![]() |
Cytat:
Tak by potem łatwiej było to wszystko zrozumieć i ogarnąć :) |
Radziłbym ostudzić wasze gorące głowy. Kontrolowany przeciek w L+E wcale nie wróży nic dobrego. Według różnych krążących informacji, (tych realnych, a nie z L+E , która powielana była przez cały twitter jak małpki) - żadnego przejęcia nie będzie, a zabieg ten był zrobiony tylko i wyłącznie po to, by wstrzymać jeszcze część piłkarzy od składania wniosków o uregulowanie zaległości.
|
A co miałoby dać to wstrzymanie?
|
Co niby miałoby dać takie odwleczenie o parę dni tych wypowiedzeń ?
Podaj te realne źródła, to sobie poczytamy...i poznamy tych autorów. |
Cytat:
Taki zabieg by dał wielkie "G" bo czy by złożyli pisma jutro czy za 2 tyg to jeden pieron. Właściciela/inwestora nie znajdzie sie w tak krótkim czasie. |
Cytat:
|
Inweestor czyli sponsor frajer...
trzeba sie wpierw oczyscic z pijawek bo sytuacja sie powtorzy z 5 razy wiekszym problemem |
Cytat:
https://twitter.com/MiBiBialonski/st...790597632?s=19 |
a to Białoński już jest uznawany za wiarygodnego ?
|
^ Każdy kto pisze pozytywnie = wiarygodny, każdy kto negatywnie = "hurr durr co Ty wiesz alkoholiku, agencie TVNu" XD
|
Cytat:
Dodam, że w nowego sponsora w ogóle nie wierzę bo to bez sensu. Za miejsce na koszulkach dostajemy lekko ponad 1 mln złotych to czemu ktoś miałby rzucić parę baniek za nic? Myślę, że to oczywiście że w grę wchodzi jedynie nowy właściciel albo chociaż współwłaściciel. |
Jestem sceptyczny (ale ogolnie taki jestem z natury) i dopoki nie zobacze oficjalnego komunikatu o podspisanym porozumieniu i potwierdzeniu go przez obie strony taki pozostanę.
Mało wiarygodne wydają mi się informacje o spodziewanym kupcu/inwestorze który ma ocalić Wisłę w kontekście rozmów z zeszłęgo tygodnia, które już były same w sobie desperackie. Ich rezultat był wynikiem oceny sytuacji finansowej Wisły a nie braku woli do porozumienia lub jakis konkretnych warunków prawnych bądź biznesowych. Jeszcze pare dni temu nikt o innym potencjalnym zainteresowanym nie slyszał wiec nie sądze by w totalnej tajemnicy zarząd TS równolegle prowadził aktywne negocjacje z innym podmiotem. Za o wiele bardziej prawdopodobne uważam iż to ściema. Może jest jakiś sponsor ktory sypnie pare baniek , ugasi nieco pożar i pozwoli przetrwać może do lata (tylko nie wiem co mialby dostać w zamian :) ). Tylko że takich altruistów to nawet nie ma na siepomaga.pl .... |
Mam tak samo jak DysoN. Jak będzie oficjalne info, wówczas uwierzę.
Nagle wszyscy strzelają godzinami, datami, każdy coś wie, już ostatnio miało być wszystko pięknie i cudownie, a jak się skończyło wszyscy wiemy... |
Wydaje mi się, że to kolejne mydlenie oczu, gra na zwłokę, ściema dla piłkarzy.... Tak mi się zdaje - OBYM SIĘ MYLIŁ.
EDIT: Wygląda to jak ostateczny skok na kase z biletów na meczu z kuchenkami... (zachęta farmazonami na większą frekwencję). Tylko ten Baszczu (wpuszczony w maliny?) nie pasuje do sytuacji. |
Lepiej być Niewierym Tomaszem niż wierzyć obecnemu Zarządowi.
PMS powinni na taczkach wywieźć... |
mr_kwolf ja sugeruje iz wole zaczac od 4 ligi niz miec obecny uklad wlascicielski w Wisle
co oczywiscie nie zmienia faktu, ze chcialbym, aby wszystko sie dobrze ulozylo, ale z nowym wlascicielem, zadnym wspolwlascicielem jak to mowia: kto raz sie s....il, zawsze ....a pozostanie, takze uwazam iz wszelkie kroplowki odpadaja w obecnym momencie. nie krytyjuje TS jakos organizacji, moze kiedys byli tam ludzie, ktorym zalezalo na Wisle, moze sa caly czas, niestety nie maja obecnie wiele do powiedzenia. |
Cytat:
Są rzeczy niemożliwe , ale ta o której wspominasz do niej nie należy. Kwestia wiarygodności podmiotu to inna sprawa. |
Cytat:
Bo w to, że znajdzie się jakiś frajer, który będzie chciał dalej sponsorować bandyterkę to nie wierzę. A jak widać TS nie chce oddać klubu i woli wydoić ile się da i później pewnie poszukać nowej padliny do żeru. |
Niektorzy to maja zryte baniaki. Poczytajcie sobie co pisalem o Stechertach. Z natury jestem sceptyczny, ale uwazam, ze teraz bedzie dobrze. Nie jest to zadna sciema. Zreszta dlaczego Baszczynski mialby w tym uczestniczyc?
|
Cytat:
Dopoki nie klepną, to nie ma nic :) |
Cytat:
Dopiero co wyszło, że przy frekwencji na poziomie 10k klub traci na meczu zamiast zarabiać, a ty tu wyskakujesz z milionem "lekką ręką". I tak z ciekawości to skąd info, że TS nie chce oddać klubu? |
W przeciwieństwie do Citki, Baszczu jest z Wisłą mocno związany.
Baszczu z nami z kibicami!!!! Oj tak bardzo chciałoby się uwierzyć, że jeszcze Wisła nie zginęła |
Cytat:
|
Coraz więcej wskazuje na to że coś z tego będzie. Ale trzeba zachować spokój do końca...
|
Cytat:
Sam jestem mocno sceptyczny wobec tych plotek i kompletnie sìę tym wszystkim nie jaram, ale logiki w Twoim poście nie widzę. |
Cytat:
Jeśli przyjdzie na stadion w piątek więcej ludzi to nie dlatego że pojawi się nowy sponsor ale dlatego że to może być koniec tej drużyny. Ostatni raz może zobaczyć drużynę Stolarczyka w tym kształcie. Na stadionie nie będziesz oglądał sponsorów ale piłkarzy . Poza tym: Nikt nowy do klubu nie wejdzie jeśli zostanie ktokolwiek ze starej władzy w klubie. Także " frajer do sponsorowania bandyterki" się nie znajdzie , ale do wyłożenia kasy i robienia po swojemu już prędzej . TS się pozbędzie Wisły bo już robił do dna. Jak nie teraz to bankructwo SA pociagnie za sobą całe stowarzyszenie. |
@semion bandyterkę, zamiast mózgu, masz w głowie :-) maksymalna frekwencja to nasz obowiązek a jak masz głupio pisać, to lepiej nie pisz wcale :) liczę, że dzisiaj bajka będzie miała happy end i w piątek będzie olbrzymie święto na R22!
|
Cytat:
|
Cytat:
:] |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:07. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl