![]() |
2-1, echh dajcie chociaż ten remis i kończyć tą rundę wraz z meczem Ruchem i Odrą bo nie da się grać przy takiej pogodzie..
|
****a jeszcze jeden
|
Cytat:
Co do meczu... Ekhm... Jeszcze trwa... |
Łobodziński zaczął mieszać, ale i tak frajersko stracimy punkty, złe przeczucie...
|
sobol matole...
zawsze tak konczysz... |
Co za palanci
|
co oni qrwa zrobili ??
w taki mmomencie - najbardziej doswiadczeni zawodnicy - fajnie co to mecz sprzedany ? |
Gramy w 9 :)))))
jazda :)) śmiechu pod dostatkiem :) |
co ten sędzia odpier..........?????!!!!! 2 czerwone kartki za NIC? Ty szmato z PZPNu!!!!!!!
|
baszczu ...
|
co się tam dzieje, lol?
JarTSW - apelujesz żeby wybaczać kolejny idiotyczny błąd Pawełkowi, a wyzywasz Sobolewskiego ; ) |
Hehe gramy w 9.
|
tak to jest, jak wygrać nie można to o remis się módlmy, cel możliwy do zrealizowania, bo wrocławiaki, dobre chłopaki, nie są od tego by nam nie pomóc :)
edytka: ni chu chu, w dziewiątkę nie da rady . |
Sedzia dwa razy zagwizdal faul z kosmosu ,ale Sobolewski za drugim razem moglby sie opanowac b osie zachowal jak DEBIL.Byla szansa na remis a bedzie wielkie 0
|
Co ten sędzia odpier...?!
|
Co ty sędzia od.......iłeś? :| PZPN! PZPN! JEBAĆ JEBAĆ PZPN!! :|
Dwa faule Sobola, których nie było? :| Szulc wypierdalaj! |
SUPER nie było mnie 1 min i straciłem Gola i 2 Czerwone lol
|
Swoją drogą niezły wał sędziego.. piłkarze się czasem zabijają o nogi a ten za ...... nic, bo coś mu tam powiedział.
|
Sędzia chyba dziś zostanie we Wrocku...
|
nasi zbyt gwiazdorzą, a sedzia to pedal
|
.......ony warszawiak s****ysyn
|
Mam nadzieję, że Baszczyński już w ogóle nie wróci do gry w pierwszym składzie Wisły.
Mecz wciąż jeszcze trwa... |
dla mnie akurat drugi faul Sobolewskiego byl, a Baszczynski to klasa sama w sobie - wiadomo kapitan (Wodzislaw 2) - do widzenia !!
|
Spokojnie...To tylko mecz:D
CAŁA POLSKA W CIENIU ŚLĄSKA ---Pzdr dla braci z Wroclawia. PS. Sedzia sie sfrajerzyl bo gwizdnal cos czego nie bylo, ale sposob w jakis Sobol sie wykrzyczal chyba usprawiedliwa kartki. Co powiedzial Baszczu zostanie pewnie slodka tajemnica. Gramy piach od poczatku. Pocieszenie: W samobojach 1:1 ;-) |
To ze sedzia jest idiota to wiadome ,ale Sobolewski wiedzial ku*wa ze ma zolta kartke, strzelilismy gola na 2-1 byla szansa ,a Sobolewski co zrobil??
|
Ten Szulc czasem nie z Warszawy jest?
I co Baszczu powiedzial? |
Cytat:
|
Kolejna frajerska strata punktów,"bohaterami":Pawełek i Sobolewski...
|
co powiedzial?
Sedzia, ile Ci dali Oni sa wrazliwi na tym punkcie. |
chyba jednak podpisalismy kotrakt z Łukasiewiczem hehe strzela dla nas to sa ku... jaja a nie gra !!!!! pensje obciac
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:38. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl