![]() |
Cytat:
|
Aż wam piana z pyska leci tak się pultacie. Piszę tylko, że teoretycznie ładnie by ta druga linia wyglądała z Meliksonem, a tu już ryje zapienione.
A jeśli chodzi o plotki to ciekawa sprawa z tym Milinkoviciem. Swego czasu Barcelona interesowała się nim. |
Cytat:
|
Coś tam gdzieś jeszcze zagrał nie pamiętam już, chyba Szewczyk wrócił z wypożyczenia, na tą ligę to co mamy może wystarczyć, byle tylko zacząć punktować na wyjazdach.
|
Fryc zagrał cały mecz z Widzewem i wywarł na mnie pozytywne wrażenie często się podłączał do pomocy i w obronie był solidny ale wiadomo ze to była tylko ostatnia drużyna ligi,ja dałbym mu szanse.
|
jeśli w Portugalii płacą tak jak mówi Cleber to raczej powinno nas stać na tych panów:
PO http://www.transfermarkt.de/en/claud...er_162532.html prawy obrońca z 6 w portugalskiej lidze CD Nacional, ofensywnie nastawiony, w każdym sezonie spora ilość bramek i asyst, a w jednym nawet 10 bramek, ponad 90 meczów i 21 bramek w portugalskiej lidze jak na obrońcę robi wrażenie ŚO http://www.transfermarkt.de/en/tiago...ler_25211.html środkowy obrońca z ostatniego Paços Ferreira, ponad 100 meczów na zapleczu portugalskiej Primeira Liga, a także 60 spotkań w niej w samej ŚP http://www.transfermarkt.de/en/andre...ler_41786.html ponad 100 meczów w najwyższej klasie rozgrywkowej Portugalii, z epizodem w rumuńskim Cluj, łącznik mogący grać w ofensywie jak i defensywie, 9 meczów w portugalskiej U-20 i 1 bramka DP http://www.transfermarkt.de/en/leone...ler_85753.html defensywny pomocnik z 5 w lidze Vitórii Guimarães, ponad 100 meczów w najwyższej klasie rozgrywkowej |
Jeszcze musimy kogos przekonac zeby tu gral, przejscie z ligi portugalskiej do polskiej to spora degradacja, jak komus damy tysiac czy dwa euro wiecej, to nie wystarczy.Inna sprawa to wypozyczenia pilkarzy, na tej zasadzie mozna naprawde niezlych grajkow na rok sobie zalatwic i placic kontrakt po polowie, ale Wisla nie chce tego zastosowac,choc moim zdaniem to by bylo bardziej logiczne niz te testy, ktorymi sie wyglupiamy.
|
Dudka
Smolarek Jeleń jeśli by tym bezrobotnym Panom zaproponował jakieś ciekawe warunki do końca sezonu np. coś w stylu 100k euro pod warunkiem zdobycia MP, a jeśli nie to połowa tej kwoty; osobiście myślę, że Ci goście przy Smudzie mogli by odpalić i dać nam dużo dobrego, a jeśli nie to pożegnalibyśmy bez żalu nie wiele na tym tracąc.. |
100k EURO!? Czy Ty się człowieku dobrze czujesz? Za pół sezonu? Zawodnikom, którzy boisko widzieli ponad pół roku temu?
|
Cytat:
|
http://www.transfermarkt.co.uk/en/ra...ler_99499.html
to prawdopodobnie ten napastnik co go Żuraw znalazł. |
Skąd Twoje przypuszczenia że to ten?
|
Cytat:
|
Cytat:
Jeleń lubię go trochę bardziej ale proszę, od kiedy odszedł z Auxerre to tylko cień piłkarza. Dudka dla mnie wielka niewiadoma, może i warto by było coś mu zaproponować, ale wymagania ma chyba większe niż Wisły możliwości. |
A Smolarek to czasem u Sułtana Bruneii nie gra? ;)
|
Jeleń też nie jest taki stary moim zdaniem przy Smudzie mógłby się odbudować.
|
Jeleń już pokazał w Podbeskidziu. U Smudy by nagle nawrotu 180 stopni nie zrobił. Kiedy napastnik się wypali to są małe szanse na odbudowanie się.
Dudka - jak pisali wyżej --niewiadoma-- gdyby nie miał wymagań dużych to do końca sezonu można z opcją przedłużenia o kolejny rok, ale taki ruch jest kompletnie ryzykowny i nie przyszłościowy, nawet zważając na naszą sytuację finansową. |
Cytat:
|
Cytat:
|
To był pokazowy mecz i tylko jeden.
|
Cytat:
|
no i git, dawac go, Paiszao byl gorszego klubu a jak wymiata
|
Cytat:
Bardo sympatyczny facet. Bramki ładował w Auxerre i LM ehh.. W Podbeskidziu wyglądał dennie, a facet z takimi UM powinien się wykazać przynajmniej tymi dwoma akcjami. |
W tym momencie jakiekolwiek dywagacje na temat przydatności Jelenia lub Dudki nie mają sensu.
Prosta przyczyna - obaj nie grali w piłkę od przynajmniej pół roku. Oczywiście można byłoby zapewne usłyszeć, że "cały czas pozostawałem w rytmie treningowym" ale w mojej opinii to jest po prostu robienie komuś wody z mózgu. Wisła w tym momencie jest już w połowie okresu przygotowawczego i to zapewne po tej dużo cięższej części w której pracowano przede wszystkim nad motoryką. I to jest właśnie argument numer dwa, który skreśla tych piłkarzy. Ich zakontraktowanie zapewne skończyłoby się na graniu ogonów w meczach o stawkę, co dodatkowo nie pozwoliłoby na powrót do odpowiedniej formy. A taki piłkarz jak Jeleń przede wszystkim potrzebuje ogrania i dopiero wtedy funkcjonuje tak jak należy. |
Jeleń jest szybki jak jeleń i potrafi strzelić w sposób nieprawdopodobny.Jak jest okazja brać go, Legii na 90% strzeli :), A po roku przerwy może mieć rozsądne oczekiwania.
To już nie jest młodzian... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
połowa okienka mija, a Quintana dalej w Jadze, jakoś ci Niemcy się nie rzucili, jakby dał Sarkiego z jakąś kaską to byłby terror z przodu:
----------------Brożek-------------- Guerrier-Garguła-Stilic-Quintana |
Cytat:
|
Cytat:
|
Heja i do przodu ! :D
|
Cytat:
|
Cytat:
nie mówię, żeby tak grać cały sezon bo skończyłoby się to nieciekawie w meczach z Legią czy Lechem ale na dno tabeli z którym mieliśmy w ostatnich czasach sporo problemów i co najważniejsze traciliśmy sporo punktów coś takiego było by wg mnie skutecznym lekiem, wychodzimy na pełnej ....ie, totalnie dominując strzelamy takiemu Podbeskidziu czy Widzewowi 3 bramy w pierwszej połowie, drugą jedziemy np z kontry i taka sytuacja ;) http://vpx.pl/i/2014/01/28/1zqw2x.png |
Wszystko pięknie ładnie ale gdzie miejsce dla Chrapka?
Myślę że warto go ogrywać.. |
chyba ....a w fifie
wychodzimy na Widzew czy Podbeskidzie których punkty to są życie i ich dominujemy? Chyba Ty. nie za bardzo kumam o co chodzi z Quintana na boku. Kupiliśmy go?? |
Na gwałt potrzebujemy skrzydłowego... Defensywny pomocnik nie jest aż tak pilną potrzebą. No chyba, że Guła zostanie ustawiony przy linii tak jak w Bełchatowie
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
a co ku.rwa mamy grać z nimi równy futbol? może liczyć na kontry? a może ku.rwa nadal klepać z nimi remisy bądź porażki po 1:0? :shock: |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:24. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl