![]() |
Cytat:
To brzmi tak, jakby w Wiśle miał grać za darmochę i jeszcze getry sobie prać. Łaskawca się znalazł. |
I co? Od wczoraj minęło więcej niż kilka godzin a Brożek jak w Wiśle tak w Wiśle.
|
Cytat:
|
Bo wszystko ma się wyjaśnić dzisiaj.
Co do Janczyka, to chyba nasz zarząd nie jest na tyle potrytytyty żeby ściągać byłych Legionistów. Chociaż nie ukrywam, talent ma, ale w naszej lidze za czasu gry w Warszawie nie wyróżniał się specjalnie i gdyby nie te dobre występy w młodzieżówce to pewnie dalej by w naszej cudownej lidze siedział. |
Cytat:
|
Cytat:
Takich rzeczywiście nam nie potrzeba, ale Janczyk? Cóż, do póki Paweł jest z nami nie ma takiego tematu... |
Janczyk dzisiaj, a Janczyk kilka lat temu w Legii, to zupelnie inni pilkarze. To jest kolejny przyklad ile daje trenowanie i gra poza granicami naszego kraju. Jestem, jak najbardziej na tak...w dodatku dalej bardzo mlody. Moze byc jeszcze lepszy.
P.S - Szkoda, ze to tylko kaczka dziennikarska. |
Ja tam bym go przyjął nawet z Legii. No bo na Ćwielonga z taka skutecznoscią narazie nie ma co liczyc. a Boguś i Gargula jeszcze troche sie pewnie poleczą
|
A tak wogole to Janczyk ma bardzo podobny styl gry do Brozka, ale tego Brozka z jesieni ub.roku. Taki zawodnik napewno nam się przyda.
|
Ogladałem MŚ jak grała młodzieżówka z Jańczykiem na czele. Uważam, że to Jańczyk był najlepszym ofensywnym piłakrzem,a Małecki gorzej się od niego prezentował. :)
|
Cytat:
|
Janczyk jest byłym legionistą ale to nie oznacza że będzie grał u nas z mniejszym zaangażowaniem.. to młody zawodnik który może wnieść wiele do naszego zespołu.... Jestem za...
|
No właśnie, dwa palce lewej ręki, układajace się w kąt prosty?
Nie - dla Janczyka w Wiśle ! |
Cytat:
Nie ma tematu Janczyka w Wiśle, a "gotowy obniżyć zarobki dla gry w Polsce"... Mało wysublimowany dowcip... Jeden powód - dlaczego? |
Cytat:
Dlatego że w Polsce będzie "bardziej widoczny" dla trenejro naszych orłów. Dlatego ze moze się bardziej rozwinąc. Dlatego ze są małe szanse ze w lidze belgijskiej nastrzela 20 bramek. Dlatego ze czasami warto zrobic krok w tył, aby nastepnie zrobic 2 kroki w przód. :D |
Trudno, żeby grając w Legii "W" układał palcami.
Jestem jak najbardziej za tym transferem (jeżeli to nie wymysł mediów). Jest to piłkarz słabszy od Brożka, ale może w kilka lat dojść do jego poziomu. Ładnie grali z Małym na MMŚ :) |
Ja nie chce się pastwić nad Pawłem Brożkiem, ale on nawet na Polską lige jest przeciętnym piłkarzem, brak techniki, brak szybkośći, marnuje dużo sytuacji, ale najwięcej wkurza mnie u niego to, że gdy ktoś mu nie poda lub żle to zrobi, to wszystkich opierdziela na boisku, krótko mówiąc niech już idzie do tego Fulham. Natomiast jeśli chodzi wzmocnienia, to widziałbym w Wiśle Carlo Costliego, piłkarzem jest przynajmniej o klase lepszym, tylko nikt tego nie widzi i nie chce dać mu szansy. Jest wysoki, niezle strzela z główki, ma niezłą techniki i całkiem przyzowite zagrania, tylko problem polega na tym, że Maciej Skorża stawia na nazwiska i boji się dać szanse bardziej dynamicznemu piłkarzowi jakim jest z pewnością Costly.
|
Spasowało by kupić 2 zawodników jeszcze ! Brożek odejdzie, to trzeba znaleźć następce. Łobodziński... Sami widzicie jak gra, dlatego tu też by spasowało kogoś kupić. Tylko kogo ?
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Jak Brozek na polska lige jest przecietny to wymien tych swietnych prosze..
Ja uwazam, ze dla niego najlepsza bylaby Bundesliga albo Francja. Wlochy, Hiszpania czy Anglia to za wysoki poziom i tam sobie nie poradzi na pewno w obecnej formie. A juz Premiership to najgorszy wybor z mozliwych i dziwie sie samym Anglikom, ze go chca. Smolarek, ktory slabszym pilkarzem od Brozka nie jest, poradzil sobie tylko w Bundeslidze, a co bylo do przewidzenia Hiszpania i Anglia stanowily juz za wysoki poziom dla niego. A trzeba pamietac, ze to pilkarz wychowany i ograny w silnej lidze holenderskiej. |
Zdecydowanie Francja albo Niemcy jeśli chce coś osiągnąć - chyba wszyscy jesteśmy tego samego zdania.
|
Naprawde chcecie w Wiśle tego gościa?
http://c.wrzuta.pl/wm32/00750b30002c...awid%20janczyk Gościa który nie dawno po każdej strzelonej bramce, nawet w reprezentacji pokazywał eLke? Brak słów... Cytat:
|
Cytat:
Może się zmienił ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie wypchną nigdzie Brożka i nie przyjdzie żaden Janczyk ani nikt inny - tym się skończy. Palmy świeczki w kosciołach w intencji jak najszybszego powrotu Rafała i Guły.
|
Cytat:
|
To jest przy okazji wychowanek Sandecji. Stanowcze "nie"!
|
Ja nie będę wybrzydzał ;P Ogólnie wolał bym tego Novaka, ale Janczyk nie jest zły ;)
|
Kto to jest NoVak?;>
|
Przecież jak gra w (L)okeren to co ma pokazywać? Z?
Pomyślcie chwilę... Mi to tam lotto, gość nie jest żadnym Borucem, żeby mówić stanowcze "nie". Piłkarsko ciężko będzie nam znaleźć w tydzień lepszego. |
Na tym forum $ympatycy by nawet przyjeli z otwartymi ramionami piłkarza, który osrał by nam flage lub obraził kibiców .Dlaczego mnie to nie dziwi ? :lol:
Ja bym proponował jeszcze Cabaja, Wiśniewskiego i Stachowiaka. ****a co za ludzie. |
Może jeszcze wykupimy z Warty Piotra "Wisła bedzie ogladac nasze plecy, handlarza Reissa"?:D
|
Cytat:
ja bym wolał dać kasę (w przypadku sprzedaży Brozia)... http://www.transfermarkt.de/de/spiel...en/profil.html |
Ciekawe w jaki sposób Janczyk "osrał" flagę Wisły. Niektórzy chyba mylą boisko i biegających po nim najemników z trybunami.
|
A jak się pokazuje na palcach Ruch Chorzów ?
|
Svitlica to na szczęście nie jest :) czyżby więc rodzina Janczyków miała się w Wiśle "powiększyć"?
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl