Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Liga Mistrzów 2009/10 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=4682)

Czopens 25.02.2009 20:53

Ej kto poda linka na mecz Chelsea-Juventus bo mam problemy a zależy mi na tym meczu : <

zim zum 25.02.2009 21:14

www.meczyki.pl

Luu... 25.02.2009 21:31

ale sędzia poleciał w kulki Liverpool ma róg, a ten kończy połowę ;/

Bobic 25.02.2009 21:36

No i zaczyna sie rysowanie:rotfl:
Maskerano?? jakis nowy

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOl
hehe Real dostaje 0-1

Krissu 25.02.2009 22:36

Real - zero atutów.
LFC zagrał jak to on za Beniteza, taktycznie, z głową. Mecz strasznie nudny ale bardzo się cieszę, że The Reds wygrali.
Wydaje mi się, że sprawa awansu jest rozstrzygnięta.

Walk on! Walk on! :)

arth_ur 25.02.2009 22:39

Żygać mi się chce tą LM. Człowiek nastawił się na dobry futbol a mecz tragedia. Ja chcę naszą polską ekstraklasę !

Elendil 25.02.2009 22:40

słabo Real, rozczarowałem się. To już nie ten zespół, który napędzał Roberto Carlos, a Morientes i Raul strzelali z każdej pozycji. Tak, wiem, to było 5 lat temu :(

A może i Marszałek ma rację: tutaj oglądaliśmy zderzenie mózgów taktycznych, więc mecz był nudny jak partia szachów. W naszej OE takich mózgów nie ma, więc akcje są ciekawsze.

Aro1234 25.02.2009 22:52

Real nic, dno, wielkie zero ;] Mecze LM są ewidentnie taktycznie grane i tylko takie kluby mają prawo bytu. No chyba, że spotkają się dwa grające ofensywnie vide Lyon-Barca.

el Nuero 25.02.2009 23:00

Chyba wielu z nas rozczarowało się zarówno wczorajszym meczem Interu, jak też dzisiejszym - Realu. Partia szachów może być ciekawa, ale raczej dla miłośników tej dyscypliny. "Solą" piłki nożnej są bramki, może zwłaszcza w ostatnich minutach. Po dzisiejszym starciu ekipa Beniteza jest w dużo lepszej sytuacji. Zobaczymy, co Rafa wymyśli na rewanż.

Vinci 25.02.2009 23:00

Wygląda na to, że Wawrzyniak nie będzie zbyt miło wspominał debiutu:

http://sport.onet.pl/0,1248711,1923393,wiadomosc.html

Zaskakująco wysokie zwycięstwo Bayernu w Lizbonie....5-0 robi wrażenie:shock:

PotiWisla 25.02.2009 23:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Vinci (Post 681927)
Wygląda na to, że Wawrzyniak nie będzie zbyt miło wspominał debiutu:

Tylko że to Wawrzyniak był faulowany przez Rossiego a sędzia tego nie zauważył i leżąc na ziemi podłożył nogę Piresowi.

Mario Nh 25.02.2009 23:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Bobic (Post 681888)
No i zaczyna sie rysowanie:rotfl:
Maskerano?? jakis nowy

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOl
hehe Real dostaje 0-1

:rotfl:

Tak jak " Rołben " albo od 3 minut słychać " Liverpool, Liverpool... ! " - Szpakowski: " teraz słychać kibiców Realu "

:rotfl:
Emerytura, Szpakowski emerytura !

Cytat:

Pierwotnie napisane przez arth_ur (Post 681909)
Żygać mi się chce tą LM. Człowiek nastawił się na dobry futbol a mecz tragedia. Ja chcę naszą polską ekstraklasę !

Dokładnie mam takie samo odczucie, Liga burmistrzów i milionerów. Kiedyś, jak byłem gówniarzem to mnie to jarało. Znałem wszystkie grupy na pamięć itp. teraz ? ...

No ale na szczęście rusza nasza POLSKA liga ! :)

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PotiWisla (Post 681939)
Tylko że to Wawrzyniak był faulowany przez Rossiego a sędzia tego nie zauważył i leżąc na ziemi podłożył nogę Piresowi.

To tym bardziej nie będzie miło wspominał :)

Brawo dla podopiecznych Beniteza za konsekwentną grę.

Philips_Zaspa 26.02.2009 09:27

Liverpool wygrał to + lecz mecz na niskim poziomie. Liverpool grał taktycznie, a Real był cieniem samego siebie. Zero polotu w grze, brak przemyślanych zagrań. Jedynie Robben coś próbował grać. Awans nie jest przesądzony, lecz wiadomo kto raczej ma większe szanse.

maTyS. 26.02.2009 10:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez arth_ur (Post 681909)

zgadzam się z Tobą,człowiek się spieszy po całym dniu roboty na Ligę Mistrzów z myślą,że oglądnie ciekawe widowisko,a tutaj puszczają taką padakę,gdzie obie drużyny nic nie prezentują,nie dość,że zabrali z wtorku mecze to jeszcze w środę takie badziewie puszczają.

rafalek 26.02.2009 10:49

A zauważyliście, jak na początku w tej czołówce, pokazany był nie stadion Santiago Bernabeu, tylko....Vicente Calderon, stadion Athletico...

Proud 26.02.2009 10:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez maTyS. (Post 682047)
zgadzam się z Tobą,człowiek się spieszy po całym dniu roboty na Ligę Mistrzów z myślą,że oglądnie ciekawe widowisko,a tutaj puszczają taką padakę,gdzie obie drużyny nic nie prezentują,nie dość,że zabrali z wtorku mecze to jeszcze w środę takie badziewie puszczają.

bo to jest tak...jak kiedyś była stara formuła LM i grali tylko mistrzowie to było ciekawiej. Jak dochodziło do starcia np ManUtd z Bayernem, czy Realem to żyło się tym meczem miesiąc...a teraz...prawie co sezon kluby się ze sobą spotykają...co roku ta sama ekipa, te same mecze, te same emocje...ileż można? nie tylko kibicom się to znudziło, ale chyba też samym piłkarzom. Przejada się LM....

licoo 26.02.2009 11:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Proud (Post 682052)
bo to jest tak...jak kiedyś była stara formuła LM i grali tylko mistrzowie to było ciekawiej. Jak dochodziło do starcia np ManUtd z Bayernem, czy Realem to żyło się tym meczem miesiąc...a teraz...prawie co sezon kluby się ze sobą spotykają...co roku ta sama ekipa, te same mecze, te same emocje...ileż można? nie tylko kibicom się to znudziło, ale chyba też samym piłkarzom. Przejada się LM....

Co ty piszesz, a może mecze Wisły z Cracovią albo Legią też Ci się przejadły? W końcu te kluby jeszcze częściej się ze sobą spotykają niż np. ManUtd z Bayernem. :lol:

el Nuero 26.02.2009 11:20

licoo - ale tu jest pewna różnica. Wisełka - to NASZA drużyna, której kibicujemy, cieszymy się z sukcesów (typu mistrzostwo) i rozpaczamy po porażkach (jak z PAO, gdzie odpadliśmy przy pomocy sędziego Rileya). Bayern, ManU, rosyjskie Chelsea czy inne arabskie ManCity - nie obchodzą nas tak bardzo. Nasz emocjonalny stosunek do nich może być żaden (pomijam pojedynczych fanatyków ManU czy np. Barcy).

Dlatego dla mnie osobiście większą rangę ma mecz Wisełki z Barcą w kwalifikacjach LM czy nasz awans do fazy grupowej PUEFA po szczęśliwym finiszu z Iraklisem w Salonikach, niż wszystkie puchary Manchesteru, Bayernu, Porto, Realu i innych ekip razem wziętych. Kwestia, komu sie kibicuje: swoim (nawet w lidze), czy obcym.

Krissu 10.03.2009 21:03

No to po Realu... :)

tommiyacht 10.03.2009 21:34

kurde ale Redsi pieknie grają. Real nie istnieje. tu dobra relacja, działającego kanału szukałem 2 kwadranse meczu http://atdhe.net/live-tv-4712.html

Nitrox 10.03.2009 21:38

Dobrze niech Redsi wygrają :D Meczu nie oglądam, słyszałem ze arbiter popełnił jakieś dwa poważne błędy, mozecie je podać ?? ??Ja tam sie ciesze ze juz Bayern prowadzi 4:1 :) :)

Zola 10.03.2009 21:42

Jak Ktos zna wyniki meczy to niech podaje na biezaco ;) z gory thx

WISŁAZWE 10.03.2009 21:42

Mecz Liverpool- Real Madryt dobre ale, jednostronne spotkanie, Real nie miał praktycznie żadnej okazji tylko po strzale Snajdera. Liverpool gra kapitalnie szybka , dokładna piłka klepią Real jak chcą 2-0 do przerwy ale to chyba nie koniec emocji :) , jak Real chce jeszcze pograć w L'M to musi strzelić 3 bramki szans wielkich nie ma ale ciekawie się zrobi jak strzelą bramkę :)

Bayern miażdży nie dość, że po pierwszym meczu miał awans w kieszeni to do przerwy 4-1 prowadzi z biednym Sportingiem :)

Nitrox 10.03.2009 21:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Zola (Post 690476)

Bayern- Sporting 7:1
Juventus- Chelsea 2:2
Panathinaikos- Villareal 1:2
Liverpool- Real 4:0

EDIT: Dzieki Killzone. Mam nadzieje ze to 1:2 dla Chelea sie nie sprawdzi.

Takie dobre mecze, a w TVP żadnego nie ma ;/

ToTylkoJa 10.03.2009 21:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Zola (Post 690476)

www.livesports.pl tu masz mecze ''na żywo''. Zaraz po strzelonej bramce jest aktualizacja.

Liverpool gra super, na nic nie pozwalają Realowi. Kolejny świetny mecz Ikera, gdyby nie on to byłoby cieniutko.:D VeB ;]

Tobi1906 10.03.2009 21:50

Liverpool juz 4-0!
panathinaikos 1-2 ;)
juve 2-2 i graja w 10
bayern 7-1

killzone 10.03.2009 21:52

Nitrox

Juve remisuje z Chelsea 1:1 ;)

Ricken 10.03.2009 22:31

No i już 4-0 :D
Ładnie ładnie The Reds.

E:Tak apropo Bayernu to nie spodziewałbym sie przed tym dwumeczem że tak rozjedzie Sporting 11 bramkami przewagi :o

killzone 10.03.2009 22:33

A Bayern... 6:1 ze Sportingiem a w dwumeczu 11:1 :shock::shock::shock:

Tobi1906 10.03.2009 22:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez killzone (Post 690506)
A Bayern... 6:1 ze Sportingiem a w dwumeczu 11:1 :shock::shock::shock:

Chciales powiedziec 7-1 :)

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:28.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl