![]() |
Chodziło mi o to, że nie widziałem dziś nigdzie żadnych przymiarek transferowych do Wisły, wziętych z kosmosu. To na WP (za Przeglądem Sportowym) też czytałem i cały czas się śmieję z tego, że Garguła ma, wg PS, zacząć truchtac za chwilę... Jak on truchta już od kwietnia właściwie :)) Za chwilę to on ma wrócić do normalnych treningów, może nawet od razu po obozie w Austrii. Taki właśnie jest profesjonalizm polskich mediów... Piszą je ludzie, którzy mają 3 razy mniejsze pojęcie o piłce niż większość na tym forum :)
|
|
To wasze ciągłe narzekanie na politykę transferową klubu już jest nudne.
Jak tylko jakiś nowy "znawca" zaloguje sie na forum już musi przyjąć postawę krytyka troszczącego się o dobro Wisły. Otóż polityka transferowa Wisły jest taka, że jeszcze żaden klub w historii polskiej piłki nożnej przez ponad 100 lat nie osiągnął tyle co my.W ciągu 8 lat sześć razy mistrzostwo Polski. Zaraz pewnie ktoś zarzuci mi ; A gdzie sukcesy europejskie ? Otóż przy naszym budżecie (ok 10 mln €) o tym trzeba zapomnieć ,co oczywiście nie wyklucza jakiegoś fuksa,jak w wypadku Thunu ,Artmedii i innych ubogich. Skończcie więc to ..........e i popatrzcie trzeżwo na świat. Najważniejsze jest to ,żeby dobrze przygotować drużynę do sezonu. Oczywiście trzeba uzupełnić skład ,ale bez paniki. |
Wyglada mi na bałkańca.
|
Cytat:
:mur: |
Serb jak nic.
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ic_na_testach/
CV imponującego to on nie ma. EDIT: Z drugiej strony skoro w kadrze zaczynają na niego stawiać to muszą coś w nim widzieć :P |
^^ pewnie odpowienich umiejęnośći na Wisłę też nie ma i go odeślą po dwóch dniach... ale pożyjemy zobaczymy...
Ps. Ja cały czas czekam na kogoś lepszego, dobrego, z niezym CV |
Cytat:
|
Cytat:
http://www.transfermarkt.de/de/spiel...is/profil.html |
Cytat:
Nk Travnik:D - chłopaki z klubu wiedzą jak człowiekowi w południe humor poprawić. |
wg transfermarktu ma kontakt do 30.06.2010 r. (wiem że to mało wiarygodne źródło)
może gra w słabym klubie ale każdy tak zaczyna... ma 23 lata... dobre warunki fizyczne... w Bośni jest uznawany za talent http://www.youtube.com/watch?v=bcivuEudIOA zobaczymy... Maciek Skorża go oceni... |
Żeby nie było tylko podśmiechujków, to akurat Bośniacy mają coraz lepszą reprezentacje
|
Transfermarkt nie jest Bogiem panowie.
Nazwisko ma dobre, chłopak lubi nurkować Kadra A Bośni młody No i teraz niech sie pochwali jeden scout z drugim, który o nim myślał! A co sie dzieje, z tym chłopaczkiem co bronil jak przegrywaliśmy bodajze z Bełchatowiem 1-4 ? Jarosinski? ed: No tak, Groclinem moj bład :) |
Cytat:
Dzeko, Misimovic, Pjanic, Salihovic, Ibisevic, itd. |
|
Cytat:
|
ale gdzie na tym wypożyczeniu?
|
Polonia/Sparta Świdnica
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=8155 |
Mógł byc Kasprzik i nie ma.. Ręce opadają, a te wszystkie spekulacje już mnie osłabiają. Na poprawe nastroju proponuje zatrudnic Valdesa..ponoc sie z Barceloną nie może dogadac albo Kuszczaka bo sie nie miesci na ławie Manchesteru.
|
Wygląda na to, że rozpoczyna się cookienkowa karuzela z bramkarzami.
Poza tym wypowiedź Wilczka wskazuje, że z wszystkim jest jak zwykle. Ponadto wyglada na to, że z kaską jest naprawdę słabo. W nowym magazyn futbol jest artykuł w którym napisali, że Wisła nie dostanie nic extra od Telefoniki = Wisła będzie miała na zakupy tyle ile sama wypracuje = gracze za darmo, chyba że zostanie sprzedany Paweł lub Marcelo. |
Cytat:
|
no to może, ostatnie info jakie o Nim pamiętam to to że jest na wypożyczeniu...ale nie wiedziałem że wrócił z powodu kontuzji.
|
Cytat:
wydać na świat tylu zdolnych graczy a w Polsce ( prawie 40 mln ludności ) taka lipa. |
Zmieńcie temat, bo to nie można nazwać polityką transferową.
Kurde, staram się jakoś usprawiedliwić zarząd Wisły, ale nie mogę. Co oni wyprawiają. Nie potrafią zakontraktować zawodnika. Niech trochę pomyślą, przecież jak okaze się kichą ten Bozok, to niech od razu pomysla ile bedą mu siana placic, jeśli po roku będą chcieli go wywalić. 4 letnia pensja to gdzieś z 400tys na bank. Patologia. Niech poczekają na fazę grupową, jeśli wylosujemy zespoły slabe, to kupmy kogos, a liga się sama wygra. |
Cytat:
|
|
Murzyn z lewej nazywa sie BAN NA 2 MIESIACE, srodkowy Vladavic to BAN NA 3 MIESIACE, a ten Vladavic z prawej to BAN NA MIESIAC.
Wszyscy dzis podpisza wiele kontraktow. To pewne info. |
No i moderator rozwiał wszelkie wątpliwości. :D
Dla tych co już mają mokro i dla tych którzy byli bliscy rugania władz klubowych po porannym wywiadzie z Wilczkiem - zluzujcie bryłę okienko otwiera się 1 LIPCA :D |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:26. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl