Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Polityka transferowa Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8819)

Eleusis 27.06.2009 15:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fialo (Post 752304)
Jirsak, któremu tak wszyscy niewiadomo czemu cisną i nazywają go "wielką porażką polityki transferowej Bednarza" gra chyba całkiem niezłe zawody. On jest naprawdę dobry, ale ma pecha bo Skorża woli dużo słabszego, moim zdaniem, Diaza, który nadaje się bardziej na skrzydło, niż do środka.

Zgadzam się. Ja także widzę Diaza na lewej pomocy, mógłby wreszcie sobie pokiwać, a jest zawodnikiem dość szybkim.Jirsak jeśli dobrze przepracuje przygotowania to możemy mieć z niego pociechę:D

Krystian168 27.06.2009 15:45

Po tym co pisało w relacji to chyba mamy w końcu bramkarza...

ale poczekajmy na oficjalny komunikat...

Eleusis 27.06.2009 15:50

Przydałaby się jakaś prezentacja wideo, jak wcześniej z Ilizim i Vanstrattanem - wiadomo że to za wiele nie powie, ale jednak ciekawie byłoby go obejrzeć.

piter116 27.06.2009 16:00

Cytat:

Nurković blisko Wisły
W trakcie meczu z Rużomberokiem z bardzo dobrej strony pokazał się testowany przez Wisłę bośniacki bramkarz, Adis Nurković.
Zawodnik występujący dotychczas w NK Travnik wystąpił przeciwko słowackiej drużynie przez pełne 90 minut, w trakcie których popisał się kilkoma udanymi interwencjami. Wydaje się, że ten test może ostatecznie przypieczętować pozytywną decyzję o transferze Bośniaka do Wisły.

Zaraz po zakończeniu spotkania trener Skorża udał się na naradę do dyrektora sportowego Wisły, Jacka Bednarza. Tematem dyskusji ma być właśnie osoba Nurkovicia. Menadżer zawodnika podkreślił, że jeszcze dziś powinny zapaść wiążące decyzje w tej sprawie, natomiast Skorża uchylił rąbka tajemnicy mówiąc, że "dziś czekają nas dwa ważne momenty".
http://wislasoccer.com/news_item_10814.htm

Krystian168 27.06.2009 16:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez piter116 (Post 752322)

czyżby podpisanie kontraktów z Bożokiem i Nurkoviciem ?

WhiteStarDvisionTheBest 27.06.2009 16:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Krystian168 (Post 752324)
czyżby podpisanie kontraktów z Bożokiem i Nurkoviciem ?

pewnie tak.

fcb4 27.06.2009 16:28

Oby dzisaj ktoś był zakontraktowany....

sharkey 27.06.2009 16:30

Ja myślę że Nurkovic musi jeszcze poczekać, a te 2 ważne momenty, o których mówił Skorża to pewnie podpisanie kontraktów z Bożokiem i Carlinhosem

fcb4 27.06.2009 16:34

Ale sam menedzer Nurkovicia powiedział ze pojedzie on na oboz z wisła tylko wtedy jak podpisze kontrakt a podobno ten bramkarz był przez dłuzszy czas obserwowany.Jak by juz mieli podpisac z kims kontrakt to stawiam na Nurkovicia i Bozoka ale nie ma co gdybac zobaczymy oby nareszcie były jakies tfansfery...

nicolas 27.06.2009 16:34

bardzo proszę o krótką piłkę

jakiś czas temu pisano o zainteresowaniu Trajce Nikovem, bramkarzem z Macedonii. Na jakimś YT dobrze się prezenotwał, nawet w jakichś tam eliminacjach puefa z jakimś cypryjskim zespołem wyciągał niemożliwe piłki. Tymczasem dziś testuje się Adisa Nurkovića. Co z tym pierwszym?

PotiWisla 27.06.2009 16:37

Pewnie nie spodobał się sztabowi szkoleniowemu.Odesłali go do domu i już nigdy się z nim nie kontaktowali.

WHITE*STAR 27.06.2009 16:52

Wszystko fajnie, dwa kontrakty (Bożok i Nurković), tylko co z Carlinhosem? Jest w Krakowie chociaż?

Eleusis 27.06.2009 16:56

Wystarczy spojrzeć stronę czy też dwie w tył albo poszukać na internecie żeby się dowiedzieć że Bożok wyjechał i kontrakt prawdopodobnie będzie podpisywał 1 lipca, a Carlinhos ma potwierdzić swój status-czyli że jest wolnym piłkarzem.

fcb4 27.06.2009 16:56

Myślę że ten sparing z Rużomberokiem był jednym z warunków żeby wisła zakontraktowała Bozoka...

klubus 27.06.2009 16:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fcb4 (Post 752346)
Myślę że ten sparing z Rużomberokiem był jednym z warunków żeby wisła zakontraktowała Bozoka...

raczej nie sądzę wisła lubi mecze z tą drużyną i od 3 lat w przerwie letniej gra z nią sparingi

rafalek 27.06.2009 16:59

nigdzie nie pisze, ze BOzok będzie podpisywał 1 lipca, tylko, że kontrakt będzie obowiązywał od 1 lipca, a to jest różnica. I też pisało, że ma wrócić do Krakowa w czwartek

lucekj 27.06.2009 17:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WHITE*STAR (Post 752343)
Wszystko fajnie, dwa kontrakty (Bożok i Nurković), tylko co z Carlinhosem? Jest w Krakowie chociaż?

a co to ma do rzeczy? Widziałem niedawno Gizę i Rogera w Krk, tzn ze jestesmy nimi zainteresowani?

WHITE*STAR 27.06.2009 17:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez lucekj (Post 752353)
a co to ma do rzeczy? Widziałem niedawno Gizę i Rogera w Krk, tzn ze jestesmy nimi zainteresowani?

Się człowieku nie bulwersuj... Chciałem tylko zapytać co się z nim dzieje.

Krystian168 27.06.2009 17:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez lucekj (Post 752353)

wiesz co ty teraz zrobiłeś ? :D jutro w gazetach info że Giza i Roger na celowniku Wisły :)

ręka mnie boli już od tego odświeżania strony oficjalnej :) niech w końcu będzie info o transferach :)

fanfan 27.06.2009 17:26

Szczerze mówiąc dziwnie to trener ujął "dwa ważne momenty" ja powiedziałbym ważny moment np bo jeśli dziś ktoś podpisze kontrakt z Wisłą czy to jeden zawodnik czy dwaj czy więcej to będzie jedna wspólna prezentacja piłkarzy więc jedno ważne wydarzenie ale też mam nadzieję że to chodzi o transfery. Ale ja nie powiedziałbym że na pewno będą to Bozok, Carlinhos, Nurković czy może Drozdowicz. Nie zdziwię się jeśli podpisze kontrakt ktoś inny kto jeszcze nie był wymieniany w kontekście przejścia do Wisły...

tylko_centrum 27.06.2009 17:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Krystian168 (Post 752361)
wiesz co ty teraz zrobiłeś ? :D jutro w gazetach info że Giza i Roger na celowniku Wisły :)

ręka mnie boli już od tego odświeżania strony oficjalnej :) niech w końcu będzie info o transferach :)

Giza i Roger przechodzą do pasiastych :P mają pomóc w walce o ekstraklase :D "info pewne nietelefoniczne"
hahaha

sayek89 27.06.2009 17:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fanfan (Post 752368)
Szczerze mówiąc dziwnie to trener ujął "dwa ważne momenty" ja powiedziałbym ważny moment np bo jeśli dziś ktoś podpisze kontrakt z Wisłą czy to jeden zawodnik czy dwaj czy więcej to będzie jedna wspólna prezentacja piłkarzy więc jedno ważne wydarzenie ale też mam nadzieję że to chodzi o transfery. Ale ja nie powiedziałbym że na pewno będą to Bozok, Carlinhos, Nurković czy może Drozdowicz. Nie zdziwię się jeśli podpisze kontrakt ktoś inny kto jeszcze nie był wymieniany w kontekście przejścia do Wisły...

Nurković i Drozdowicz, być może ich miał na myśli Skorża.

Styk83 27.06.2009 17:40

Cebanu na testach w Bytomiu
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...nu_na_testach/

wiec jest cos na rzeczy z bramkarzem

martinius028 27.06.2009 17:47

Ciekawe na jakiej zasadzie byłby transfer Cebanu wypożyczenie czy definitywny?

rafalek 27.06.2009 18:00

http://www.wislasoccer.com/news_item_10815.htm

Czyli dziś wieczorem możemy się spodziewać informacji na temat wzmocnień.

KuLwIk 27.06.2009 18:01

Emil Drozdowicz narazie nie jedzie do Austri..

Pewnie już przed meczem tak postanowili i za dużo sobie nie pograł.
www.wislasoccer.com

Tylko_Wisła! 27.06.2009 18:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KuLwIk (Post 752388)
Emil Drozdowicz narazie nie jedzie do Austri..

Pewnie już przed meczem tak postanowili i za dużo sobie nie pograł.
www.wislasoccer.com

Szkoda chłopa może by coś z niego było...

Wojtas 27.06.2009 18:16

Z słow Janasa czy Bednarza mozna wywnioskowac ,ze na jakies ruchy transferowe sie zanosi i co wazne jest pospiesch zeby nowi dolaczyli do druzyny juz na pierwszym obozie.

Zgranie i nawet poznanie samej druzyny kazdy "swiezak" przechodzi inaczej ,ale to tez zalezy jaki to typ charakteru ,np Wtorek wszedl do zespolu szybciutko bo to raczej charakter otwarty a Tomek Jirsak ze swoim troche introwertycznym charakterem potrzebowal toche czasu.

Cieszy ze widac ze jakis ruch w nast tyg sie szykuje :)

I co najwaznsziejsze ,chyba znalezlismy bramkarza ,ktory dobrze wypadl na sparingu i nie byl z łapanki ani z DVD i youtube.
trzeba sie cieszyc :) :)

rafalek 27.06.2009 18:20

Wg Janasa już dziś są prowadzone rozmowy, więc wieczorem, jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem, możemy się spodziewać informacji transferowych

fanfan 27.06.2009 18:26

Na innej stronie mówiono podczas relacji z tego meczu że jest pewien czarnoskóry gość który przypomina piłkarza ;/ a może to teraz z nim Bednarz negocjuje warunki kontraktu?

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:53.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl