![]() |
Cytat:
Wszyscy wiemy, że nasz stadion ma całe mnóstwo wad ... ale to nie powód by pisać takie pierdoły. |
Cytat:
Szczególnie ze musimy rozgraniczyc pewne rzeczy. To ze za te pieniadze mozna bylo miec fajniejszy stadion nie oznacza ze tego ktory mamy musimy sie wstydzic. Nie odbiega on standardami od wiekszej czesci stadionow na zachodzie ( chociaz niektore maja juz po kilkanascie dobrych lat), wiec nikt kto tu przyjedzie nie bedzie sie z tego stadionu smial. Wole te 34 tysiace w takiej postaci plus atmosfere jakich malo, niz kameralna ''perelke''. |
dzisiaj ma byc informacja od Wisły i miasta na temat stadionu
|
Cytat:
"Północna NIE. Zachodnia BYĆ MOŻE." |
Ja typuję 2 x NIE
|
Wie ktoś o której ma być ta konferencja?
|
Jaka konferencja...? :)
Wczoraj dziennikarze o żadnej konferencji nie wiedzieli. Dziś nie przyszła żadna informacja, chyba że tylko do nas jej nie przysłano ;-) |
Cytat:
|
Tak
o ile w ogóle coś będzie. |
Bedzie konferencja lub zostanie wydane oswiadczenie nt stadionu.Podobno bedzie jakas miła niespodzianka dla kibicow(telebimy lub podpisanie umowy dzierzawy stadionu)
|
Cytat:
|
Miła niespodzianka to by była jakby Majchrowski napisał oświadczenie ,podpisane własną krwią, że wszystkie wady stadionu zostaną poprawione po rygorem popełnienia przez niego sepuku
|
Zobaczycie jakie bedzie wytłumaczenie opoznienia inwestycji .Normalnie smiech na sali bedzie
|
Cytat:
Wychodzi na to, że interesu Wisła nie zrobi z miastem i to milczenie na dobre nie wyjdzie. |
Cytat:
Do czego to doszło, żeby montaż telebimów był uznawany za "miłą niespodziankę". Toż to ich psi obowiązek, a nie łaska. Zupełnie, jak ja bym przyszedł rano do roboty i powiedział szefowi "No widzi Pan, jaka niespodzianka"... |
Cytat:
|
Dzis juz raczej nic nie bedzie ogłoszone najwczesniej jutro.
|
Kolejne kłamstwo pana "M" Miało być dziś i nie będzie.
|
Dla mnie to jest matrix jakiś. Stadion im Matrixa taka powinna być nazwa.
Myślę że powodem może być mecz reprezentacji, niepokoje w Grecji, upalne lato, powódź, głód w Kambodży. O jeszcze katastrofa w Smoleńsku i walki o krzyż to też może być powodem. Powiedzą że terminu nie ma, ale za to będą telebimy bo nie ma płyt granitowych, przed trybunami. |
ch*j z telebimami!! niech nam D otworzą w tym roku !!! I niech poda konkretna date pan M. kiedy bedzie caly otwarty stadion...
|
Otwarcie północnej w tym roku jest niemożliwe i tyle. Prace wewnątrz potrwają z 6 miesięcy, może przy pełnej mobilizacji i dobrej organizacji skończyliby na rundę wiosenną.
A co do nowych obietnic - co z tego, że wyjdzie Majchrowski z Niedziałkowską, zaśpiewają pieśń: "to nie nasza wina", walną datę na koniec lutego, a w styczniu znowu będą przekładać? |
Nie wiem czy bylo, komentarrz J. Majchrowskiego:
" piątek, 24 września 2010 Jeszcze o Wiśle Mój wpis dotyczący Stadionu Miejskiego przy ul. Reymonta, wywołała Państwa żywą reakcję. Rozumiem ją, bo przebudowa tego stadionu to jedno z większych wyzwań jakie stanęły przed Gminą Kraków, Wisłą SSA, jej działaczami i przede wszystkim kibicami w ciągu ostatnich 20 lat......... tutaj calosc obszernebo artykulu: http://majchrowski.blogspot.com/2010...e-o-wisle.html |
Pozwolę sobie przypomnieć fragment postu PiotraG z dnia 05.09.2010, post nr 14749
Cytat:
|
Cytat:
Twój komentarz będzie widoczny po zatwierdzeniu. Tzn zaden z naszych komentarzy do tego GOWNA nie bedzie zatwierdzony :D Dla przypomnienia pan M 8 wrzesnia... Niecierpliwie czekam też na to, by klub zagospodarował przestrzenie, które będzie miał do dyspozycji. No i oczywiście na listopad, kiedy to kibice zasiądą na wszystkich czterech trybunach. |
Sądziłeś, że przepuszczą komentarze krytykujące w jakikolwiek sposób prezydenta i inwestycję? Jakby ich nie kontrolowali, to obraz Majchrowskiego mógłby ucierpieć, a to oficjalny blog.
Co do tej wypowiedzi - po raz setny powtarzana bzdura, jak to oni nie są winni burdelu przy inwestycji. Owinięta w bawełnę prawda, że nie podołano tej inwestycji, poprzez głupie decyzje prezydenta, ZIKITu, projektanta i brak kompetencji wszystkich 3 wymienionych organów. Ładnie też uciekł od tematu telebimów. Wrzucił je do wora z cateringiem, a chwilę później pisał tylko o cateringu. Żaden inwestor ponoć nie wyposaża kiosków gastronomicznych (co jest bzdurą, jestem pewny w wypadku 3 stadionów, że to inwestorzy je wyposażają), a zapomniał, że tych kiosków nawet nie wybudowano - lady, rolety, płytki. Miejsce na nie zabito płytą gipsową. Może zamiast telebimów zamontować w ich miejsce płytę gipsową i też być radosnym, bo przecież to nie nasza działka? |
Nie wiem czy bylo juz wraucane ale aż rece bola jak to czytam
http://stadiony.net/aktualnosci/2010...an_bylby_dumny a tu dobra odpowiedz na to http://stadiony.net/aktualnosci/2010...ie_nie_wyciera |
Cytat:
Jakąś rymowanką :/ Ale szczyt bezczelności! |
Cytat:
Po za tym to czekam z niecierpliwością na tą niespodziankę naszego wodza Jacka M. :) |
miała być konferencja wspólnie z władzami Wisły - konferencji nie ma. Kolejne kłamstwo Pana:
"Nie jestem zwolennikiem składania obietnic bez pokrycia" |
Czy trawa na polu bramkowym powinna być już tak zjechana ??
|
Cytat:
|
Ona się dobrze zakorzeniła, robiła to 2 miesiące.
Problem w silnych opadach, które nawet przy drenażu wpływają na stan murawy, gdy ta jest użytkowana. |
http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,358..._bardziej.html
oczekuję dymisji niedziałkowskiej ! powinna siedzieć za te wszystkie kłamstwa |
Cytat:
|
Cytat:
mam nadzieje, ze jakis transparent slusznej wielkosci pojawi sie na meczu. najlepiej na balkonie E |
Czy realnie daloby sie zorganizowac protest przed UM wspolnie z SK.WK ?
|
Cytat nie dotyczy budowy stadionu, ale można ładnie analogicznie porównać do budowy...
Cytat:
|
Myślę, że wszyscy tu wiemy na kogo NIE głosować w wyborach na prezydenta miasta. Pytanie czy kto inny nie będzie równie żenujący, nie zmienia to faktu, że najwyższa pora zrzucić majchrowskiego ze stołka.
|
Nawet najgorszy osiol bedzie lepszy od tego pasiastego kreta.
|
Czy ktos orientuje sie ile kosztuje wykupienie w gazetach wkladki reklamowej? powiedzmy 1 lub 2 strony?
Zastanawiam sie czy bylibysmy wstanie zrzucic sie na takie cos i wykupic w jednej lub w kilku krakowskich gazetach miejsca, w ktorych opisalibysmy sytuacje z naszym stadionem + link do jeszcze bardziej szczegolowego opisu przekretow przy naszym stadionie. Powiedzmy sobie szczerze: biadolenie na forum nic nie da, nie jest ono podstawowym zrodlem informacji dla mieszkanca Krakowa, a na dziennikarzy tez nie ma co liczyc, bo to ludzie niestety wiekszosci warci naszej miernej klasy politycznej... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:06. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl