![]() |
Ja nie mogłam uwierzyć w to, co zobaczyłam w nocy na oke. Dopiero, jak dostałam wyniki do ręki, to do mnie dotarło.
Polski podst. 83% Angielski rozsz. 87% Biologia rozsz. 82% :D Chemia rozsz. 95% :D Fizyka rozsz. 93% :D Czyli najprawdopodobniej Wydział Lekarski Collegium Medicum UJ :D |
Mam nadzieję.... W zeszłym roku na AP był wysoki próg na te kierunki i boję się że w tym roku może być jeszcze wyższy:/
Kto z Was startuje jeszcze na AP na Administracje/Stosunki Międzynarodowe/Politologię ?? Jakie macie wyniki?? |
Dandrew, ja w 1 kolejnosci startuje na Filologie Angielska, pozniej Administracja i Politologia. Wie ktos jak wyglada sprawa z akademikami AP ?
|
Cytat:
|
Jaką polecacie uczelnie na której nic sie nie będzie trzeba uczyć i w miarę jak najrzadziej sie będzie chodziło na zajęcia tzn nie częściej niż raz na 2 tyg :)
|
W zeszłym roku na AP na administrację było 30 osób na miejsce, a na stosunki międzynarodowe 37 osób na miejsce, więc to raczej odpada:)
|
nie jest takie ważne ile jest osób na miejsce, tylko jaki poziom te osoby reprezentują....
coż, poczekamy to zobaczymy:) 11lipca wyniki.... |
Krótka piłka z mojej strony.
Jak sie składa wniosek o wgląd pracy? Gdzie to sie robi i jak to trzeba napisac ? |
Polski rozszerzony - 60%.
Niemiecki - 84% WOS - 67%. Geografia rozszerzona - 57%. |
Moje wyniki:
(wszystko rozszerzone) Polski - 64% Angielski - 95% WOS - 46% WOS i tak wiedziałem, że słabo napiszę więc mnie to wali, bardziej martwi mnie polski :/ |
Przy internetowej rekrutacji mam maly problem. Natknalem sie na
Dane WKU Dane ogólne WKU Stosunek do służby Kategoria wojskowa Stopień wojskowy Książeczka wojskowa Seria i nr książeczki Data wydania - - Organ wydający i w stosunek do sluzby mam wybrac odroczony,przedpoborowy czy poborowy? Odroczenie mam do dzisiaj. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wie ktos moze gdzie trzeba zkladac odwolanie sie od swojego wyniku??
|
Okręgowa Komisja Egzaminacyjna na ul. Focha
|
I po maturze. Poszło całkiem nieźle, choć zawsze mogło być lepiej. Wszystko podstawowe -
Pisemne : Polski - 69% Historia 72% Angielski 92% Ustne: Polski - 100% Angielski 80% Życzę wszystkim kibicom Wisły pomyślnej rekrutacji. :) |
Polski -74%
Angielski 92% Geografia 86% Wszystko podstawowe, ale zdane elegancko. Co z tego jak dla Gazety Wyborczej i tak jestesmy stadem bezmozgow ;-) Gratulacje dla wszystkich Kolegow i Kolezanek po szalu |
Ja też zdałem :D
I teraz pytanie z mojej strony. Gdzie byście polecili złożyć papiery na studia zaoczne z maturą z geografii, byle nie było matematyki ? |
zdałem :D
polski 70% angielski 62% niedosyt...:/ Geografia 70% roz zobaczymy...może na AGH gdzies się zachacze żałuje że maty nie pisałem :D |
A ja miałem dopiero dziś wyniki
Zdane i to całkiem nieźle:D! angielski podst 96% geografia rozsz 90% matma rozsz 86% no i polski jak na mnie to również dobrze 61% Wydział ZiKS UJ - idę do ciebie:D |
ma ktos pojecie o tym jak trzeba zdac mature by dostac sie na filologie angielska AP ?
|
No właśnie , ma ktoś ? Chyba nie, pyałem juz o to ile trzeba było mieć punktów rok temu aby dostać się na dany kierunek i niestety nikt nie wiedział. Ale co tam, rok rokowi nie równy, teraz może być łatwiej lub trudniej... zależy od zaintersowania i poziomu składających.
|
takie pyatnie: Czy ktos sie orientuje jesli mam poprawke z jakiegoś przedmiotu to jak jest ze studiami zaocznymi np: na AE czy bedzie moze jaka rekrutacja we wrzesniu?
|
Na zaoczne powinieneś się dostać beż żadnego problemu. Czasem nawet we wrześniu jest dodatkowa rekrutacja na studia dzienne (astronomia na UJ :))
Z każdym rokiem próg jest inny, ale mając około 80% powinno się bez problemu dostać |
wszystko ok tylko z biologią masakra..
.. testy sprawnościowe zaliczone, papiery złożone i pozostaje czekać na przyjęcie albo poprawka w sierpniu (?) powodzdenia ;) P.S. Ania - respect ;] |
czy ktos z was uiszczał oplate rekrutacyjna na AP z inteligo ? na 1 kierunek oplata doszla po kilku minutach na 2 pozostałe czekam juz godzine, jest napisane, ze powinna dojsc szybko wiec tak profilaktycznie pytam jak to było u was.
|
czasem trzeba czekac i caly dzien.
|
A to nie jest tak, że wystarcza im kwitek od wpłaty uiszczonej na np. poczcie?
|
lodecki, a nie zaplaciles czasem kasy na jedno konto? Na kazdy kierunek dostajesz inny numer konta
|
czy komus na pk zmienił sie status płatności?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:57. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl