![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam pytanie odnośnie 3 telefonów czy ktoś z forumowiczów użytkuje telefon
NOKIA N96 SE W 595 SE W 995 jakie opinie który z nich jest bardziej trwalszy( bateria) na którym lepiej się pisze sms'y i który z nich ma internet w telefonie :) który bardziej polecacie. |
Cytat:
|
Nie, darmowe ;]
Poprostu wybierasz na wszystkie linie i zapisujesz na kompie plik jar (i) jad jak jest potrzebny, wgrywasz to telefonu jako aplikacja java i git:) |
Mam pytanie do jakiegoś speca od telewizorów. Kupiłem jakiś czas temu, używaną plazmę Hitachi i po jakimś czasie zaczęły mi się dziać rzeczy, takie jak na zdjęciach. Obraz taki pojawia się chwilę po podłączeniu do telewizora dvd lub komputera, a podczas oglądania telewizji nie ma tego problemu. Czy ktoś może wie co może być tego powodem? Z góry dzięki za odpowiedź.
http://i37.tinypic.com/24qrgaw.jpg http://i35.tinypic.com/2l88201.jpg |
Zna ktos jakis dobry i prosty program do kompensowania zdiec. Mialem kiedys ale za cholere nie moge sobie przypomniec a potrzebuje jedno zdiecie umiescic na naszej klasie ale rozmiar za dluzy.
|
Czy dokonując przelewu z Mbanku do Fortisu płacę jakąś prowizję? Jeśli tak to ile?
|
Cytat:
|
Cytat:
IrfanView. Wrzuć w google ich strona Ci się pojawi do ściagnięcia. Otwierasz foto, dajesz ctrl+s (save) i masz takie okienko z suwakiem - tam zjezdzasz od 100 w dół trochę (wg uznania) i zapisujesz. |
wielkie dzieki
|
Panowie mam mianowicie pytanie chce sprzedac moj sprzet narciarski mianowicie buty narty kijki...:)
Gdzie jest w Krakowie skup sprzetu narciarskiego...? orientuje się ktos? pomocy...z góry thx |
Cytat:
|
[QUOTE=gackos;803995]Mam pytanie do jakiegoś speca od telewizorów. Kupiłem jakiś czas temu, używaną plazmę Hitachi i po jakimś czasie zaczęły mi się dziać rzeczy, takie jak na zdjęciach. Obraz taki pojawia się chwilę po podłączeniu do telewizora dvd lub komputera, a podczas oglądania telewizji nie ma tego problemu. Czy ktoś może wie co może być tego powodem? Z góry dzięki za odpowiedź.
o wlasnie... mialem to samo na laptopie... u mnie narazie od jakiegos czasu sie juz nie pojawia ale bylo dokladnie to samo... nic z tym nie zrobilem samo przeszlo jak bedziesz wiedzial o co z tym chodzi to wez mi na priv napisz pozdro |
ile kosztuja hasla jednorazowe w mbanku (na papierze) bo zapomnialem a za nim znajde na ich stronie to potrwa...
|
Cytat:
|
Jest gdzieś temat założony odnośnie pomysłów na oprawę meczów Wisły? Z góry dzięki.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
W jakich dniach i godz jest czynna giełda samochodowa na Rybitwach,sobota,niedziela ? Jak to wyglada w praktyce,o ktorej tam najlepiej byc ?:)Będe niedługo sprzedawac auto i chcialbym tam podjechac w ktorys dzien..
|
pytanie dotyczace FM09 : )
czemu, gdy naciskam 'kontynuuj', nic sie nie dzieje..tzn.nie ida dni, nie przychodza wiadomosci? oO |
mógłby ktoś mi pomóc może w napisaniu pracy ok 300 - 350 słów nt. USA 2009 po wyborach (społeczeństwo w którym przynależność rasowa/ kolor skóry nie ma znaczenia)
bardzo pilne prosiłbym na pw |
1.Kiedy można zobaczyć judoków Wisły w akcji? Można wejść sobie normalnie na trening, czy tylko podczas zawodów?
2.10 czerwca mam planowany zabieg operacyjny. Czy wtedy będzie już po zakończeniu roku akademickiego? A jeśli nie, to czy można sobie wziąć jakieś wolne "chorobowe"? Bo raz że mi zależy na zabiegu, a dwa że nie chcę żeby przez nieobecności mnie skreślili. Studiuję na 1 roku na rolniczym. |
14 czerwca zaczyna się sesja wiec branie wtedy wolnego to zły pomysł.
|
Cytat:
|
mam takie pytanie. Spotkał się ktoś z serią gry Crash na Peceta? Grywałem w to jak byłem młody na ps1 i chciałbym sobie przypomnieć tyle że playa nie mam już od dawna a nie moge znaleźć w necie wersji na peceta. Wie ktoś skąd mozna by ściągnąć wszystkie części gry? ewentualnie czy da się zamienić plik tak żeby po ściągnięciu z neta w wersji na playa dało się pograć na kompie?
|
psy zatrzymały mnie i spisały na podstawie jakiegoś rysopisu mogę mieć z tego jakieś większe problemy ?
Cytat:
|
Cytat:
|
jak mam zainstalować i uruchomić grę którą ściągnąłem w postaci 4 plików win rara, odpakowałem i o to co mam przed sobą:
plik 1 - 18WOSH.ccd ( 1 kb ) plik 2 - 18WOSH.img ( 341 mb ) plik 3 - 18WOSH.sub ( 13 mb ) a gra to: http://www.elitewarez.com.pl/vb/wysc...el-haulin.html na samym dole te 4 pliki z rapida to to |
@kacap
Trzeba zainstalować ten program: Kod:
http://www.instalki.pl/programy/download/emulatory_napedow/DAEMON_Tools.php |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl