sie tak wysypiac. |
tak btw to Pawelek nie miał nic do powiedzenia przy bramce Nowaka..jedyny kiks jaki zrobił to chyba do dziwne wybicie piłki do przeciwnika bo w drugiej połowie ta okazja Ujka wzieła sie z braku komunikacji miedzy naszymi stoperami..teraz chyba modne jest zeby pojechac po Pawełku no bo przeciez kazdy tak robi to dlaczego nie ja? Jak dla mnie to on jest dobrym bramkarzem,na pewno najlepszym na chwile obecną w Wisle a jak kolega wyżej pisze ze nie nadaje sie na ekstraklase to mi juz ręce opadają,Lepszy od Pawełka jest tylko Mucha którego za chwile w lidze nie bedzie a na równi z Mariuszem - Sapela,Golik i moze Sandomierski ale ten ostatni chyba bardziej wykreowany przez media został
|
Może wygramy...Jak nie to bedzie gorąco przy R22. Moze pokaża jakąkolwiek myśl w grze.
|
Cytat:
|
jestem ciekaw kto będzie w ataku Boguski czy Małecki?
|
Cytat:
|
Cóż wg. mnie trzeba wytoczyć największe armaty żeby wygrać ten mecz. Zagrać bardzo ofensywnie i strzelić conajmniej z 3 bramki. Dlatego moim zdaniem wszyscy ofensywni do składu:
Pawełek Alvarez Głowacki Marcelo P.Brożek- Małecki Sobolewski Boguski Kirm- Hristov Brożek Zmiany: Ba za Brożka(70min)- Boguski do ataku Diaz za Kirma Mączyński za Boguskiego 80min. Hristovowi jest potrzebne zgrywanie z drużyną. Kiedy jak nie w meczu z Arką u siebie? Cały mecz tego zawodnika. Mam nadzieję na pewne 3 punkty i zostanie 11 meczów do wygrania. Sprawa będzie wciąż otwarta. |
z tym Brożkiem i jego kontuzja to na pewno była zagrywka trenejro zeby sciagnac Makinwa....skoro okazuje sie ze brozek spokojnie moze trenowac i jest szansa na wystep z arka
|
Gdzie bedzie transmisja z meczu? Orange Sport czy C+?
|
OL Lyonaise: rozsądnie piszesz ale nie wydaje mi sie że Paweł Brożek zagra od 1 minuty.. podobnie Kirm który bedzie prawdopodobnie po 90 minutach gry w reprze Słowenii Wydaje się że byłby to schemat 1-4-3-3 ... z Boguskim łącznikiem miedzy Sobolem a pierwszą linią.. ;] PS. Koszykarki Wisły grają teraz o Final Four Euroligi
|
Cytat:
|
będzie na canal plus w piatek
|
Cytat:
http://www.cyfraplus.pl/program/pro/? Tak samo jak mecz z Bełchatowa tak i ten jest na C+ |
Cytat:
|
Dzisiaj od 18 trenowali na Hutniku .. Obaj bracia trenowali...
|
Wisła za bardzo się C+ opłaca żeby rezygnowali z transmisji na żywo :-)
|
No i chyba sie na Ba nie doczekamy w tym meczu, szlag by trafil te kontuzje cholerne... ;/
|
Zarówno piłkarze jak i koszykarki grają w piątek z zespołami z Gdyni.
Druga rzecz, która ich łączy to fakt, że nie można teraz nic przegrać, jeśli chcemy byc spokojni o końcowy układ tabeli. |
Cytat:
|
ktos sie orientuje czy bedzie organizowany wyjazd ???
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:14. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl