![]() |
Ej kto poda linka na mecz Chelsea-Juventus bo mam problemy a zależy mi na tym meczu : <
|
|
ale sędzia poleciał w kulki Liverpool ma róg, a ten kończy połowę ;/
|
No i zaczyna sie rysowanie:rotfl:
Maskerano?? jakis nowy GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOl hehe Real dostaje 0-1 |
Real - zero atutów.
LFC zagrał jak to on za Beniteza, taktycznie, z głową. Mecz strasznie nudny ale bardzo się cieszę, że The Reds wygrali. Wydaje mi się, że sprawa awansu jest rozstrzygnięta. Walk on! Walk on! :) |
Żygać mi się chce tą LM. Człowiek nastawił się na dobry futbol a mecz tragedia. Ja chcę naszą polską ekstraklasę !
|
słabo Real, rozczarowałem się. To już nie ten zespół, który napędzał Roberto Carlos, a Morientes i Raul strzelali z każdej pozycji. Tak, wiem, to było 5 lat temu :(
A może i Marszałek ma rację: tutaj oglądaliśmy zderzenie mózgów taktycznych, więc mecz był nudny jak partia szachów. W naszej OE takich mózgów nie ma, więc akcje są ciekawsze. |
Real nic, dno, wielkie zero ;] Mecze LM są ewidentnie taktycznie grane i tylko takie kluby mają prawo bytu. No chyba, że spotkają się dwa grające ofensywnie vide Lyon-Barca.
|
Chyba wielu z nas rozczarowało się zarówno wczorajszym meczem Interu, jak też dzisiejszym - Realu. Partia szachów może być ciekawa, ale raczej dla miłośników tej dyscypliny. "Solą" piłki nożnej są bramki, może zwłaszcza w ostatnich minutach. Po dzisiejszym starciu ekipa Beniteza jest w dużo lepszej sytuacji. Zobaczymy, co Rafa wymyśli na rewanż.
|
Wygląda na to, że Wawrzyniak nie będzie zbyt miło wspominał debiutu:
http://sport.onet.pl/0,1248711,1923393,wiadomosc.html Zaskakująco wysokie zwycięstwo Bayernu w Lizbonie....5-0 robi wrażenie:shock: |
Cytat:
|
Cytat:
Tak jak " Rołben " albo od 3 minut słychać " Liverpool, Liverpool... ! " - Szpakowski: " teraz słychać kibiców Realu " :rotfl: Emerytura, Szpakowski emerytura ! Cytat:
No ale na szczęście rusza nasza POLSKA liga ! :) Cytat:
Brawo dla podopiecznych Beniteza za konsekwentną grę. |
Liverpool wygrał to + lecz mecz na niskim poziomie. Liverpool grał taktycznie, a Real był cieniem samego siebie. Zero polotu w grze, brak przemyślanych zagrań. Jedynie Robben coś próbował grać. Awans nie jest przesądzony, lecz wiadomo kto raczej ma większe szanse.
|
Cytat:
|
A zauważyliście, jak na początku w tej czołówce, pokazany był nie stadion Santiago Bernabeu, tylko....Vicente Calderon, stadion Athletico...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
licoo - ale tu jest pewna różnica. Wisełka - to NASZA drużyna, której kibicujemy, cieszymy się z sukcesów (typu mistrzostwo) i rozpaczamy po porażkach (jak z PAO, gdzie odpadliśmy przy pomocy sędziego Rileya). Bayern, ManU, rosyjskie Chelsea czy inne arabskie ManCity - nie obchodzą nas tak bardzo. Nasz emocjonalny stosunek do nich może być żaden (pomijam pojedynczych fanatyków ManU czy np. Barcy).
Dlatego dla mnie osobiście większą rangę ma mecz Wisełki z Barcą w kwalifikacjach LM czy nasz awans do fazy grupowej PUEFA po szczęśliwym finiszu z Iraklisem w Salonikach, niż wszystkie puchary Manchesteru, Bayernu, Porto, Realu i innych ekip razem wziętych. Kwestia, komu sie kibicuje: swoim (nawet w lidze), czy obcym. |
No to po Realu... :)
|
kurde ale Redsi pieknie grają. Real nie istnieje. tu dobra relacja, działającego kanału szukałem 2 kwadranse meczu http://atdhe.net/live-tv-4712.html
|
Dobrze niech Redsi wygrają :D Meczu nie oglądam, słyszałem ze arbiter popełnił jakieś dwa poważne błędy, mozecie je podać ?? ??Ja tam sie ciesze ze juz Bayern prowadzi 4:1 :) :)
|
Jak Ktos zna wyniki meczy to niech podaje na biezaco ;) z gory thx
|
Mecz Liverpool- Real Madryt dobre ale, jednostronne spotkanie, Real nie miał praktycznie żadnej okazji tylko po strzale Snajdera. Liverpool gra kapitalnie szybka , dokładna piłka klepią Real jak chcą 2-0 do przerwy ale to chyba nie koniec emocji :) , jak Real chce jeszcze pograć w L'M to musi strzelić 3 bramki szans wielkich nie ma ale ciekawie się zrobi jak strzelą bramkę :)
Bayern miażdży nie dość, że po pierwszym meczu miał awans w kieszeni to do przerwy 4-1 prowadzi z biednym Sportingiem :) |
Cytat:
Bayern- Sporting 7:1 Juventus- Chelsea 2:2 Panathinaikos- Villareal 1:2 Liverpool- Real 4:0 EDIT: Dzieki Killzone. Mam nadzieje ze to 1:2 dla Chelea sie nie sprawdzi. Takie dobre mecze, a w TVP żadnego nie ma ;/ |
Cytat:
Liverpool gra super, na nic nie pozwalają Realowi. Kolejny świetny mecz Ikera, gdyby nie on to byłoby cieniutko.:D VeB ;] |
Liverpool juz 4-0!
panathinaikos 1-2 ;) juve 2-2 i graja w 10 bayern 7-1 |
Nitrox
Juve remisuje z Chelsea 1:1 ;) |
No i już 4-0 :D
Ładnie ładnie The Reds. E:Tak apropo Bayernu to nie spodziewałbym sie przed tym dwumeczem że tak rozjedzie Sporting 11 bramkami przewagi :o |
A Bayern... 6:1 ze Sportingiem a w dwumeczu 11:1 :shock::shock::shock:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl