![]() |
Ile w praktyce trwa przejazd z Borku pod Kombinat 22-ką o 7 rano??
Z góry dzięki za odpowiedź. |
Jesli chodzi o Limanową to tam jeździ MaxBus i Bus Przewozy. Podróż ok. półtorej godziny. Reszta to co napisał kolega się zgadza.
|
Cytat:
|
Wysylajac paczke do malej mejscowosci i znajac tylko nazwisko i imie adresata +nazwe miejscowosci + kod pocztowy jest szansa, ze paczka dojdzie ,tam, gdzie powinna?
|
Przecież to wszystkie dane, jakie musisz mieć na paczce.. co byś tam chciał więcej dopisać?
|
pewnie chodzi mu o nr domu :)
|
Cytat:
|
jak jest dzisiaj czynny Wiślacki Swiat??
|
Gdzie można zobaczyć wszystkie dopuszczalne stroje drużyn ekstraklasy na ten sezon ?
|
Mam kolejne pytanie odnośnie allegro, a ściślej o opcję "płacę z allegro".
Sprzedałem buty i gość zapłacił mi właśnie w taki sposób, mimo, że nawet nie zdążyłem podać mu mojego nr-u konta. Wpłata jest odnotowana tylko w allegro, a na moim koncie bankowym jeszcze się nie pojawiła. Mam jeszcze poczekać (bo aukcja skończyła się dopiero wczoraj) czy trzeba jakoś zażądać by allegro przelało to na moje konto? Dzięki z góry za odp i pozdrawiam |
Cytat:
Polecam czytać regulaminy, masz tam wszystko napisane. |
Taka sytuacja :
Dojechały mnie kanary. Spisały z nieważnej legitymacji studenckiej( była ważna do 09.2009). Tak w ogóle to nie wiem dlaczego ją dalej mam ;). I nie przyjąłem mandatu. Da się z tego jakoś wywinąć? Jaką obrać taktykę? ;) |
Cytat:
Dzięki! Tak, tak zgadza się - właśnie udało mi się do tego dokopać. Okazuje się, że muszę jeszcze "skonfigurować konto", czyli podać w allegro wszystkie dane, tj. adres i nr konta bankowego - dopiero wtedy wpłaty będą kierowane do mnie. |
Jak najlepiej dojechać pod stadion Hutnika z okolic MS AGH?
chodzi oczywiście o komunikację miejską. |
Cytat:
|
Cytat:
Co do 501 i 4 to musisz się przesiąść na Placu Centralnym w 174 albo 15. Co do 139 to możesz się przesiąść w 153 albo w 123 najlepiej gdzieś w okolicach przystanku Bieńczyce albo Dunikowskiego z racji tego że w tamtych okolicach jest wiara Wiślacka :) (153 i 123 wysiadasz na Klasztornej). |
ze 139 może się też przesiąść na Struga w 123.
|
od kiedy tramwaj 15 zmienił rozkład i to na stałe będzie tak (związane z remontami dróg)??
|
Przecież basztowa jest remontowana na skrzyżowaniu z Długą, więc musieli zmienić trasę żeby zachować normalną przepustowość ruchu w okolicach Placu Wszystkich Świętych. Jak się skończy remont to pewnie wszystko wróci do normy.
|
Faktycznie. ok dzięki
|
dzięki Panowie!
jakoś dojadę:) do zobaczenia na meczu! |
bardzo prosze o pomoc-czy poleci ktos jakis prosty program do zmiany/konwersji plikow o rozszerzeniu cda ( na plytce cd ) do postaci ktora bedzie czytac radio w aucie bez mp3?:) pozdrawiam
|
Cytat:
|
siema! Co zrobić żeby możliwe było oglądanie Naszego stadionu z pierwszej kamerki? trzeba zainstalować QT to wiem. Ale po zainstalowaniu nadal mi nie hula. Jest tylko taki komunikat: W razie problemów z wyświetlaniem obrazu w pluginie do Quicktime'a, proszę kliknąć na nim prawym przyciskiem myszy i odblokować w firewallu Windowsa., wie ktoś może co i jak?
Dzięki za pomoc! Pozdro! |
kliknij na to 'Q' prawym przyciskiem myszy i daj 'otwórz to łacze' poczekaj chwile i powinno działac :
pozdro. |
Czy nadchodzi czas religii? / Gowin Jarosław
Newsweek Polska . - 2004, 35, s. 60-61 Ma ktoś to? Mogłby zrobić zdjęcie tego tekstu albo zeskanowac? |
mam drogi i beznadziejny osiedlowy internet, a chciałbym założyć nowy np w TP. Chce mieć takie pudełko które będzie mi dawało internet, kablówke telefon stacjonarny itp. zna się ktoś na tym?? opłaca się?? ważne żeby internet był bezprzewodowy i żebym mógł zmieniać komputery w każdej porze... np. jak przyjadę do domu ze swoim lapkiem. ile takie coś kosztuje i czy tylko TP takie coś oferuje?? proszę na prv. rozdro
|
mam to: livebox daje internet przez usb, przez kabel ethernet i przez wifi (razem trzy), oprócz tego dadatkowa linia telefoniczna i wyjście na telewizję po kablu. Teraz dają w ramach tego internet 6 Mb/s za niewielki abonament. Bez żadnych problemow technicznych
|
możesz też założyć internet z UPC i oni ci montują to 'pudełko' z wejściem na telefon, kablówkę, internet i anteną WiFi ; ) Polecam.
Posiadają dobrą promocje z telefonem, telewizją cyfrową i internetem 25mb/s http://www.upc.pl/wszystkococyfrowe/ tylko jak kumpel zamawiał to przy zamówieniu mówił że chce modem z wifi :) bo zazwyczaj dają standardowe ;D |
Orientuje się ktoś, czy w NON IRON na Św. Marka, będzie możliwość obejrzenia dzisiejszego meczu? Pub stricte sportowy, więc nie powinno być problemów? Był ktoś, kiedyś?
|
|
Cytat:
|
Wie ktoś ile średnio zarabia Gazeta Wyborcza za to, że ktoś wejdzie na ich stronę, na link do jakiegoś artykułu? Zdaje się, że gdzieś widziałem takie obliczenia.
|
Potrzebuje wysłać rower kurierem. Nigdy nie miałem okazji wysyłać coś kurierem więc jak to jest?
Dzwonie np. do DHL-a i oni przyjeżdżają tak? I ten rower to mam jakoś zapakować, czy jak? Bo nie wiem co z taką przesyłką zrobić:P |
http://dwiepaczki.pl/ - popatrz tutaj
|
gdzie najlepiej iść na basen z programu benefit multisportu?? interesują mnie baseny blisko 29 list. ale nie takie coś jak np. park wodny gdzie nie popływam za dużo... bo pełno dzieci itp. raczej interesuje mnie typowa pływalnia.
|
Do ktorej dzis otwarty Wislacki Swiat?
|
Jeśli macie jakieś ciekawe materiały o naszym klubie/kibicach, które mogą przydać się do prezentacji multimedialnej to bardzo prosiłbym, abyście zamieścili je w tym temacie lub wysłali mi jej na p.w. Mam nadzieję, że pomożecie Wiślakowi. Z góry dzięki za Waszą pomoc ;)
|
Cytat:
|
Znalazłem w domu gazete motoryzacyjna 'motor' z 1990r. można to komuś sprzedac czy raczej jest to bez wartościowe?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl