![]() |
Cytat:
z jednej strony wymagasz profesjonalnego klubu, z drugiej chcesz wpadać kopaczom na trening - logika na poziomie szympansa ludzie to jest tylko piłka - tych którzy sie sprawdzają po prostu zwolnić - tak jak w kazdej cywilizowanej firmie. |
Cytat:
https://www.sport.pl/pilka/7,65081,2...i-skopani.html |
zgadza sie, ale to nie oznacza, że jeżeli wśród przykładowo kibiców BVB (jako przykład profesjonalnie zarządzanego klubu) znajdzie się banda patusów, którzy stwierdzą, że za słabą formę trzeba Hummelsa powiesić do góry nogami i ogolić mu publicznie jaja, to to jest ok?
|
No nie jest, nie mówię, że popieram takie działanie bo to skrajny sebizm :D po prostu tłumaczę, żę idioci trafiają się wszędzie i profesjonalnie prowadzony klub z automatu nie wyklucza, że do takich akcji nie dojdzie. W drugą stronę to działa tak samo, to, że do takich sytuacji dochodzi nie znaczy, że klub jest nieprofesjonalny ;)
|
to inaczej - z profesjonalizmem mamy na bakier, nie dorzucajmy jeszcze sebizmu (mega fajne określenie :) )
|
Cytat:
Legioniści już oberwali, nasi są drudzy w kolejce. Czy to pomoże? Raczej nie, mamy tu wybuchową mieszankę totalnych ogórów w większości pozbawionych ambicji, prowadzonych przez jakiegoś słowackiego kosmitę, do tego Kuba w szatni. Może do tego nie dojdzie. Fajnie żeby z BBT wygrali, nie dlatego żeby nie dostać w zęby tylko - aby oddalić się od miejsca spadkowego. |
W liga+ mowili, ze karnego nie bylo (faul na Plewce) bo faul przed polem karnym. Zolta karta dla zawodnika Zaglebia i to druga czyli czerwien. VAR nie reagowal bo faul przed polem karnym
A dostal Plewka zolta |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A wy się oburzaliście że kibice rzucili trochę niewybrednych słów do kopaczy po meczu w Lubinie :)
https://weszlo.com/2021/12/12/kibice...y-w-autokarze/ |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Swoja droga - fascyjnujace to jest co tam sie dzieje - nie nasz cyrk nie nasze malpy - ale ja tego nie ogarniam - wszystko wina Loczka i Czesia ? |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Patologia to stojanow przez cały mecz, heheszki na whatsupie miedzy pepikami po oklepie w Łęcznej i w nagrodę eldorado w Banskiej Bystrzycy - to jest patologia, którą trzeba mocno tępić, albo niech zrzekną się wypłat jeśli nie wykonują obowiązków i bedzie sprawiedliwie.
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Celowy przekręt i tyle... |
https://youtu.be/VBsunP-xBSg
Piekne pozdrowienia na koniec, kiedy kopacze uznali, ze sie nasluchali i poszli do szatni. |
Pisałem kilka spotkań temu, część spraw wychodzi na jaw, część pewnie nie wyjdzie nigdy, a część dopiero, jak szatnia się trochę oczyści. Jest OGROMNY problem w szatni (podejście do obowiązków), zarówno u tych, którzy są bardzo długo w klubie, jak i u tych, którzy niedawno przyszli. Ważne, że wypłata na czas.
Nie moja rola wywlekać brudy na światło dziennie. Rola włodarzy, by sobie z tym poradzili. Mały protip - korporacyjny sposób zarządzania tutaj nie pomoże. |
DeadOrAlive
Chyba wiem o czym piszesz. Problem polega na tym, ze juz co raz wiecej osob o tym mowi i za chwile sytuacja w szatni stanie sie tajemnica poliszynela. Glownie Ci z szatni, ktorym to przeszkadza o tym mowia tu i tam i wcale im sie nie dziwie. Tez by mnie ...._ica brala. |
Cytat:
Winny akurat temu nie jest trener tylko zarząd, a problemy zaczęły się o wiele wcześniej, kulminacja była za Hybali z cyrkiem Błaszczykowskiego jako najniższym punktem. Wtedy stało się jasne że nie liczy się wynik sportowy a klub to zabawka kilku osób. |
Jak coś wiecie, to powiedzcie, bo od "wiem, ale nie powiem" to jest już z tysiąc pseudoinformatorów na twitterze.
A jak nie macie zamiaru mówić, to nie piszcie w ogóle. |
też jestem za tym, żeby ten kto wie, naświetlił problemy. może łatwiej nam będzie zrozumieć pewne kwestie. chociaż braku zaangażowania nie idzie w żaden sposób zrozumieć
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:14. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl