![]() |
Cały grudzień bez problemów - po dzisiejszym minus 19 na Prądniku odpala za 4 razem chyba tylko siłą woli :D
Zawożę zaraz brykę na noc do garażu do firmy :) A spalanie ... jak pisałem wcześniej - zima daje po dupie - z 6 w lecie wyszło 8.5 w ostatnich dniach |
Cytat:
Jednak nie ma to jak jazda w normalnych warunkach. |
mi zjada srednio teraz ponad 9.. zima:(
|
Też odczułem wzrost spalania w zimie i to nawet do 2 l więcej na 100km. Za to nie zawiódł mnie dziś i odpalił "na dotyk".
|
Mnie pali 13 l gazu i jestem cały happy,a tu narzekania na 8,5 .
|
a mnie pije 12,5 benzynki i nie narzekam ;p
|
12,5 to mnie pali w lecie, teraz jest ok 15
|
Co myślicie o Oplu Corsie B .1.2 170000 km przejechane to dużo jak na to autko?
|
Cytat:
|
Hondą CRX ktoś jezdził ? jakieś wrażenia, oceny itd ? ;)
|
Cytat:
potem najwyżej remont za 1200 zł i robi kolejne 200 tys. Nic sie nie bać :) |
Orientuje sie ktos ile kosztuje zrobienie 1 nadkola w Oplu Astrze 95r ? Lekko bierze,biały to zawsze estetyka utyka :D
|
Cytat:
lakiernik: za 200 zł by Ci pomalował nadkole. Ja w te wakacje robiłem swoją astrę ( 2 progi łatanie, 2 nadkola - reperaturki, pas tylni, wlew paliwa i pare mniejszych rzeczy) to z lakierowaniem wyszło mnie 800 zł. |
pytanko: tankuje ktoś na Careffurze w Czyżynach?
nie trzeba sie bac tej stacji? podobno jest jakas karta do wyrobienia z która płaci się jescze mniej, prawda to? |
Cytat:
ogołem duzo potrafi |
Cytat:
|
Cytat:
Paliwo jak paliwo, znajomy mówił że tam mają paliwo Orlenowskie ponoć. Do tego dostałem jeszcze kupony na zakupy w Carrefourze (coś koło 10zł). Jakby ktoś tam przejeżdżał albo był na tej stacji to napiszcie jaka jest aktualnie cena benzyny bo ja tam kawałek do przejechania mam. |
|
Cytat:
Cytat:
Ale na codzien sam tankuje na tesco i paliwo bardzo dobre :) |
a co powiecie na temat Skody Superb w wersji 1,9 tdi 130km ?:> chodzi mi o 1 model.
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Del Sol to o dupe rozbić :-p, II wersją jestem zainteresowany a dokładnie model DOHC VTEC 16 zaworowy. Pozdro |
Cytat:
|
Poszukuje ksiazki serwisowej do Yamahy R6 99-02 ale w jezyku polskim :) po ang znalazlem ,chodzi o te do sciagniecia z neta
|
Chcialbym sie dowiedziec panstwo moi kochani od was, co sadzicie o Oplu Astrze II z Silnikiem benzynowym 1.8. Chcialbym sie dowiedziec jak przedstawia sie jego spalanie(nie moze byc z gazem), awaryjnosc, dostep czesci. Samochod idzie na prezent wiec chcialbym sie dowiedziec opinii o nim od was.
|
ma ktoś jakieś przemyślenia na temat alfy romeo 156 ? uzyskałem już opinię z dobrego źródła, ale nie zaszkodzi zapytać jeszcze tu.
ps. odpowiedzi, że to "pedalskie auto" mnie nie interesują ;) |
Cytat:
|
co myslicie o fordzie probe 2 z silniczkiem 2.0 16v ?
trudno z czesciami do niego ? |
Cytat:
Cytat:
Zdecydowanie bardziej polecam wersję 2.5 V6 170 km. Zużycie paliwa na poziomie 1 litra więcej niż przy 2.0 a przyjemności z jazdy niebo większe. Ogolnie auto drogie w utrzymaniu i praktycznie nie chodliwe na rynku wtórnym ( stąd taka cena ) |
koyoot, no cóż oszczędny silniczek to nie jest, ale na pewno mało awaryjny (jeśli oczywiście go nie zagazujesz, nigdy nie rób takich rzeczy z oplowskimi 16v), do tego części w miarę tanie. Czasem pojawia się problem tego, że sporo 'je' oleju, są przypadki, że w ciągu roku trza dolać ok. 1,5 l oleju. Pozdro
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:36. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl