![]() |
Szybki jest jak gepard. W Portugalii jakoś lepiej wyglądał. W Maritimo grają lepsi pilkarze jak w Legii, miał łatwiej, tam każdy jest pod grą.
Chociaż faktem jest że nigdy nie należał do tych co dużo asystują, a tym bardziej strzelają. |
Cytat:
Nie wiem czy nie pokręciłem coś, ale jemu i tak się kończył kontrakt (pół roku?) kiedy Legia go kupiła. Ale pewny nie jestem. No to po ptokach..... 2-0 |
Jezu duet Kokoszka - Jodłowiec, to naprawdę international level...
|
Cracovia to druzyna własnego boiska co pokazuje w dzisiejszym spotkaniu. Na wyjazdach nie idzie im juz tak kolorowo.
|
Tak, to całkiem możliwe że zarabia za dużo. Niemniej 400 tys. złotych (100 tys. €, mój błąd) to nie jest kwota, która powala na kolana. Legia awizowała go jako gwiazdora sprowadzonego za ciężkie pieniądze, a tak naprawdę kosztował marne grosze.
Czym się Manu wyróżnia? No, szybki jest. Poza tym faktycznie nie ma zbyt wiele atutów. |
Przyrowski też stał jak ten kołek, jakby mu się chciało, to mógłby tego loba wybronić, bo wcale nie stał daleko od linii bramkowej.
|
Przyrowski tradycyjnie odprowadził piłke wzrokiem
Swoja droga Poloniści jakoś nie specjalnie przeszkadzaja w tym meczu |
I na co to narzekanie na obcokrajowców ( w mediach ) , reprezentant Mołdawii ogrywa 4 polskich obronców Polonii . Nie przpuszczałem że powiem to kiedys o zawodniku Cracovi , ale kapitalna indywidualna akcja .
Polonia i tak tanio skóry nie sprzeda , obstaje za pogonią w drugiej połowie i remisie 2-2 |
Ja już powiedziałem kilka albo nawet kilkanaście tygodni temu że Cracovia się utrzyma. Jak nie miejscem w tabeli to już na pewno przy zielonym stoliku..
|
Obrona Polonii to jakieś nieporozumienie. Cracovia gra swoje i zasłużenie prowadzi dwoma bramki. Oby po przerwie się odmieniło i chociaż na remis wyciągnęli.
|
Cytat:
co do meczu Icków,to Polonia słupek i 2 poprzeczki.Kurde niemozliwe,mam nadzieje ze sie wezmą do roboty i wygrają 3-2. |
Przyjaciele z Polonii wiele zrobili zeby po pierwszej połowie było po meczu, ale niestety Cracovia marnuje każda"asystę" od Polonistów...
|
Dwóch biznesmenów Filipiak i Wojciechwski zawsze się ostatnio dogadywali. Kiedy parchom potrzeba punktów zawsze dostają od kolesiów z Warszawy.
|
Mam jeszcze cichą nadzieję że się dogadali na remis. 3 punkty teraz dla pejsów to lekka przesada i złamanie zasad przyzwoitości.
|
Cytat:
chociaż w każdym przypadku z ich strony trzeba się spodziewać że będą gryźli trawę razem z ziemią na R22. Pytanie czy poza walką, wystarczy im umiejętności. Jak narazie po pierwszej połowie oba zespoły nic ciekawego nie pokazują, coraz gorzej się ogląda te mecze. |
Cytat:
|
dokładnie.
Tym razem trzeba liczyć że trafi się jakiś sędzia wyczulony na ostrą grę i jednak umiejętności czysto piłkarskie wygrają. |
No i już 2:1.
|
Cytat:
|
Bruno ty matole ;/
|
Co za debil z bruno.
|
Polonia niebezpiecznie sie zblizyła do Pasów więc musiał Bruno chamsko sfaulować. Teraz można już śmiało dopisąc 3 pkt koszernym.
|
Ja tam już wolę, żeby czarnuchy zapłakane do Grodziska wracały, Cracovia i tak zdąży spaść w innych meczach. Wynik mi jak najbardziej odpowiada :]
A co do Manu: poza tym, że jest szybki, jest absurdalnie wydolny kondycyjnie (co mecz sprint 90 minut non-stop), zalicza sporo odbiorów i w sumie nieźle gra w obronie. Gdyby był silniejszy, to może byłby lepszym bocznym obrońcą niż pomocnikiem. No i bardzo dobrze wychodzi na pozycję, co jest zresztą jego przekleństwem, bo jest absolutnie fatalny z piłką im bliżej bramki przeciwnika. Bo wychodzi tak, że aż grzech mu nie podać, tylko że jak już dostanie podanie, to je spieprzy. Ogólnie to uśredniając przeciętniak totalny jest - tylko, że w przeciwieństwie do większości przeciętniaków, on przeciętność uzyskuje z wypadkowej cech fenomenalnych i tragicznych. I dlatego tak irytuje. |
Cytat:
|
Kładą się po boisku jak panienki na plaży przy byle okazji. Oby ich pokarało.
|
3-1, czarnuchy chyba już mają wybitą z głowy grę o puchary.
|
Po ptokach , tak to ....a jest jak sie we dwóch idzie do piłki , a Pejs jakimś cudem dochodzi do piłki , i stwarza się przeciwnikowi szanse na kontrę.
Polonia - Wy Frajerzy. |
Cytat:
|
Po ptokach.
Jodłowiec wkręcony jak amator (no w sumie wirtuozem on nigdy nie był). Może z perspektywy czasu ocenimy ten wynik jako wielki pozytyw. Wystarczy, że Cracovia przega z Bytomiem to dzisiejsze 3 punkty na wiele sie nie zdadzą. A przystopowana Polonia to też jakiś plus dla nas, im szybciej odpadną z walki o puchary tym lepiej. |
Nadprezes chyba sie wkurzy :D Dziewczyny nie daja rady.... Cudowny wynik...dla Nas oczywiscie :D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl