![]() |
Polonia niech cieszy że nie dostala większego w.......u od Sraxy.
|
No, już spokojnie z 5:1 mogło być.
|
Pieknie, pieknie Polonia osłabia sie przed meczem z Jagiellonią.
|
Komentator wi(e)śniakovs....
|
Cytat:
Największy minus to personalne osłabienia Polonii w meczu z Jagą. Choć z drugiej strony czy brak zawodników, kórych Cracovia klepie trójką może być osłabieniem ? |
Święte słowa: pięknie. :)
|
Sytuacja wygląda tak:
Pasy - 23 pkt i 5 meczy: 1. Wyjazd do Polonii Bytom remis 2. Derby porażka/remis 3. u siebie z Widzewem zwycięstwo 4. u siebie z Jagą zwycięstwo 5. wyjazd do Bełchatowa remis Razem: 31-32 pkt Arka - 24 pkt/6 meczy 1. dziś w Bełchatowie - remis 2. u siebie Ruch - zwycięstwo 3. wyjazd do Kielc - remis 4. u siebie z Polonią Bytom - remis 5. u siebie z Legią - remis 6. wyjazd do Wrocławia - porażka Razem: 31 pkt Polonia B. - 26 pkt/6 meczy 1. dzisiaj we Wrocławiu - porażka 2. u siebie z Pasami - remis 3. u siebie z Górnikiem - zwycięstwo 4. wyjazd do Gdyni - remis 5. u siebie z Amiką - porażka 6. wyjazd na Legię - porażka Razem: 31 pkt Takie moje luźne rozważania. Oczywiście dla Pasów kluczowy jest następny mecz, w Bytomiu. Porażka to katastrofa. Ale z tych rozważań jasno wynika, co oznacza dla nas zwycięstwo w derbach, a co dla naszych sąsiadów. |
Czy ja czasem nie słyszałem "Czy wygrywasz, czy nie..."?
|
Hejże hola! Wiele stron twierdzi, że Dudzic powinien pauzować, a zagrał. Ciekawe..
|
Cytat:
|
Dudzic był zagrożonym więc jak dostał w tym meczu to będzie pauzował.
E: A w Lechu zagrożeni Arboleda, Bosacki, Wilk, Wołąkiewicz więc "podstawa" obrony. |
Cytat:
Przepraszam za zamieszanie. |
Wam naprawdę taką przyjemność sprawi spadek Cracovii? Dla mnie lepiej jak grają w Ekstraklasie, przynajmniej jest komplet na trybunach u nas (więcej kasy dla klubu) i fajnie co runde pokazywać kto rządzi w Krakowie.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
no to Polonia zwolni po tym meczu 3498756432 trenera za prezesury Wojciechowskiego
|
Cytat:
|
Dla mnie najlepszym wypełnieniem roli takiego barachła jak Polonia czy Cracovia, to spadać w jednym roku, by po roku-dwóch wrócić, by znowu spaść. Taka garbata dola.
|
Cytat:
Cytat:
Naprawdę wierzycie, że Wojciechowski sprzedał mecz rezygnując z możliwych Pucharów? Czy też piłkarze sprzedali i specjalnie ładowali trzy razy w słupek, a nie w bramkę? Tak samo, jak zawsze słyszę jak to sędziowie faworyzują Legię... Strzelił Hubnik prawidłową bramkę dla Legii, której sędzia nie uznał? Więc jest cisza... Ale gdyby tak w drugą stronę był błąd i Korona strzeliła podobnego gola, co by się tu na forum działo... |
Cytat:
Skromna moja wypowiedź skłaniała i była zachętą do dalszej dyskusji a zatem sprowokowałem szanownego kolegę do takiej a nie innej wypowiedzi. Zapewniam, że staram się nie zapominać jaki mam nick i avatar. |
pod koniec sezonu terminarz sam układa dramaturgię :)
Dużo będzie zależeć od tego , czy bytomianie wywiozą cokolwiek z Wrocławia. Jeśli przegrają to w następnej kolejce u siebie będzie z Craxą walka o być albo nie być dla jednych i dla drugich. Oczywiście co innego matematyczne szanse , bo tu dużo jeszcze w całej tabeli możliwe, a co innego zespół który przestaje wierzyć. Nie tylko na górze jest ciekawie :) |
Cytat:
Matematyczne szanse to jedno a pojedynki na boisku to drugie. No i jest jeszcze wiara, a chyba tej to nie brakuje żadnej z drużyn...czy to jest utrzymanie w lidze czy też a może przede wszystkim MISTRZOSTWO. A zatem jest ciekawie :-) |
Cytat:
Tak, tylko, że sposób biegania w sposób zasadniczy determinuje jakość piłkarza. Mając słabą koordynację ruchową częściej będzie upadał, trudniej mu będzie złożyć się do strzału, czy dobrze opanować piłkę. Może być dobry technicznie i szybki, ale jeżeli nie poprawi koordynacji, to trudno mu będzie wybić się poza Polskę. |
Kontry Gornika sa na prawde zabojcze - maja Poznaiacy z nimi problemy. Szkoda tylko, ze z nami wychodziło im lepiej niz z Lechem jak do tej pory. Lech natomiast pokazuje jak My powinnismy grac z Gornikiem - niestety teraz za pozno na wnioski. 1-0 gol Rudnevsa
|
Cytat:
Dobrze się stało, że Polonia zgubiła punkty. Nie będą mieli szans na puchary to już nie będą tak zdeterminowani w meczu z nami. |
Śląsk sie chyba uparł, żeby przynajmniej jeden punkt dać w prezencie Polonii...
|
Jak jutro nie ugramy z Lechią 3 pkt to bardzo nieciekawie się zrobi.
Wszystko skomplikowała porażka z Górnikiem. Jaga, Legia, Lechia mogą zwietrzyć szansę w kontekście naszych najbliżyszch bardzo ciężkich spotkań. |
Cytat:
|
nikt nie ma latwych meczow przed soba ani my, ani J ani L kazdy moze wygrac z kazdym nie ma co myslec z kim kto przegra a kto gdzie wygra cale piekno pilki kopanej polega na nieprzewidywalnosci!!!!
|
Tylko prawda jest taka, ze lidera juz nikt sie nie boi dlatego tak przeciwnicy graja z Nami. Lech sie do tej pory nie daje dlatego Gornikowi tak słabo idzie. Najwazniejsze by w glowach naszych pilkarzy nic sie nie podzialo bo moze byc zle az do konca sezonu a tego nikt by nie chciał. Musza uwierzyc w swoje mozliwosci i zagrac tak jak np z Jagiellonia.
PS: Natomiast my ze Slaskiem przegrana a taka Polonia Bytom wywozi 1 punkt |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:24. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl