![]() |
A kto jak ja nie może sięjuż doczekać Modern Warfare 2???? Nie wiem tylko skąd wziąć tyle kasy na tyle fajnych gier... MW2, Uncharted2, MAG, Assasins creed 2 (wiem, wiem 1-ka była wg ogromnej większości nudna, ale mnie się podobała :) )eh... półtora etatu to za mało :)
|
ja nie mogę się doczekać Forzy 3 , l4d 2 , no i Assassina. zastanawiam się też nad nową fifą ,ale ją najpierw muszę przetestować u kumpla czy warto :)
|
Kupował ktoś ostatnio(ma zamiar) lub orientuje sie ktoś po prostu gdzie najlepiej kupic PS3 na RATY ?
są jakieś inne mozłiwości niż media lub saturn i która z nich lepsza ? z góry dzieki za pomoc :) |
W zasadzie najłatwiej załatwić to w markecie. Zaświadczenie o zarobkach z pracy i tyle. Osobiście jak pisałem kupiłem używkę roczną i nie żałuję. Teraz nowe slimy chodzą po 1200 z grą jak dobrze poszukać. Poczekałbym na Twoim miejscu na jakieś dobrego bundle packa - np z Uncharted 2.
|
Jak przerobić gre na PS2 z systemu NTSC na system PAL?
|
Kupie Jakies Orginalne Gry Na Ps2 Za RozsĄdna Cene Prosze O Priv
|
@ Jachcik - nie da się. Gry z PS2 miały blokadęregionalną. Potrzeba konsoli w wersji NTSC czyli ze Stanów.
|
Konsole mam z FMCBot. I chodziło mi o sciągniętą gre w NTSC. Ale juz znalazłem na jednym z for jak to zrobić :)
Tutaj link: http://psiso.org/Temat-PORADNIK-Konw...er-NTSC-na-PAL |
kilka dni temu kupiłem Xbox'a 360, tawrdziela. Znajomi przekonują mnie że warto go przerobić na nielegala abym mógł grać w piraty i nie tracił kasy ale mam co do tego opory i to nie małe gdyż korzystam z X'live i ciekaw jestem jakbym grał w nielegala to czy mogą mnie jakoś zbanować że nie mógł bym grać w gry on-line i czy to tyczy się tylko gry pirackich czy też oryginałów. jestem zielony w tym temacie wiec proszę o informację jak dla początkującego. ogólnie plusy i minusy przerobienia konsoli.
|
Co do piratów na x'a, na pewno plusem jest to, że nie wydajesz 150zł na grę. Największy minus to jak załapiesz bana. Wtedy masz zbanowaną konsole i już z żadnego konta nie zagrasz na xbl. Chociaż to też można uniknąć, np. nie odpalać gry kilka dni przed premierą. Kolejnym minusem piratów może być np. braki w teksturach gry, bądź wolne wczytywanie tekstur. Ja gram na xbl i polecam oryginały ;)
|
Trza było Marian kupić PS3 - grasz za darmo, a piracić się nie da, więc problem z głowy. Ja bym na Twoim miejscu nie przerabiał. Możesz nie złapać bana, ale jak dużo pogrywasz w CoD'a4 na przykład, to Cię szybciutko wyłapią najpewniej... Poza tym w empiku pewnie książek nie kradniesz, to czemu chcesz gry kraść?
|
@ JAchcik wow! to mnie zaskoczyło, jak widać da się, ale nie zawsze działa jak trzeba. Polak potrafi:) Napisz czy Twoja gra dobrze działa po przekonwertowaniu.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja gram już kilka miesięcy na pirackim gowie 2 przez neta i jeszcze mnie nie zbanowali. Kwestia tylko dobrze spatchowanej gry i nie grania w nią przed oficjalną premierą |
ja mam pytanko. czy ps 3 slim 250 Gb czyta gry z ps 2?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
mam pytanko do maniakow xklocka grał juz ktoś w nową forze ? bo nie wiem czy warto kupić czy nie ? poprosze o konkrety za i przeciw :) bo niestety fifa 10 jest totalnym dnem wg mnie i zawiodłem się totalnie dzieki bogu ze nie wpakowałem w nią kasy :)
|
co do Fify, to ja tam nie żałuję wydanych pieniędzy ;)
a co do Forzy, to skoro "dwójka" była tak dobra, to 3 gorsza być nie na pewno nie będzie. osobiście jeszcze nie grałem, tylko demko, ale kupuję ;) tylko trzeba wziąć pod uwagę, że nie jest to gra w stylu GRID'a czy DIRTa czy PGR. |
Cytat:
Fifa 10 na x360/ps3 jest w tym momencie najlepszą grą piłkarską, jaka kiedykolwiek wyszła ! A co do Forzy 3, nie pożałujecie wydanych pieniędzy :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Panowie gdzie w Krakowie w tygodniu można przerobić Xboxa360? I jaka cena ?
|
Pn - pt 10-18
sobota 10-14 Kraków Ul.Reymonta 42 koszt w granicach 50-70 zł |
grałem całe życie w Pro, a teraz jestem od jakiegos czasu pod wielkim wrazeniem fify 10
Grafika, i reszta, no miazga |
Ja czekam na Dragon Age :) rpg prawie taki jak za dawnych czasów Baldurów itd. :) a, że pc nie mam, zostaje mi wersja na X-a. Teraz pytanie, pracuje ktoś w empiku, albo ma tam znajomego? Premiera gry ma być w pt, a że podobno gry wydawane od EA czasami pojawiają się wczesniej w empiku, może tak będzie tym razem:) wdzięczny byłbym za jakies info bo gry doczekać się nie moge.
Pozdrawiam |
ja niestety odpocznę od mojego exa , z miesiąc nie pogram dziś umarł o godzinie 13 odszedł xbox 360 pro -->3 RROD a grałem może 10 minut :| ,oczywiście nie jest niczym zasłonięty miejsca ma pod dostatkiem po prostu wziął i umarł ,na dodatek wersja z jasperem czy tam falconem niby premium :D ale ze microsoft dorzucił 3 lata gwarancji na rrod to po rozmowie z z panem z infolinii dostane nowiuteńka to jedyny plus teraz muszę uzbroić się w cierpliwość i czekać na powrót exa
|
Ściągnąłem Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City i...
http://img217.imageshack.us/img217/8061/abgx.jpg Po nagraniu i wrzuceniu płytki do konsoli pojawia się logo xboxa. Bierze chyba płytke za film... O co kaman? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl