![]() |
Cytat:
Dlaczego najgorsze?? Chyba z A i B troszkę lepiej się mecz ogląda. :) |
gosc przez telefon ze sklepu mowi ze: oj duzo duzo bilecikow zostalo mozna smialo przychodzic i kupowac !!
z tego wnioskuje ze tak duzo ze szkoda wogole liczyc.. prosze panstwa zbieramy sie !!! Idź na mecz Wisły Kraków http://wisla.krakow.pl/art.php?news_id=4517 |
Zamienie Bilet z E na D plissss....
|
Mam 2 bilety na E... nie chce ktos kto ma bilet na D sie zamienic? Moze byc tylko jeden bilet za jeden. Chetni priv :)
|
prawda jest taka, że faktycznie na mecz z Tottenhamem zostało full biletów. Prawdopodobnie nie będzie na meczu nawet 10 000 osób.
Kolejny raz w tym sezonie nie będzie kompletu... z czego to wynika? Ludziom się w d... poprzewracało? Chodzenie na Wisłę przestało już być modne? |
Cytat:
10 000 to poszło do meczu z Arką |
Wczoraj ok 15.20 byłem po bilety , zarówno brak kolejek jak i ludzi przy kasach i bilety dostępne na wszystkie sektory . Zakupienie 5 biletów na D to 30sek szybko i świetnie .
Kompletu na pewno nie będzie bo jest pełno biletów w kasach na wszystkie sektory. |
Proszę Cię...
Nie wierz we we wszystko co podaje się do publicznej wiadomości. na tą chwilę nie ma sprzedanych 10 000 biletów i musiałby nastąpić cud, żeby zostały sprzedane. |
Cytat:
|
Może faktycznie, odnośnie meczu z Tottenhamem to mocne słowa. Choć przypomnij sobie poprzednie mecze pucharowe, pierwsza parma o godzinie 15- było full ludzi, a Maribor? A Hajduk Split?
Ale co z pozostałymi w tej rundzie? Jak wytłumaczyć, że nawet frekwencja fanklubów spadła o połowę? |
Może też przyczyna finansowa? Ja pracuję, nieźle zarabiam i jest to jednak spore obciążenie finansowe: raz: karnet 220 zł, dwa: Barcelona 100 zł, trzy: Tottenham 70 zł. Aż strach pomyśleć ;) jak Wisełka awansuje do fazy grupowej PUEFA. Myślę jednak że bilety w sporej ilości zejdą dziś i w dniu meczu.
|
Cytat:
Mysle ,ze jakiś wpływ na frekwencję ma tez brak transferów w okienku letnim. Na jakiejs stronce wyczytałem,ze frekwencja spadła 20-30%,ale ceny biletów wzrosły o 50%,także klub wychodzi na swoim.... |
ceny na wiosnę 2008:
A i B- 35 zł D- 20 zł E- 30 zł C- 25 zł ceny na jesień: A i B- 40 zł D- 30 zł E- 30 zł jak więc widać, tak na prawdę poważnie wzrosła jedynie cena biletu na trybunę D. I to tylko dlatego, że... prosili o to kibice, aby wyeliminować z D pikników, którzy przychodzili tam tylko dlatego, żeby zapłacić mniej za bilet. Karnety dla SKWK, bilety dla Fanklubów, zostały jednak na tą trybunę bez zmian, czyli tanie. |
Dzisiaj wieczorem będę miał info ile poszło biletów. To napisze na forum
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
O teraz piszą ze wejściówki na A zostały sprzedane. Podejżewam ze na B tez niewiele zostało. Czyli wcale tak mało osób nie musi być. |
Cytat:
|
Cytat:
|
A propos biletow ale troche z innej beczki. Czy nie uwazacie, ze te bilety na takie wyjatkowe mecz moglby jakos wyjatkowo wygladac ? Czlowiek wydaje ponad 2 stowy i dostaje swistek gdzie tylko zamiast nazwy Polonia Bytom jest napisane FC Barcelona czy Tottenham. Mozna przeciez walnac logo rozgrywek, znaczki klubow i jakos by to wygladalo. Bylaby fajna pamiatka. Ja lubie zbierac bilety z imprez, na ktorych bylem.
Chyba, ze na tuszu tez oszczedzamy. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja byłem wczoraj po bilety i dostałem na D3 nie chce nic mówić ale jak np. matka z dzieckiem dostanie na D3 to przyjdzie i będzie się kłóciła ze ona ma np rząd 20 miejsce 13 i 14 i to osiądzie z dzieckiem
|
Cytat:
Mam dokładne info ile poszło biletów, ale właśnie, żeby nie siać paniki nie będę podawał tej liczby. Zresztą po co ta napinka, jutro sam się przekonasz. A tak BTW- jutro w kasach będą bilety na A z niezrealizowanych rezerwacji przez Tottenham i sponsorów, B faktycznie, będzie pełny. |
Cytat:
Co do reszty Twojego posta zgadzam się- wkradł się ogólnie jakiś marazm, brak transferów, "zła" prasa, wszystko to robi swoje. |
Cytat:
|
salek
Ile? tak moze 300... 300 spartan. przestań za przeproszeniem .......ić Po 2 jak wiesz ile poszło to napisz, bo nikt nie bedzie sie domyśłał o co ci chodzi...jak cos piszesz, to pisz konkretnie. |
Cytat:
|
Cytat:
Misuch, to, że nie ma sektora C to chyba tym bardziej powód do tego, żeby stadion na każdym meczu zapełniał się po brzegi. Chyba te 4-5 tys kibicow nie wyparowało, a niestety tak to wygląda;/ W tym sezonie na meczu z Lechem było 12 tysięcy widzów, a zeszłym 20,5 tys. Ja się pytam w takim razie gdzie pozostałe 8,5 tys.? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:14. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl