![]() |
Ludzie, ale czym Wy się przejmujecie? Że jakiś biedak z krakowskiej nie wziął klina i trochę pojechał?
Teraz będzie pięć stron przeżywania że zmarnujemy 1,5 bańki (której raczej nie mamy) na autokar? Serio? No to ja też: kasa z #12bohater będzie na komplet opon zimowych i alufelgi. |
Solaris na koszulki, jakiś flagowiec z ich floty na autokar klubowy i problem rozwiązany! :D
|
a jakie sa obecnie koszty wynajmu transportu na wyjazd ?
|
Zawsze to będzie jakiś argument dla kopaczy. No może i nie płacimy na czas, ale za to jezdzisz na mecze jak Real Madryt ;-).
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Chyba ze Wisle chce sponsorowac jakis producent autobusow to wtedy te info ma spore uzasadnienie ;)
|
Jeśli w ogóle wchodzi w grę jakiś producent to Solaris, który położony jest pod Poznaniem.
Jesli do Gdańska jedziemy Pendolino to koszt ok. 150-200 zl x 2 x 25-30 os. = minimum 7500 zl. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Swego czasu ZASADA miał wyłączność jako dealer na nowe samochody ciężarowe i autobusy marki mercedesa na terenie południowej Polski, nie wiem czy dalej tak mocno siedzi w mercedesie. Bardzo bym się zdziwił gdyby ZASADA GROUP zainwestował kasę w Wisłę, im taka reklama nic nie da
|
Ja stawiam na wielki marketingowy powrót mitycznego IKARUSa ... :lol:
|
Cytat:
|
Cytat:
Wolfy, nie przeżywam tego, że klub zmarnuje 1,5 miliona, tylko to, że media tworzą teraz taki obraz: "Wisła jest biedna, nie ma na piłkarzy, trenerów i drużynę rezerw, ale p!@#$%^&*()a kasę na autobus". To jest niepoważne. Na dodatek te dziennikarzyny metodą kopiuj/wklej (dosłownie) rozpowszechniły artykuł z Dziennika Polskiego. Ciekawe czy o Cracovii też takie farmazony piszą. |
Eee tam teraz będzie odbiór, że wielkie bogactwo w Wiśle skoro autobus za 1,5 mln sobie fundują :D
|
A, kto mówi, że to Wisła zakupi ze swojego budżetu? Może, to pewna osoba, która już kiedyś była łączona z Wisłą, dorzuci coś z własnej kieszeni ;)?
|
a niech mi który powie która firma idzie kupować samochód lub jakąś maszynę za gotówkę to że autobus ma kosztować 1,5 mln to nie znaczy że pani Marzena z panem Robertem z dwiema walizkami banknotów po 10 -20 pln pojadą taksówką kupować . są lisingi i inne formy rozliczeń
|
przecież nie trzeba być omnibusem, żeby wiedzieć że ten autobus o ile zostanie rzeczywiście zakupiony to na pewno w leasing, która poważna spółka w dzisiejszych czasach kupuje auta za gotówkę?
|
przecież z tym autokarem to albo jakaś brednia dziennikarska albo dostaniemy go od sponsora ( coś takiego, ważne że nie wydamy na niego pieniędzy ).
Ale bardziej przekonuje mnie nieudolność dziennikarzy. |
No nie wiem... nikt się jeszcze w tym temacie nie wypowiedział w sprawie autokaru.
Muszę napisać, że to pewnie kaczka dziennikarska albo sponsor... :> |
Zobaczyli, ze zydzy przyjechaly swoim autokarem, to sie w....ili i postanowili nie być gorsi ;)
|
Cytat:
|
Może się komuś popierdzieliło w translatorze, może tak naprawdę szukamy trenera - coacha, ktoś źle przetłumaczył i wyszło autokar.
|
Ostatecznie dobry autobus, nie jest zły :>
|
Znowu straszą Wojciechowskim:
http://www.sport.pl/pilka/1,65039,21...a-miliony.html Wywołuje to u mnie reakcję podobno jak każde kolejne łączenie z Wisłą Smudy. |
Przecież to jest cały czas ten sam artykuł z DP. Polsatsport, Gol24, sport.pl, wszyscy przepisują to samo. Dziennikarska żenada trwa w najlepsze. Nikt nie jest w stanie pozyskać własnych informacji.
|
Cytat:
no ale widocznie to też tylko plotki |
1. Jaki prywatny inwestor zgodzi sie na układ 50% udziałów, a 50% TS ?
2. Nie wierzę, że TS jest gotowy dzielić się udziałami ? W gre może wchodzić jedynie sponsor koszulkowy a to JW w ogóle nie interesuje... |
Pomyśl sb, że w Bundeslidze żaden klub nie oddał w prywatne ręce więcej niż 49% akcji klubu. M. in. dzięki temu tak zdrowo funkcjonują. Ale u nas ciężko wyobrazić sb taki stan rzeczy.
|
Na pocieszenie JW i Włodarski zawsze pojawiają się jako nowi inwestorzy za każdym razem jak tylko pojawia się temat nowego właściciela Wisły Kraków wiec możliwe że skończy się tylko na plotkach. Ciekawe czy tym inwestorem z którym negocjuje cały czas Wisła nie jest czasem Smolny który byłby na pewno dużo lepszą opcją niż JW Możliwe że Smolny miał trochę czasu przekonał się do nowych władz Wisły i zdecydował się na zakup połowy akcji. Warto mieć nadzieje że Wisła jeszcze przed świętami zaprezentuje nowego sponsora/inwestora
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl