![]() |
Jaki polecacie notebook/laptop do 1600zł ?
|
Cytat:
|
Polecicie jakąś dobrą siłownię? Najlepiej żeby nie było za drogo.
Miłego dnia |
ktoś z Czerwonego jedzie moze autem dzis na spotkanie do Jamy?
priv |
Cytat:
|
Ktoś zna knajpę w Zakopanym gdzie jest Orange Sport i będzie się dało w sobotę oglądnąć mecz?
z góry dzięki |
Siema mam pytanko małe, w czym jest wada a mianowicie. Włączam mp3 jest chwile napis marki mp3 po czym samoistnie sie gasi, dodam ze bateria jest nowiutka. Będę wdzieczna za podpowiedzi
|
Cytat:
tylko niestety trochę żydostwa... :/ |
Cytat:
|
Działa wam GG?
Już hula. |
Zna ktoś jakis serwis co zajmuje sie naprawą iphonów (chodzi o cene) Pozdrawiam.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
wywalcie to gg i zainstalujcie aqq i zobaczycie ze polowe minej nerwow ;)
|
Cytat:
|
@pirat
ma się te metody nie? :D |
...a robi się to tak, na to zawsze gotowi...
ale trzeba było trzymać się wersji, że to pomoc jest :) Cytat:
|
Coś się tu na mnie robi dziwna nagonka:P
Co to ma być? :) |
Da sie przywrócić stan kompa z przed kilku dni mając XP?
|
chyba jest taka opcja jak ,,Przywracanie systemu".
Spróbuj podbić z tym do wujka Googla. |
bus do borku szlacheckiego
czy ktos ma pojecie skad i w jakich godzinach odjezdzaja busy do borku szlacheckiego obok skawiny w strone oswiecimia?pozdrawiam
|
Z Borku Fałeckiego jezdzi autobus MPK do Borku Szlacheckiego jakby co.
|
Cytat:
W xp nie pamietam.... Moja rada ma sens jesli nie wylaczyles ``przywracania`` ... W razie problemow pisz -pomoge bo nie raz to robilem u siebie w pracy... Pozdrawiam |
Cytat:
dzieki za odp |
Kolejne pytanie:czy Wiecie moze gdzie w dobre rece(swiety nie jestem raczej diabel bo do kosciola chodze na pogrzeby chrzty wesela) mozna oddac jakims zakonnym,biednym, itp damskie ubrania w porzadnym stanie po babci dziewczyny?najlepiej w okolicach srodmiescia itp -jest tego z pare worow a na allegro nie chce mi sie wystawiac ,dostac grosze,i zdjec robic itp ...??
Wiem ze na malborskiej napewno ale to 2 strona krk a przez telefon `siostrzyczka`` swietoJe...liwa mowi z laska ze moze przyjac .... Zalezy mi na tym aby ciuchy trafily w dobre miejsce -inaczej wole na smietnik wyniesc i oszczedzic czasu itp. Pozdrawiam |
potrzebuję jakiś wykaz nowych osiedli na terenie Krakowa, miejsc, gdzie powstaje dużo nowiutkich bloków. Proszę albo o privy, albo o odpowiedź w temacie. pzdr ! :)
|
mam pytanie wplacilem na konto na bet at home pieniadze wszystko wypelnilelem jak trzeba przeslalem pieniadze a na koncie ani zlotowki wplacilem 200zl ile sie czeka na wplate na konto ? alobo co zrobic jak pieniadze nie doszly piszcie na prive to weazne dlamnie bo 2 banieczki droga nie hodza co nie
|
chodzą? :>
Zależy jak wpłacaleś, jeśli zwykłym pzrelewem bankowym to kilka dni - kiedyś było do 5. Jeśli wpłaty dokonywałeś kartą, to do 5minut. Dokładniejsze info znajdziesz na ich stronie w zakładce wpłaty powinieneś mieć szczegółowo podane ile czekasz w zależności od rodzaju wpłaty...albo skontaktuj się z supportem, co nie? Palczi, te ubrania chcesz faktycznie oddać w dobre ręce, czy szukasz wymówki by je jednak wyrzucić? |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:25. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl