![]() |
wyskakuje mi taki komunikat
http://img684.imageshack.us/img684/1492/beztytuukpw.jpg co zrobic aby strona się normalnie otwierała? wie ktoś może....... |
zainstaluj inna przegladarke:) mozille lub opere:)
|
witam. Poszukuje zdjec boiska na Krowodrzy co jest koło kościoła św. Jadwigi.
Z góry dzieki ;) |
syeb trawiaste czy ze sztuczna nawierzchnia?
ze sztuczna niestety nie posiadam zdjec... :/ |
ze sztuczna nawierzchnia
|
ktoś się orientuje gdzie w Krakowie znajdę dziś otwartą jeszcze kwaciarnie?
któryś z kleparzy może? hala? EDIT wielkie dzięki. sprawdzę |
haeno na Nowym Kleparzu podobno non stop goście stoją z kwiatami, tak mi przynajmniej mówił.
|
Chciałabym kupić notebooka, takiego małego, lekkiego. Poza przeglądaniem neta ect, to obróbka fotek czyli żeby dało się ogarnąć na nim PS.
I najważniejsze - cena. Tak do 850zł. Czyli bez szału, ale myślę, że da się ogarnąć coś sensownego. Widziałam jakoś bilbord z promocją z Avas bodaj, ale nie moge w necie odszukać info. Mze ktoś wie co tam jest? Ktoś mógłby mi doradzić? Z góry dziękuję :) |
Cytat:
dzięki - z operą śmiga jak należy |
Jadł ktoś w tej knajpce koło rynku, co obok wejścia stoją dwie postaci z "Ojca chrzestnego"? W miarę elegancko? Jak jedzenie? I czy drogo? :)
|
Jest jakiś kantor w Krk gdzie mógłbym wymienić 5 euro :P
Poszukuję różnych stronek o tematyce wyborczej, na której znajdą się kandydaci, ich programy, wiadomości, aktualności. Nie chodzi mi o to, żeby to wszystko było na jednej stronie, może być kilka stron, każda dotycząca czego innego. |
I jeszcze jedno pytanie; czy jest dziś jakiś męski fryzjer otwarty dziś do 21 w centrum? Bardzo proszę o odpowiedź.
|
Szybkie pytanie i szybka odpowiedź.Czy dzisiaj będzie czynna giełda elektroniczna przy ul.Balickiej?
|
Cytat:
|
No niestety jest w bilonie 1 x euro i 2 x 2 euro
|
W Almie na Pilotów wymieniali po 3 zł, w CH Krokus na Bora też podobnie. To jeżeli chodzi o wymienianie bilonu.
|
dzis od 14;45 na polsacie jest mecz o 3 MIEJSCE Skry Belchatow?
czy to jakas powtorka.. bo patrze na programy tv i nic konkretnego w opisie nie ma, poza "final four w Lodzi" |
O 14;45 to chyba finał jest bo mecz o 3 miejsce był o 11:30
14:45 Dynamo Moskwa - Trentino Do końca nie wiem jak to jest bo w programie nie ma w ogóle meczu o 3 miejsce o 11:30. |
Mam pytanie ! w której gazecie, i w jaki dzień można spotkać dodatek ''piłkarz'' z wynikami np A klasy ?
|
Działa wam mecz Śląska z Lechem?? Bo nie mogę znaleść aktywnego stream-u
|
Cytat:
W poniedziałek najprawdopodobniej jest ten dodatek. E: markokrk już działa na Public Sport, była chwila przerwy ale juz jest ok. |
Jak nazywają się te "progi" na zakrętach? Chodzi mi to w biało-czerwone paski. Są one na każdym torze wyścigowym
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...006_Canada.jpg http://img526.imageshack.us/img526/4033/alonsoys8.jpg |
Cytat:
|
Cytat:
Chyba Tarki :p |
Cytat:
|
Cytat:
Dobra, mam - Kerb Dzięki ;) |
Kuzwa, albo jestem ślepy albo nie wiem co.
Zawsze jak patrzyłem to na allegro były Vlepki: "Stop Pedałowaniu", a dzisiaj ich nie moge znaleźć. Wie ktoś gdzie można je w Krk kupić? |
http://wiadomosci.wp.pl/gid,12225024...1,galeria.html
wie ktoś jak gdzie i kiedy używa sie tych "ciezarowek" ? bo do normalnych celi zeby przewieść z 1 miasta do 2 to chyba nie za bardzo ;d |
Takie ciężarówki jeżdżą np. na kopalniach odkrywkowych. Widziałem takie tylko,że nieco mniejsze,ale i tak zrobiły na mnie wrażenie.
|
Gdzie w Krakowie najlepiej kupic zestaw hantli (najlepiej sztanga lamana + 2 male + taleze)? Decathlon odpada
|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Interesuje mnie założenie konta FTP tak żeby założyć je na hasło i login ale żeby inni mogli pobierać bez hasła i nikt mi się nie włamał. Tylko jakieś sprawdzone żeby mi konta nie wywalili po kilku miesiącach i darmowe tak do 100mb na pliki tekstowe.
|
Podbijam :)
Cytat:
|
Pytanie.....
Zastanawiam się nad kupnem IPHON-a Zarazem, zależy mi na DOBREJ nawigacji. Czy ktoś z Was ma IPHONA z nawigacją i korzysta z niej ? Jaka jest jej jakość ? I co ważne, czy łącząc się w IPHONIE z nawigacją płacę, czy jest to bezpłatne ? |
Cytat:
|
Jak dojechać na stadion Hutnika oprócz tramwaji 15 i 17 (one są chyba obecnie nieczynne)?
Najlepiej gdzieś spod Bagateli. |
Cytat:
|
Tak jak powyżej ale zamiast spacerku wsiadz sobie w 4 albo 14 podjedz na lubicz albo mogilskie i po sprawie.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl