![]() |
Diaz i Paljic w jedenastce kolejki C+
|
Cytat:
No właśnie to jest chyba nasza najwieksza bolączka. Marnujemy setki na potęgę co się przekłada nierzadko na fatalny wynik. Porównajmy bilans bramkowy nasz a obecnego lidera, ktoś postronny i nie znający naszego podwórka pomyślał by, że niezłym autobusem jedziemy. Śląska -- 29 -12 Wisła -- 16 - 12 To po rozegranych 16 kolejkach. Niezła mizeria wychodzi bo tylko 1 gol na mecz. |
Cytat:
|
No własnie Willow, to jest masakra. Nad tym powinniśmy popracować a nie skupiać się na błędach obrony.
Jest meczyk i 1-0 dla nas, mamy szanse i ich nie wykorzystujemy. Takie coś jeśli się nie mści to napewno skraca nasz życie o kilka lat :) Pózniej jeden głupi błąd, a wiadomo że błedy zdażają się najlepszym tylko że my zawsze frustracje kierujemy w stronę formacji defensywnych. Cóż by nas obchodziła strata bramki przy końcowym wyniku np 3-1? Nic! A co do Jirsaka to słusznie ktoś zauważył, ten chłopak potrafi tylko zagrać jeden mecz na runde. Ten adekwatny do swoich możliwości. |
Cytat:
Klikłem... |
Cytat:
|
Na przyszłość radzę nie klikać w takie niepewne linki. Gość może napisać, że jest nawet biskupem, a i tak nie ma pewności czy to prawda.
|
Co raz bardziej podoba mi się gra Ilieva, jeszcze gdyby jakieś bramki zaczął strzelać, to byłoby lepiej.
|
Paljic w jedenastce kolejki C+?? ??. A co do Ilieva to gdyby mu się bardziej chciało to byłby nie do zatrzymania. Diaz faktycznie klasa, ale pamiętacie jak kiedyś na Camp Nou wymiatał
|
Diaz powinien pograć na środku obrony do końca sezonu, zobaczymy czy się sprawdzi. na lewej obroni on już prochu nie wymyśli.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Bramkę zdobył :)
|
2 bramki i 3 asysty Ilieva
gwoli ścisłości :D Na gościa rzeczywiście przyjemnie się patrzy http://www.youtube.com/watch?v=-cOUrAHtk_8 |
Diaz na środku obrony to nie ten Diaz co na boku , chłop gra bardzo dobrze , czasem mu się przydarzy jakaś ''gafa'' ale wole jego niż np: Q , albo Chaveza.
|
Cytat:
W bardzo efektowny sposób przedrylowałeś dzisiaj Dudu (tzw. Flip-flop). Jak to zrobiłeś? Ivica Iliev: Widzicie, umiem tylko to (śmiech). Nie strzelam goli, nic innego, tylko drybling. Ale to dobrze (śmiech). Cieszę się piłką, a to dodaje siły, wtedy się dobrze gra. To był zawsze mój problem, dobry drybling, ale gorzej z wykończeniem. Jeżeli mógłbym przejść dwóch, trzech rywali i jeszcze strzelić gola, to pewnie grałbym w „większym” klubie, w znacznie lepszej lidze (śmiech). http://wislalive.pl/news/ivica_iliev...sc_z_gry_-122/ Hehehe ;) |
Pareiko - dzisiaj praktycznie bezrobotny, co miał złapać to złapał
Lamey - w obronie raczej bez błędów, ale wyszło mu chyba jedno czy dwa dośrodkowania tylko. No i wolny jest, ale tego nie poprawi już Chavez - tyle co zdążył się nagrać to miał niewiele do roboty Jovanovic - bardzo dobry mecz. Ten gośc gra na tak niesamowitym spokoju... Przyjmuje piłkę na 30m od naszej bramki i szybkim, a zarazem prostym zwodem mija rywala. Na boisku bardzo pewny siebie Diaz - bardzo dobry mecz, ale niestety głupia żółta kartka. Zawsze byłem pod wrażeniem tej jego gibkości, wszystkie piłki zgarnie. Wreszcie zagrał dobrze, jak to powiedział dzisiaj ktoś na E - "Diaz dzisiaj jak senior" Paljic - świetny mecz, super w ataku i obronie. Bardzo dobrze wykonywał czarną robotę na boisku i świetnie współpracował z Małym Wilk - standardowo, czyli bardzo dobrze. Walczył o każdą piłkę i nie odpuszczał Jirsak - dramat. Nie pamiętam żadnej jego akcji w destrukcji. W ofensywie poda raz za mocno, raz za wysoko... Boguski - najsłabszy dzisiaj piłkarz Wisły. Dużo strat, dwie zmarnowane setki (a raczej dwusetka i osiemdziesiątka)... ogólnie tak biegał za tą piłką jak pies z wywalonym jęzorem, ale pożytku z tego nie było Iliev - piłkarz meczu, ale... kilka razy o jeden drybling za dużo zamiast podać w tempo. Małecki - bardzo dobry mecz, poszarpał ładnie w ataku Genkov - Wykonywał dzisiaj swoje zadania w stu procentach. Wygrywał głowy w powietrzu, strzelił gola - dobry mecz. Biton - Bardzo dobra zmiana, szkoda że nic nie strzelił. W 20 minut narobił dużego zamieszania, musi grać w pierwszym składzie Garguła - za krótko grał, ale szkoda że nie strzelił z wolnego w końcówce //edit kurde nie ten temat :P Może mi ktoś powiedzieć co tam za awantura na C była w drugiej połowie ? Nieciekawie to wyglądało... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Zdziwię się jeżeli Smuda nie powoła Garguły, Małeckiego, Wilka do repry.
|
A Garguła za co do repry?. Bo chyba nie za jeden udany mecz.
|
No raczej że za 1 mecz, nie chdozi mi do głównej reprezentacji tylko to tej B z składającej się z ligowców.. A dwa w naszej lidze nie ma konkurencji na pozycji Ofensywnego Pomocnika, więc wydaję mi się że tą szanse powinien dostać chociaż na ten ostatni mecz w kadrze.
|
Wiślacy i Legioniści raczej nie będa powołani na ten mecz, bo gramy 14 grudnia mecz LE i trudno, zeby bral kogos, który przyjedzie w dniu meczu
|
Termin ani przeciwnik na razie niezna,y może być tak że zagramy w styczniu. W tym roku już raczej nie bardzo.
|
Jovanić w Galerii Krakowskiej w jednej z kawiarni ze znajomymi, wśród których był.. Puzigaca z Cracovii ;) Nieźle nieźle
|
Wpadłem sobie na taką teorię, że problem Ilieva paradoksalnie są partnerzy z drużyny. Poziom zaawansowania technicznego, zmysł w grze kombinacyjnej stoi u Niego na bardzo wysokim poziomie i często widać, że po prostu nie ma z kim tej akcji "klepnąć" kolokwialnie pisząc. Potrzeba Meliksona blisko Ilieva, żeby to zaiskrzyło.
|
Cytat:
|
Cytat:
A bramki rzeczywiście strzelił dwie - jedną ze Skonto i jedną z Flotą Świnoujście. |
Cytat:
myslisz ze dla tego sortu pilkarzy"obcych" ma to jakies znaczenie? wiec co sie dziwisz |
Cytat:
Może coś uprościłem, ale jeśli o coś podobnego Ci chodzi to rzeczywistość wygląda trochę inaczej. I nie myślę tu o piłkarzach "obcych" ale jak najbardziej o "tubylcach". |
Ja bym jakiegoś Puzigaci czy innego Jarabicy za cholerę nie rozpoznał:/..dla mnie oni są jak Indianie (bez obrazy)..wszyscy wyglądają tak samo..nie za bardzo się Kolega koleżanką z kauflanda interesuje ? (bez napinki)
|
Cytat:
Nazwiska kolega kojarzy, więc może za bardzo kolega jest zainteresowany koleżanką z kauflanda ? (bez napinki) Nie wiem po co ta rozkmina w ogóle. |
"Cezary Wilk wybiera Wisłę zamiast reprezentacji Polski"
http://www.dziennikpolski24.pl/pl/sp...ji-polski.html |
Cytat:
Poza tym to nie jest oficjalny termin FIFA, więc to czy jakiś klub puści na ten komiczny sparing swoich graczy to jedynie dobra wola, nie obowiązek. |
Cezary zdaje sobie też sprawę, że na grę w kadrze nie ma zbyt dużych szans, więc odmawiając Dyźmie nic nie traci. Wszakże po Euro będzie już nowa miotła.
|
ile w tym artykule jest błędów to głowa mała
|
A co do naszych piłkarzy to dalej sadzicie ze Burliga nadawal by sie do Wisly?. Ogladalem dwa ostatnie mecze Ruchu i zawinil przy dwoch bramkach, w jednej zostal ograny jak dziecko a w drugiej wyprzedil go latwo napastnik. Mysle ze jak Ruch bedzie dawal za niego jakas kase to sprzedac bez zastanowienia.
|
Patryk Małecki znalazł się w "doborowym" towarzystwie nominowanych do tytułu piłkarza roku w "Sporcie".
Pełna lista nominowanych: Błaszczykowski, Frankowski, Boruc, Jodłowiec, Celeban, Komoowski, Kupisz, Dudka, Lewandowski, Obraniak, Wasyl, Małecki, Piech, Mierzejewski, Piszczek, Mila, Polanski, Rybus, Murawski, Szczęsny... |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:00. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl