![]() |
Cytat:
|
Nie wiem jak wam, ale u mnie tragicznie się ścina i nie da się oglądać w ogóle
|
Po 1 połowie meczu Honduras - Meksyk (2 nie oglądam bo komentatorzy są nawet bardziej denerwujący niż polscy i idę spać :P)
- Osman kryje indywidualnie Chicharito i Meksykanin nie jest w stanie grać (miał jedną w miare dobra okazję) - Nie pokazuje nic, czego nie pokazywał w klubie - można porównać go do kawałka ściany biegającej po boisku: bezużyteczny w powietrzu (czasem się dobrze ustawi i piłka odbije mu się od głowy ale jeżeli chodzi o wyskok to jest dramat) , bezużyteczny w rozgrywaniu ale przeciwnicy się od niego 'odbijają' - W porównaniu z tym co wyprawia jego partner z obrony to 'sanki' Osmana to najczystszy i najbezpieczniejszy sposób bronienia :P takiego rzeźnika jak rzeczony Bernardez jeszcze nie widziałem, nawet Thiago Cionek się chowa (jak się zastanowić to chyba tylko raz widziałem w ciągu 45 min sławetne Chavezowe sanki - może sie oduczył? :>). |
Szczerze to Chavez był najlepszym zawodnikiem Hondurasu w 1 połowie (jak dla mnie). Chcialbym widziec ich awans do Finału ale jeszcze bardziej chcialbym powrotu Chaveza do Wisły.
|
miałem wstać o 4, ale mi się nie chcialo :P
http://www.goal.com/en/match/61225/h...-mexico/report 7.5 , ładna nota Osmana najlepsza w swojej reprezentacji ;) |
Ktoś cały mecz oglądał? Mnie dopadło koło 70 minuty i usnąłem
|
Cytat:
Cytat:
Czy istnieje jakiś mecz o trzecie miejsce w tym pucharze ? edit: OK nie ma. |
Nie, Chavez wraca do Holandii :)
|
Nom ja tak samo uważałem. Dla mnie w Polskiej lidze Chavez rywalizował tylko z dwoma konkretnymi napastnikami , Rudnevsem i z Sikorskim. Z Graczem Górnika kompletnie sobie nie poradził. Bo reszta napastników to nie jest poziom na którym mozna opierać jak poradzi sobie w Europie. Ale wczoraj miał do czynienia ze świetnymi napastnikami i jak widać poradził sobie najlepiej w swojej reprezentacji :D
|
|
Cytat:
|
Stracili dwie bramki po stałych fragmentach i strzałach głową.
Czyli to samo co w Wiśle... Brakuje Marcelo. |
Co do Marcelo,graczem był świetnym,w Wiśle naprawdę ostoją,z tego co widzę w PSV wiedzie mu się dobrze,45 występów ogółem,fajnie by było jakby kiedyś do nas wrócił :)
|
Dobry mecz Osmana z Meksykiem z wyjątkiem jednego, poważnego błędu pod koniec II połowy kiedy stracił piłkę na własnej połowie a Dos Santos miał sytuację 1 na 1 z bramkarzem.
|
Cytat:
|
Cytat:
:> |
Koszulki piłkarzy Wisły i byłych zawodników
http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=1479732 aukcja charytatywna dla kibica Wisły Cytat:
|
|
|
taaak Kowalski niech się w Mocy szkoli :) bo w piłkę to lepiej grać już nie będzie :P
|
Cytat:
|
Mogli my jakieś materiały Wideo czy Foto z nowymi piłkarzami dać jakieś wywiady, a nie jedno zdjęcie i nic. Jeszcze się asekurują na wypadek fiaska negocjacji ??
|
Cytat:
dużo wskazuje na to że Jovanovic może zostac ulubieńcem kibiców . Widząc szczególnie jego zachowanie po bramkach przypomina się Małecki czy Paweł Brożek . Bardzo wiąże się emocjonalnie z klubem co jest szalenie istotne w walce o LM . |
Cytat:
|
jak myślicie, Kirm sprawdziłby się w środku pomocy?
|
Cytat:
|
Na jakie pozycje trener chce wystawiać nowych zawodników?
Zagadka została właśnie wyjaśniona! http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...enuja_z_wisla/ |
no i dobrze, lewy ofensywny pomocnik. transfermarkt nie kłamie :P to Jirsaka juz nie ujżymy :>
|
To może się świetnie sprawdzić. Gervasio z Meliksonem w środku pomocy = zabójcza szybkość.
|
Czyli co? Iliev w ataku?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:23. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl