![]() |
Cytat:
|
witam
mam do sprzedania Voucher na a22. informacje na priv |
Poniedziałek 12:20 11966
Wtorek 12:20 11421 poszlo 545 biletów Sroda 12:20 10357 poszlo 1064 biletów Czwartek 12:20 9023 poszlo 1334 biletów |
Cytat:
|
Cytat:
|
ile zeszło plus minus biletów?
|
Przeszło 9 tys
|
Cytat:
Moze jaby była informacja ,ze zostało ostatnie 2tys.to by ruszyło :P |
Zauważcie, że my nie gramy z Mistrzem Polski tylko : z Legią, Lechcem, Cracovią, Lechią, Śląskiem itd itp. Ludzie chodzą na nazwę, pół roku temu chyba w grudniu też było Nas z 16 k na Lecha
|
Spodziewalem sie lepszego zainteresowania meczem a tu na mlyn biletow od groma. Jesli nic sie nie poprawi to bedziemy chodzic na 4 lige. Wisla ma wielu kibicow tylko co z tego skoro na meczu bedzie garstka. Ja przekonalem gosci zeby jechali na mecz ktorzy nie kibicuja Wisle tylko po to zeby bylo nas wiecej. WISŁA TO NIE TYLKO TYTUŁY TO PRZEDE WSZYSTKIM WIERNI KIBICE. WSZYSCY W SOBOTE NA R22!!!!!!!!!!
|
Nie płaczcie tak.Myśle ,ze spokojnie bedzie z 15k co bedzie w miarę przyzwoitym wynikiem jak na porę wakacyjną.Myślę,ze zrobimy i tak najlepszą frekwencję w tym sezonie w Ex.Taki Lech wczoraj grał praktycznie najwazniejszy mecz od kilku lat a było na stadionie zaledwie niewiele ponad 25k.
|
Zrobimy najlepsza frekwencje? Jak Ty to sobie wykalkulowales?:D
|
Za nami dwie kolejki Ex. czyli 16 meczy.Na razie najwieksza frekwencja była na meczu Lech-Pogoń 15 131. Myślę ze to pobijemy w sobotę.Teraz jest ok. 10k a jeszcze dwa dni gdzie zawsze biletow schodzi najwiecej.
|
Raczej mała szansa żeby pobić. Około 15 tys. biletów myślę że zejdzie ale odlicz sobie od tego 1-1,5 tys. osob ktorzy sie nie pojawia. A sprzedarz nawet jak na dwa dni przed meczem idzie slabiutko..
|
Na tle Europy i poziomu naszej ligi i tak zle nie wygladamy http://stadiony.net/aktualnosci/2015...pie_cz_2_kluby
|
Bo my żyjemy w takim chorym przeświadczeniu na zasadzie, że widzimy jakiś topowy mecz na zachodzie, na Bałkanach itp gdziekolwiek i wkręcamy sobie, że tam tak wygląda codzienność, że frekwencja wielka, że zadymy zajebiste, że klimat i w ogóle. A tymczasem to wszystko to są takie wystrzały, to tak jakby pokazać komuś nasz mecz z Legią czy Cracovią i wmawiać sobie i jemu, że u nas tak każdy mecz wygląda.
Przykładowo, czy te wszystkie serbskie, duńskie, szwedzkie, holenderskie, belgijskie, rosyjskie, ukraińskie, tureckie, greckie itd kluby mają taką zajebistą frekwencje i chuligankę (bałkany)? Nie. Jak już to, w niektorych z tych krajów są 1-2 kluby, które rzeczywiście odskakują naszym polskim z frekwencją, a później taka sama mizeria jak u nas czyli frekwencja średnio około 15-10 tys w dół. I widać to też po starciach w europejskich pucharach. Te wielkie chuliganki bałkańskie dostają od nas oklep regularnie. My jeździmy do nich i podejmujemy rękawice a oni co najwyżej mogą sobie przyjechać do Polski z obstawą policji w stosunku 1 pies x 1 wyjazdowicza. Żadne Seville, Podgorice czy inne Sarajevy tutaj nie istnieją. Kto do Polski przyjechał chociażby w dobrej liczbie na sektor gości? Chyba tylko jakiś Hannover do Wrocka a tak? My mimo, że z biednego Kraju, mimo, że frekwencje na meczach mamy jakie mamy to zawsze się dobrze pokazujemy jako Polska. Chyba rzadko kiedy w pucharach liczba gości, którzy przyjadą do Polski jest większa niż rewizyta z Polski. Tu jest ranking ten, który podał Patryk tylko z przed roku. Na końcu jest lista klubów z frekwencją 10 tys +. Jakoś tam wiele firm innych niż angielskie, francuskie, hiszpańskie czy angielskie nie prześciga Polaków. http://stadiony.net/publikacje/rapor...ich_stadionach Śmiem twierdzić, że w większości tych niby największych klubów, z najlepszą chuliganką itp mamy do czynienia z tym samym co w Polsce. Na mecze topowe się spinają, jest ich wtedy po 30-40 tys, a tak to koło 10 tys i tyle, chuligankę mają ale nie taką co co tydzień się napierdala tylko taką, która raz na jakiś czas zrobi wyskok, mega oprawy zrobią też raz na jakiś czas, z liczbami wyjazdowymi to chyba Polska jest w czubie rankingów, to chyba tylko u nas taka moda, żeby tak masowo jeździć za swoim klubem i mu się poświęcać na maksa. Po prostu nasz Nasz problem polega na tym, że się użalamy nad sobą i szukamy dziury w całym. Zawsze .......imy, że jak coś z zagranicy to lepsze, że tam łatwiej, więcej, bardziej hardcorowo. Tylko, że jak się o tym pomyśli i trochę popatrzy w te liczby, w to jak się prezentują Polacy i inne ekipy w pucharach to jakoś nie mogę wyjść z założenia, że u nas spokojnie dajemy radę i jesteśmy ponad normą mimo wszystko. |
No proszę, Turcy tylko 4.
|
mamy 182. miejsce, to Was zadowala? jakby tak wymienić ekipy które są przed nami, to ąż mnie śmiech ogarnia, a potem się dziwicie że nie umiemy znaleźć sponsora, no sory ale jeśli jakiś potencjalny sponsor spojrzy sobie na taką tabelkę to znajdzie aż 181 powodów aby nas nie sponsorować, chyba lepiej dążyć do czołówki, niż zadowalać się tym że są gorsi od nas...
|
Według mnie, oficjalna strona powinna podac jutro rano informacje, ze koncza sie bilety na sektory D12,D21,D23,E23,F21,H22,A22;) zostaly pojedyncze bilety na te sektory;) i wtedy, by to pewnie tez, sklonilo do wiekszego cisnienia na zakup, a tak kazdy widzi nie ma informacji to nie kupuje bo po co skoro przed meczem mozna a pozniej bedzie stal jak glupi w dlugich kolejkach i co najgorsze odejdzie z pretensjami i narzekajac, ile to trwa a nie spojrzy, ze to tez jego wina i mogl nie miec tego problemu ;)!!!!!!!!!!
|
Cytat:
ale jest cos w tym duza czesc ludzi robi to co statystczny Polak czyli zostawia jakaś czynnosc na ostatią chwile .. co do frekwencji to mysle ze do tych 15tys dobijemy,pamietajmy ze jest okres urlopow i duza czesc ludzi czyt kibicow zwyczajnie pojechala opalać tyłki nad morze ,albo lansowac sie na Krupowkach.,gdyby ten sam mecz byl po 1 wrzesnia frekwencja byla by napewno wyzsza. |
witam
sprzedam Voucher na sektor A22 wiecej informacji na PRiv |
Poniedziałek 12:20 11966
Wtorek 12:20 11421 poszlo 545 biletów Sroda 12:20 10357 poszlo 1064 biletów Czwartek 12:20 9023 poszlo 1334 biletów Piatek 12:20 7977 poszlo 1046 biletów Na meczu z Górnikiem o godz.16:15 w dniu meczu pozostalo 7975 biletów ;) a wiec na chwile obecna poszlo tyle samo praktycznie ;)Natomiast 6748 tyle licznik wskazywal po meczu ;> wiadomo teraz pewnie bedzie wiecej Vipów MABG itd wiec 15tys powinnismy osiagnac |
Na meczu z Gornikiem licznik stanął na 6.700 i było 11.300 sprzedanych biletow. Teraz na liczniku jest 8tys wiec koło 10tys sprzedanych.
|
Cytat:
|
...............
|
Na C pozostało ponad 3 tys biletow
czyli nie ma nawet polowy sektora co zza czasy zeby na mecz z kosą tak wygldął młyn,ja juz nie pisze o reszcie stadionu wstyd niedlugo niebedzie sensu ani nawet mozliwosci robic opraw ,na taka liczbę w młynie.Sam juz niewiem co tu sie dzieje. |
Oprawa na jutro jest ponoć przygotowana. Ale czy zostanie zaprezentowana zależy od frekwencji na C. A na razie slabo to widze ..
|
W sprzedaży online poszlo o 237 mniej biletów niz na cały mecz z Gornikiem ;) 11573 tyle było sprzedanych biletów na Gornik a wiec 11572-237=11335 plus cos wiecej Vipów a wiec w momencie zamkniecia sprzedazy internetowej jest sprzedanych jakos 11,5 tys biletow ;> na C dostepnych jest 3120 ;/;/ a pojedyncze sztuki na sektory C3-9 D12-27 D21-0 D23-11 D24-48 E23-13 E24-17 F21-3 H22-60 A22-38
|
Bardzo dobra robota MatiRbk
|
Cytat:
Na reszcie stadionu akurat będzie tyle co zwykle. Już od dawna tak jest. Za to ci, bez których podobno nie ma Wisły aktualnie pokazują ile znaczyły ich słowa często wypowiadane w zeszłym sezonie. W sumie nie jest to dla mnie zaskoczeniem bo od dawna o tym mówiłem ale mimo wszystko jakiś taki niesmak. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:11. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl