![]() |
Usiłuję zakupić bilet na mecz z koroną, i nie działa opcja zapłać teraz :/ ktoś wie co może być przyczyną ? (regulamin sprzedaży zaakceptowany) ta sama sytuacja przy próbie na kompie i na komórce
|
mam tak samo
|
Lechu, LanceTS piszcie na FB do Wisły, odpowiedzą wam i pomogą naprawić problem :) Chyba ze ktoś z forum tak wcześniej miał więc musicie poczekać na odpowiedź
|
Cytat:
|
na Mozilli i IE nie mogę w ogóle wybrać miejsca. Co bym nie naciskał to żadne miejsce się nie zaznaczy. Na Chrome nie działa ten przycisk "zapłac teraz"
|
Cytat:
|
Nie zmiana tylko usunęli awarię, bo wczoraj nie dało się na żadnej przeglądarce kupić biletu, a dzisiaj już wszystko działa normalnie.
|
Cytat:
|
Mam taką propozycję. Drużyna chyba gra nienajgorzej, atmosfera wokół klubu coraz lepsza.
Możebyśmy tak się przeszli na mecz w przyzwoitej liczbie? www.bilety.wisla.krakow.pl |
Ostatnia szansa na 15% zniżki
|
Hop do góry! Kto jeszcze nie ma?!
|
Szykuje sie kozak frekwencja.
Brawo my! |
Fialo, rozumiem ze to był sarkazm :D
|
Cytat:
No przecież ma padać, co się czepiasz? No i piątek wieczorem? Mecz? Przecież trzeba się najebać na mieście. Do akcji na fans4club dołączyło ledwo 2300 osób. Jesteśmy słabi i tyle. |
Dokładnie tak naprawdę w KRK nie ma za dużo kibiców Wisły, dopiero jak studenty się zjadą to frekwencja skoczy o 2tys.
|
Cytat:
|
Czyli mówicie, że dzisiaj Wisła gra tak ? Ale nie no deszcz, pada kurde, jestem z cukru i wgl, na stadionie jest zimna kiełbasa, którzy wgl oni są w tabeli ? Na 6 ? E to nie opłaca się iść. Przecież na stadionach tylko biją, po za tym nie mam kasy więc sorry. A tak wgl to pójdziesz się ze mną dzisiaj najebać ? Bo wczoraj dostałem wypłatę i trzeba coś zaszaleć. Takie to wymówki mogą być przed dzisiejszym meczem :D
|
Cytat:
O tym, że trzeba potem postać w korku / pognieść się w busie O tym, że nie lubię jak mnie ochroniarz maca przed stadionem o tym , że uszy bolą jak najpierw ten spiker, potem te reklamy, a na końcu Ci bandyci z C. WSZYSCY NA MECZ! |
Marcinkrakwoj o ile dobrze pamiętam to w tym tygodniu Izolator Boguchwała gra u siebie mecz. Na ten mecz wszyscy z całej Polski jadą, podobno bilety droższe niż u nas :D. A tak na serio to widzimy się na stadionie :)
|
Chce zabrać znajomego na mecz, o 16:30 - 17 będą kolejki do karty kibica i biletów czy powinno być jeszcze ok?
|
wyrobicie sie spokojnie do 18
|
GonzoNS, ja zabieram tatę na mecz bo nigdy nie był i jedziemy 15:45 pod stadionem będziemy 16:30. Kumple mają mi pilnować miejsca w kolejce po bilety jak Tata będzie robił kartę kibica. Poproś kogoś nawet z kolejki żeby Ci trzymał miejsce jak już kolejka będzie rosła :)
|
Ciężko powiedzieć przed meczem z cracovią kolejek nie było żadnych, przed ostatnimi spotkaniami np. Górnikiem, Lechem itp kolejki były i żeby wyrobić na spokojnie kk i kupić bilet to te 1,5 h to absolutne minimum. Optymalnie to 2h.
|
krzag12, wiesz kolejki przed Górnikiem były bo karta jest ważna 2 sezony więc po sezonie dużej części się skończyła ważność tego bardzo przydatnego plastiku. A Lech jak to Lech zawsze przyciągnie trochę więcej osób niż zwykły mecz
|
Przed meczem z Lechią kolejki także były, ludzie kupowali bilety do przerwy na sektor C niektórzy wchodzili dopiero w 35-40 min meczu. Inna sprawa że jeśli ktoś to mądrze rozegra to jedna osoba może stanąć w kolejce po bilety a druga wyrobi sobie w tym czasie KK. Wtedy godzinka powinna wystarczyć.
|
Czy na mecz 10tego Gwiazdy dla BG bilety będą dostępne do kupienia on-line? wie ktoś coś?
a jeśli nie to czy można wymienić kilka voucherów z jednego konta? |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Ludzie chodzący na C muszą się zmobilizować, bo jeśli nie kupią 3 tysięcy biletów do niedzieli to nie będzie oprawy. Taki wydano komunikat... |
Cytat:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ialej_gwiazdy/ Jeśli chcesz wymienić w kasie to dużo osób pisze, że trwa to dość długo tak więc to też uwzględnij i nie zostawiaj na ostatnią chwilę. |
Wczoraj wymieniałem vouchery na bilety w kasie dla 14 osób. Tylko dwie miały karty kibica i z tym nie było problemów. Reszta osób musiała być wpisana ręcznie do systemu. Trwało to prawie 40 minut, więc jeśli myślicie, że jest to to takie hop siup to możecie się pomylić.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:16. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl