![]() |
Jedyne co umiesz to obrazac :-) typowe kiedy ktos na twoim poziomie nie potrafi odpowiedziec na rzeczowe argumenty :-)
Nie boli mnie to wolfy, po prostu taki jestes :-) trzeba ci wybaczyc chlopie :-) |
Cytat:
To co tutaj Tworzysz to mieszanina pomówień, plotek i gdybań które są sprzeczne z prawdą (vide wejście Kwietnia). To nie argumenty, o rzeczowości już nawet nie wspominam. A wszystko dlatego bo Kuba udzielił normalnego wywiadu po powrocie na boisko po niemal dwuletniej kontuzji i puściły zwieracze :rotfl: No i co Ty nie wiesz o Blaszczykowskim, ho, ho! Jakbyśmy wiedzieli to co Ty... Ech. Daj se siana. |
Wiem to co jest dostepne w internecie. Wystarczy chciec poczytac :-) Nie trzeba miec zadnej wiedzy tajemnej, co mi co chwila imputujesz :)
Piknik dobrze cie zdiagnozowal zanim zaczales swoje popisy :-) |
Cytat:
Piknik zdiagnozował mnie, Ty Błaszczykowskiego, ja Ciebie, na diagnozowaniu KOALIK-a pewnie kilka doktoratów na Babińskiego obroniono. Wszyscy zdiagnozowani, możesz iść spać. |
@skarabeus
Pamiętaj z kim dyskutujesz. Chłop bronił Brzęczka jak niepodległości. Do Sobola przyp..... się nawet po wygranej w Gdyni. Dla takiego Jakub to będzie legenda choćby przez jego rodzinne konszachty Wisła skończyła w 4 lidze. Tylko Królewski daje nadzieje, że tak się nie stanie... |
A moze to Kuba jest? :D
|
Cytat:
Prostuję tylko dlatego że nie takie majaki traktujecie jako prawdę objawioną... |
Ja nie mogę pojąć jednego jak można spuścić klub do 1 ligi i nie mieć sobie nic do zarzucenia odpierdalajac przy okazji dziwne akcje z cieszynkami i szmatami na płocie. Ale jeszcze bardziej mnie dziwią osoby które najchętniej bileterowi o.......ily by kolbe razem z jajcami. A dla tych którzy twierdzą ze bez Puchatka byłby koniec Wisły odpowiem ââ Lepiej z mądrym zgubić niż z głupkiem znaleźć
|
jak nic do zarzucenia , przecież przyznał że zajebał
|
Przestałbyś ironizować ...
|
a co mam z trollami dyskutować na poważnie ? (i nie pisze teraz o PAWLE)
|
Durne wrzutki to nie dyskusja...
Zresztą o czym tu dyskutować, efektem światłych rządów legendy było 10 miejsce w 1 lidze. Całe szczęście pozbawiony został wpływu na zarządzanie i efekty widać od razu. |
Tylko ślepi nie chcą dostrzec, że klub się staczał pod batutą Kubusia, a kiedy ten został odsunięty od jakiegokolwiek wpływu to drużyna się rozwija.
|
Ktoś mi wytłumaczy dlaczego "bileter"? :help:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Przy czym wkurzające jest obwinianie jedynie Kuby za tamtą sytuację, bo on tylko występował w imieniu całej drużyny jako jej przedstawiciel (kapitan), a biletów chcieli wszyscy, bo PZPN im to obiecał.
|
Cytat:
Tak samo jak afera z dachem na narodowym. Teraz pamiętają o tym tylko hejterzy. |
Cytat:
I widać też kto miał wtedy rację. |
Widzę, że koledzy @skarabeus i Piknik już zdążyli wytworzyć całe teorie na temat mojego wpisu, że JB16 to "piłkarz ponad podziałami". Doszli nawet do tego, że tacy jak ja to nie wiedzą, skąd się inflacja bierze.
Nie zauważyli tylko jednego: napisał o JB16 jako piłkarzu a nie działaczu... Ale jak to mówi przysłowie: szewc bez butów chodzi. Chcieli być śmieszni to się ośmieszyli. |
Fajnie, że Kuba wrócił jako piłkarz. W tym był zawsze bardzo dobry i może pomóc w walce o awans.
Kuba jako działacz jest bardzo, ale to bardzo słaby i mam nadzieję, że po sezonie albo inwestor albo Jarek wykupi jego udziały. Szacunek za karierę ale im szybciej wyjdzie z Wisły, tym lepiej ;) |
halo, halo
- nie mam żadnej wiedzy "insajderskiej", ale to nie przypadkiem Piszczu i Błaszczu trzymali razem, a Lewy od nich odbijał??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale co my tam wiemy, tutaj są insiderzy którzy wiedzą skąd się bierze inflacja, to ja się wolę nie odzywać bo jeszcze mnie zdiagnozują... |
Cytat:
|
Cytat:
|
https://www.youtube.com/watch?v=zkL1Wr9tntM
Już są! Wideo kulisy - niepublikowane nigdzie indziej smaczki, rozpierdoI na trybunach, powrót legendy, zakulisowe rozmowy, ujęcia z wiślackiej szatni, Jarosław Królewski jako DJ i wiele więcej z meczu Podbeskidzie 0-3 Wisła. |
Cytat:
Zobaczymy - od jakiegoś czasu wziął sobie na wstrzymanie w zakresie swojej aktywności medialnej - ciekawe jak długo wytrzyma. Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl